![]() |
گروه درسی بهمن ماه - نسخهی قابل چاپ |
گروه درسی بهمن ماه - حسین کاردان - ۰۵ بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۱۰ ق.ظ
سلام بچه ها کی بلده از دو پیمایش پیشوندی وپسوندی به یه جواب کلی برسیم؟؟؟ منظورم سوالای ساختمان ۸۸ و ۸۹ که دو تا پیمایش و داده حالا تعدادشونو میخواد(آی تی) بی زحمت کسی هم اگه مطلبی درباره درختان AVL داره بذاره ممنون میشم |
گروه درسی بهمن ماه - abji22 - 05 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۱۴ ب.ظ
میگم کارت ورود به جلسه کی میاد؟ |
RE: گروه درسی بهمن ماه - ziba.O - 05 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۱۴ ب.ظ
(۰۵ بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۱۴ ب.ظ)abji22 نوشته شده توسط: میگم کارت ورود به جلسه کی میاد؟دوازدهم |
گروه درسی بهمن ماه - abji22 - 05 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۲۲ ب.ظ
میگم ما شب کنکور عروسی داریم نمیتونمم نرم!جملم فقط خبری بود! |
گروه درسی بهمن ماه - WILL - 05 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۴۶ ب.ظ
تبریک میگم به پای هم پیر شید ![]() |
RE: گروه درسی بهمن ماه - tanhatarin - 05 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۵۴ ب.ظ
(۰۵ بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۲۲ ب.ظ)abji22 نوشته شده توسط: میگم ما شب کنکور عروسی داریم نمیتونمم نرم!جملم فقط خبری بود! ========= نرو با سرنوشت خودت بازی نکن |
گروه درسی بهمن ماه - WILL - 05 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۴۶ ب.ظ
اخه الان ملت با چی بازی کنن؟ شما بگو یه چیز بهتر که بشه باهاش بازی کرد |
RE: گروه درسی بهمن ماه - sara417 - 05 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۵۲ ب.ظ
(۰۵ بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۲۲ ب.ظ)abji22 نوشته شده توسط: میگم ما شب کنکور عروسی داریم نمیتونمم نرم!جملم فقط خبری بود!من شب قبل کنکور کارشناسی، عروسی داداشم بود، نرفتم ![]() |
RE: گروه درسی بهمن ماه - barabox - 05 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۵۵ ب.ظ
(۰۵ بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۲۲ ب.ظ)abji22 نوشته شده توسط: میگم ما شب کنکور عروسی داریم نمیتونمم نرم!جملم فقط خبری بود!بنظرم بهتره نرین اگه هم میخواین برین خلاصه و مفید برین ![]() شاید حرفی ، اتفاقی چیزی اونجا واسه شما درگیری ذهنی ایجاد کنه و روز کنکور هم تمرکزتون رو بریزه بهم |
گروه درسی بهمن ماه - iammiti - 05 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۲۴ ب.ظ
من همیشه عاشق این سر درد و سر گیجه هایی بودم که یه ساعت قبل عروسی شروع میشد تا ۱ ساعت قبل تموم شدن ادامه پیدا می کرد و باعث میشد من بتونم اون مراسمو بپیچونم ![]() |
گروه درسی بهمن ماه - tanhatarin - 05 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۵۷ ب.ظ
۲روز مرورو شروع کردم خدایا کمکم کن |
RE: گروه درسی بهمن ماه - الام - ۰۵ بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۰۷ ب.ظ
بچه ها اوضاع خوبه؟ همه چی مرتبه ؟ والا کم خوابی و استرس و ... اینا که دیگه عادی شده این روزا این روزا یاد حذف پزشکی و حذف اضطراری دانشگاه میافتم که اینجا ازش خبری نیست. مهم نیست چقدر تلاش کرده باشیم مهم اینه که بتونیم تلاشی که کردیم رو به سرانجام برسونیم . |
پاسخ : گروه درسی بهمن ماه - shamim_70 - 05 بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۴۸ ب.ظ
منک راااحت می خوابم درست حسابیم دارم غذا میخورم ![]() فقط دو روزه گردن دردم ![]() |
گروه درسی بهمن ماه - sanaz777 - 05 بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۵۹ ب.ظ
بچه ها لغات پرتکرار زبانو میتونم جایی پیدا کنم؟ |
RE: گروه درسی بهمن ماه - NP-Cσмρℓєтє - ۰۵ بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۰۸ ب.ظ
(۰۵ بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۵۹ ب.ظ)sanaz777 نوشته شده توسط: بچه ها لغات پرتکرار زبانو میتونم جایی پیدا کنم؟ میشه ولی یکم زیاده , من پیدا کردم حدود ۲۰۰۰ تا بود ![]() |