![]() |
بررسی آزمون های آزمایشی پارسه - نسخهی قابل چاپ |
RE: بررسی آزمون های آزمایشی پارسه - m.teymourpour - 26 دى ۱۳۹۳ ۰۶:۲۹ ب.ظ
(۲۶ دى ۱۳۹۳ ۰۶:۲۳ ب.ظ)archer22 نوشته شده توسط: سوال ۱۲۱ (هوش) جوابش درسته؟ ما دیروز در مورد این سوال کلی بحث کردیم. اینم لینکش مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. فک کنم طراح سوالات پارسه یکی از بچه ها مانشت باشه. شاید دیروز اومده و دیده که بچه ها سر این سوال مشکل دارن. گفته بذار حالشونو بگیرم ![]() ![]() ![]() |
RE: بررسی آزمون های آزمایشی پارسه - mahayr - 26 دى ۱۳۹۳ ۰۷:۲۹ ب.ظ
[quote='zahra.mff' pid='327252' dateline='1421416560'] سوالای ای تی بد بود یا من خنگم ![]() [/qu سوالای مشترک که بد بود، ولی تخصصی خوب بود اما جواب سوال ۸۲ فکر کنم اشتباه بود !!! |
بررسی آزمون های آزمایشی پارسه - zahra.mff - 26 دى ۱۳۹۳ ۰۷:۳۴ ب.ظ
(۲۶ دى ۱۳۹۳ ۰۷:۲۹ ب.ظ)mahayr نوشته شده توسط: [quote='zahra.mff' pid='327252' dateline='1421416560'] سوال ۷۷ چرا گزینه چهار غلطه؟ |
بررسی آزمون های آزمایشی پارسه - gogooli - 26 دى ۱۳۹۳ ۰۷:۳۵ ب.ظ
(۲۶ دى ۱۳۹۳ ۰۴:۱۱ ب.ظ)Ametrine نوشته شده توسط: سوال ۹۰ و ۹۳ نرم افزار رو به نظرتون اشتباه حل نکرده؟به نظر من هم این دو سوال رو اشتباه حل کرده مثلا به نظرم ۹۳ حتما زباله تولید می کنه یا ۳ میشه یا ۴/ ۹۶ درسته ؟ |
RE: بررسی آزمون های آزمایشی پارسه - gogooli - 26 دى ۱۳۹۳ ۰۷:۴۸ ب.ظ
(۲۶ دى ۱۳۹۳ ۰۷:۳۸ ب.ظ)Ametrine نوشته شده توسط:(26 دى ۱۳۹۳ ۰۷:۳۵ ب.ظ)gogooli نوشته شده توسط: به نظر من هم این دو سوال رو اشتباه حل کرده مثلا به نظرم ۹۳ حتما زباله تولید می کنه یا ۳ میشه یا ۴/آره ۹۶ درسته. می شه by name رو توضیح بدین؟ |
بررسی آزمون های آزمایشی پارسه - Ametrine - 26 دى ۱۳۹۳ ۰۷:۵۴ ب.ظ
(۲۶ دى ۱۳۹۳ ۰۷:۴۸ ب.ظ)gogooli نوشته شده توسط: می شه by name رو توضیح بدین؟برای by name خود متغیری که تو برنامه اصلی صداش زدیم عیناً کپی میشه تو زیربرنامه (مثل همون کدی که پارسه تو جواب نوشته). برای by ref آدرس خونه ی اول آرایه میره تو x ، مثل این میمونه که x یه اشاره گر به خونه اول آرایه باشه. هر تغییری که تو زیربرنامه روی x اعمال میشه همون لحظه تو آرایه هم اعمال میشه. |
RE: بررسی آزمون های آزمایشی پارسه - gogooli - 26 دى ۱۳۹۳ ۰۸:۰۹ ب.ظ
(۲۶ دى ۱۳۹۳ ۰۷:۵۴ ب.ظ)Ametrine نوشته شده توسط:مرسی...این رو یادم رفته بود هر تغییری توی آرایه صورت بگیره همون لحظه اعمال نمیشه تا زمانی که زیر برنامه تموم بشه و برگردیم به برنامه اصلی.(26 دى ۱۳۹۳ ۰۷:۴۸ ب.ظ)gogooli نوشته شده توسط: می شه by name رو توضیح بدین؟برای by name خود متغیری که تو برنامه اصلی صداش زدیم عیناً کپی میشه تو زیربرنامه (مثل همون کدی که پارسه تو جواب نوشته). فقط دو تا سوال : ۱- من حساب می کنم هم در ارجاع هم در نام بجای ۵ های شما ۴ در می آرم؟ ۲- این p که در برنامه اصلی است با اون p محلی تابع فرق می کنه در نام نباید اون p برنامه اصلی رو در نطر بگیریم؟ |
بررسی آزمون های آزمایشی پارسه - Ametrine - 26 دى ۱۳۹۳ ۰۸:۳۱ ب.ظ
(۲۶ دى ۱۳۹۳ ۰۸:۰۹ ب.ظ)gogooli نوشته شده توسط: فقط دو تا سوال : ۱- من حساب می کنم هم در ارجاع هم در نام بجای ۵ های شما ۴ در می آرم؟۱- نمیدونم ، شاید من اشتباه میکنم! :دی اون شرط if بار اول برقرار هست و اجرا میشه و [tex]A[A[p]][/tex] که میشه [tex]A[3][/tex] به تابع ارسال میشه. درسته؟ ۲- [tex]A[p][/tex]از برنامه اصلی که کپی میشه تو زیربرنامه، اونجا p تعریف شده و مقدار دهی شده پس جایگزین اون p که ارسال شده به تابع میشه. |
RE: بررسی آزمون های آزمایشی پارسه - gogooli - 26 دى ۱۳۹۳ ۱۰:۱۵ ب.ظ
(۲۶ دى ۱۳۹۳ ۰۸:۳۱ ب.ظ)Ametrine نوشته شده توسط:می دونم شما درست می گین ولی نمی دونم چرا نمی فهمم(26 دى ۱۳۹۳ ۰۸:۰۹ ب.ظ)gogooli نوشته شده توسط: فقط دو تا سوال : ۱- من حساب می کنم هم در ارجاع هم در نام بجای ۵ های شما ۴ در می آرم؟۱- نمیدونم ، شاید من اشتباه میکنم! :دی مگه خود [tex]A[A[p]][/tex] رو نمی نویسیم؟در بدنه تابع دوباره p یک شده میشه A[2] یا در ارجاع وقتی if اجرا میشه [tex]A[x][/tex] ، [tex]A[2][/tex] است یکی بهش اضافه شه ۴ می شه. |
RE: بررسی آزمون های آزمایشی پارسه - Ametrine - 26 دى ۱۳۹۳ ۱۰:۴۳ ب.ظ
(۲۶ دى ۱۳۹۳ ۱۰:۱۵ ب.ظ)gogooli نوشته شده توسط: می دونم شما درست می گین ولی نمی دونم چرا نمی فهممX مگه [tex]A[p][/tex] نشد؟ وقتی به if میرسیم مگه [tex]A[p][/tex] همون خونه اول نیست که مقدارش ۳ شده؟ خب الان [tex]A[A[p]][/tex] مگه وقتی دوباره وارد تابع میشه، نمیشه [tex]A[A[1]][/tex] که همون [tex]A[3][/tex] هست عدد ۴ تو این خونه هست و با ۱ جمع میشه و در نهایت به ۵ میرسیم. حل شد؟ |
RE: بررسی آزمون های آزمایشی پارسه - ma3070 - 27 دى ۱۳۹۳ ۱۰:۵۶ ق.ظ
(۲۶ دى ۱۳۹۳ ۰۲:۱۶ ب.ظ)ma3070 نوشته شده توسط: سلام خسته نباشید --------------------- دوستان راهنمایی نمیکنید؟؟؟ |
RE: بررسی آزمون های آزمایشی پارسه - moloodi - 27 دى ۱۳۹۳ ۰۲:۳۷ ب.ظ
الان شروع کردم به بررسی آزمون دیروز اولین سوال و مشکوکم فک کنم اشتباه شده. سوال ۴۷ : گفته در گراف همبند جهت دار بدون دور بعد موقع حل کردن مثل اینکه جهت دار بودن گراف و در نظر نگرفته بدون توجه به این حل کرده . نظر دوستان چیه؟ |
RE: بررسی آزمون های آزمایشی پارسه - hamedfayez - 27 دى ۱۳۹۳ ۰۳:۰۰ ب.ظ
(۲۷ دى ۱۳۹۳ ۱۰:۵۶ ق.ظ)ma3070 نوشته شده توسط:(26 دى ۱۳۹۳ ۰۲:۱۶ ب.ظ)ma3070 نوشته شده توسط: سلام خسته نباشید به نظر من هم گزینه ی ۱ و هم گزینه ۲ درسته چونکه حاصل گزینه ۲ میشه false نتیجه میدهد a که واضحا درسته، از False هر چیزی رو میشه نتیجه گرفت ، در عین حال گزینه ۱ هم واضحا درسته ، گزینه ۴ هم طبق استدلالی که گفتید اشتباهه و نمیتونه جواب باشه و اگرم بخواد جواب باشه حتما یک و ۲ هم جواب خواهند بود، گزینه ۳ هم که واضحا اشتباهه ... |
بررسی آزمون های آزمایشی پارسه - m.teymourpour - 27 دى ۱۳۹۳ ۰۳:۳۷ ب.ظ
پارسه این آزمون، گل کاشته این آزمون علاوه بر اونکه سوالای مسخره داده. خیلیاشونم اشتباه حل کرده |
RE: بررسی آزمون های آزمایشی پارسه - nlp@2015 - 27 دى ۱۳۹۳ ۰۳:۵۰ ب.ظ
(۲۷ دى ۱۳۹۳ ۰۲:۳۷ ب.ظ)moloodi نوشته شده توسط: الان شروع کردم به بررسی آزمون دیروز اولین سوال و مشکوکم فک کنم اشتباه شده.غلط جواب داده درسته دور نداریم ولی یال فوروارد مثلن میتونیم در نظر بگیریم و تعداد یالها ب اندازه وی منهای یک لزوما نیست! دوتا سوال دیگ ساختمان نظریه منطقیش هم بعلاوه چنتا تو تخصصی نرم غلط جواب داده کلن مشخصه آدم باسوادی این سوالارو طرح و جواب نمیده |