|
|
اعتراض به سوالات ایراد دار آی تی - نسخهی قابل چاپ |
RE: اعتراض به سوالات ایراد دار آی تی - mohamad moo - 30 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۲۱ ب.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۰۵ ب.ظ)alizl70 نوشته شده توسط:نصف حرفهات درسته(30 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۳۹ ب.ظ)neda.h نوشته شده توسط: سلامسلام
|
|
اعتراض به سوالات ایراد دار آی تی - Hamed90 - 30 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۱۳ ب.ظ
خوب اینم نظرات من دوستان. زبان :بدون اشکال مشترکا :شاید حداکثر یکی از ساختمان/و یکی هم شبکه مدیریت:بی اشکال تخصصی:شاید حداکثر یکی پایگاه/سیستم عامل هم یکی قطعا/هوش بدون اشکال معماری: یک سوال حداقل و این یعنی ازمونی کم خطا نسبت به دوره های گذشته.نوید خوبی است واقعا
|
|
اعتراض به سوالات ایراد دار آی تی - flowerirani - 30 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۳۱ ب.ظ
من الان با استناد دانشگاهم تماس گرفتم هوش گرایدان وتپه نوردی فرمودن دقیقا یکی هستن وفقط بخاطر هزینه ودر یک منفی ضرب میشه واین سوال ۲کلیدی هست ایتی خوراکش از۸۹به این ور ۲کلیدی شدنه در ضمن گفتن تپه نوردی به سمت بالاترین حرکت میکنه گرادیان به سمت کمترین فقط عکس همدیگه هستند حالا ما اعتراضمونو میزنیم بقیه اش دیگه هرچی میخاد بشه فقط بعدش حسرت نخوریم در ضمن این کلیدها با نظرات اساتید بزرگ بازهم بررسی میشه نه من نوعی یه ادم عادی. من اینم بگم سوال۳۷ موافقم اما اگر کلیدهای مساوی داشت ۲تاش غلط میشه درست تر این ۳۷ ۲کلیدی بشه چون به هرروی طراح اگر فکر کنه وقتی مثال نقض داره باید بشه ۲کلیدی راجب بقیه هم اعتراضاتمو به سنجش اعلام میکنم راستی اینم قید کنم چر اهمه به کتاب راهیان ارشد لینک میدین این کتابم غلط داره وزیادم داره مرجع راسل هست نه راهیان ارشد |
|
RE: اعتراض به سوالات ایراد دار آی تی - pasbag - 30 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۳۶ ب.ظ
b (30 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۳۱ ب.ظ)flowerirani نوشته شده توسط: من الان با استناد دانشگاهم تماس گرفتم هوش گرایدان وتپه نوردی فرمودن دقیقا یکی هستن وفقط بخاطر هزینه ودر یک منفی ضرب میشه واین سوال ۲کلیدی هست دوست عزیز من این خط اما اگر کلیدهای مساوی داشت ۲تاش غلط میشه درست تر این ۳۷ ۲کلیدی بشه چون به هرروی ۲ طراح هرجور میخاد فکر کنه وقتی مثال نقض داره باید بشه ۲کلیدی راجب بقیه هم اعتراضاتمو به سنجش اعلام میکنم را متوجه نشدم و در ضمن اگه مثال نقضی با کلید مساوی دارید بفرمایید؟ |
|
RE: اعتراض به سوالات ایراد دار آی تی - flowerirani - 30 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۳۷ ب.ظ
هوش رو جز شما کسی اعتراضی نداره [/quote] =========== دلیلش این شما مرجعتون راهیان ارشده ومن راسل خواهیم دید ای نسوال اردیبهشت میبینمتون بعد از دیدن کلید نهایی |
RE: اعتراض به سوالات ایراد دار آی تی - Densike - 30 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۳۹ ب.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۳۷ ب.ظ)flowerirani نوشته شده توسط: هوش رو جز شما کسی اعتراضی نداره =========== دلیلش این شما مرجعتون راهیان ارشده ومن راسل خواهیم دید ای نسوال اردیبهشت میبینمتون بعد از دیدن کلید نهایی [/quote] daghighan man faghat az parse va russle khundam va aslan rahian nadaram dar morede geradian movafegham manzooram oon soale moteghayer hast |
|
اعتراض به سوالات ایراد دار آی تی - flowerirani - 30 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۴۳ ب.ظ
کاری نداره من سرجلسه کشیدمش ۶تا کلید بکش مساوی هم بهشون بده ۲تا کافی جوری باهاش بازی کن میبینی که علاوه بر اینکه توبرگها مساوی هست تو غیر برگ هم هست اصلا یه دخت بکش همه عناصر مساوی حتما که توی برگ همشون نیستن بزرگترینها ریشه هم بزرگترینه این نقض برای رسوال کافیه فقط ۱مثال نقض بیارین برای اثبات که قانون بشه باید همه مثالهاش درست بشه که توی این مثال نمیشه بعدشم ساختمان الگوریتم بینهایت اسون بود من۱۱ زدم من ۳۷ شک ندارم ۲کلیدیه اگر طراح محترم مثل سوال۴۸الگوریتم ۹۳ زیر بار نره... من من تنها موردم بحث روی سوال موئلفه های متصل قوی هست اما بدون غرض باور بفرمایین سوالات غلط یا ۲کلیدی حداقل ۶موردش هست توی ایتی نظر من اینه |
RE: اعتراض به سوالات ایراد دار آی تی - Densike - 30 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۴۶ ب.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۴۳ ب.ظ)flowerirani نوشته شده توسط: کاری نداره من سرجلسه کشیدمشببینید شما از اولین باری که نظر گزاشتید تا الان یه بار وقت نزاشتید سوالایی که مشکل دارید با دلیل دقیقش توضیح بدید لطفا الان بکنید من تا الان فکر میکردم دارید در مورد یوال جایگذاری هوش بحث میکنید |
|
RE: اعتراض به سوالات ایراد دار آی تی - Hamzeh.S - 30 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۴۸ ب.ظ
اولا دوستان از اظهارنظرهمدیگه ناراحت نشید خصوصاسر موضوعات علمی.یکی ازدلایلی که باعث جذب من به مانشت شد همین محیط بازدانشجویی دربحث های مختلف واینکه بچه ها آزادانه اظهارنظرمی کنن بود. بعد درجواب flowerirani عزیز باید تعریف زیر رو بگم: In simple hill climbing, the first closer node is chosen, whereas in steepest ascent hill climbing all successors are compared and the closest to the solution is chosen. Both forms fail if there is no closer node, which may happen if there are local maxima in the search space which are not solutions
باتوجه به این تعریف تپه نوردی ساده با گرادیان متفاوته همون طورکه راهیان هم اشاره کرده.نظری دارید خوشحال می شم بگید.
|
|
اعتراض به سوالات ایراد دار آی تی - flowerirani - 30 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۴۹ ب.ظ
۳۷ حتما ۱و۲ میشه صراحتا اسم الگوریتم قید نشده ودرضمن شما میفرمایین ساده نه بهترین حالت تپه نوردی من بازم روی این سوال اصرار دارم منظور از تپه نوردی بهترین حالتشه نه بدترینش وقتی اسم الگوریتمی قید میشه الگوریتم بهینه اون هست خدا ر وشکر شما مرجع نیستین وگرنه بدبخت میشدم۱۰درضد منو عقب مینداختین |
RE: اعتراض به سوالات ایراد دار آی تی - Densike - 01 اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۰۲ ق.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۴۹ ب.ظ)flowerirani نوشته شده توسط: 37 حتما ۱و۲ میشهخب ۳۷ چرا میگید اون یکی گزینه هم درسته توضیح بدید |
RE: اعتراض به سوالات ایراد دار آی تی - Hamzeh.S - 01 اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۰۸ ق.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۴۹ ب.ظ)flowerirani نوشته شده توسط: ۳۷ حتما ۱و۲ میشه صدالبته که شمادرست می فرمایید ومن هم ادعانکردم که مرجع هستم.فقط نظرم روگفتم وخواستم اگه اشتباه می کنم شما یادیگر دوستان تصحیحش کنید البته درصفحه قبل درباره نام الگوریتم درسوال مطرح شده یک مطلبی نوشتم. |
|
اعتراض به سوالات ایراد دار آی تی - flowerirani - 01 اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۱۵ ق.ظ
من نگفتم دوست عزیز درست میگم نظرمو گفتم ما مسلمونها معتقدیم ۱۴معصوم داریم هرکس دیگه ایی هم میتونه اشتباه کنه حتی طراحان من عرضم اتینه البته شما و دوست عزیزمون دنسک واقعا ادمهای بادانش ومطلعی هستین ازتونم خوشم اومده اما بجان خودم بااستادمم مشورت کردم گفتن گرادیان وتپه نوردی یکسانند فقط عکس هم حرکت میکنند راجب سوال ۳۷ عرض کردم وقتی عناصر مساوی باشند خوب حتما که برگ نمیشن واس هاین حتما ۲کلید دار ه۱و۲ اصر |
RE: اعتراض به سوالات ایراد دار آی تی - Densike - 01 اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۲۹ ق.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۱۵ ق.ظ)flowerirani نوشته شده توسط: من نگفتم دوست عزیز درست میگم نظرمو گفتم ما مسلمونها معتقدیم ۱۴معصوم داریم هرکس دیگه ایی هم میتونه اشتباه کنه حتی طراحان من عرضم اتینهمرسی دوست عزیز خب سوال ۳۷ شما گفتید گزینه ۱ درسته و مثال نقضتون این بود که همه عناصر توی مساوی باشند خب در این حالت آیا اون عنصری که در برگ هست و با بقیه مساری هست بزرکترین نیست ؟ درسته عنصری که توی ریشه هست بزرگترین عنصر هم هست ولی باز هم یک بزرگترین عنصری توی برگه ... نمیدونم والله |
RE: اعتراض به سوالات ایراد دار آی تی - pasbag - 01 اسفند ۱۳۹۳ ۰۲:۵۰ ق.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۴۳ ب.ظ)flowerirani نوشته شده توسط: کاری نداره من سرجلسه کشیدمشخب من از شما خیلی خوشم میاد چون سر حرفتون هستید حالا من چند تا سوال از شما دارم اول اینکه آیا تو هرم کمیه بخواهیم دنبال بزرگترین عدد بگردیم مگر n/2 آخر را جستجو نمیکنم و بزرگترین را برمی گرداینم؟آیا این n/2 برگ نیستند؟آیا این الگوریتم تو کتب مرجع نیست؟ گزینه ۱ سوال ۳۷ را با دقت با هم بخوانیم بزرگترین عنصر حتما در یک برگ ذخیره شده است. حالا من سوالم از شما اینه که آیا گفته "بزرگترین عنصر حتما فقط در یک برگ ذخیره شده است"؟ من زیاد فکر کردم و به این نتیجه رسیدم که منظور سوال این جمله نبوده و فقط این بوده که بزرگترین عدد حتما تو برگه که صد در هزار درسته حالا میخواد چند جای دیگه هم ذخیره شده باشه حتی تو ریشه!!! دوست دارم اگر اشتباه می کنم با منطق جواب منو بدید. ممنون میشم در ضمن از آنجا که کنکور ۹۴ نمیخوام در مورد کنکور ۹۳ صحبت کنم ولی دوست داشتید پیغام خصوصی بذارید تا در مورد سوال ۴۸ آی تی پارسال که خیلی سوال قشنگیه و من هم اشتباه زدم و کلید طراح صدرصد درسته(البته با منطق و عقل بنده)بحث کنیم. مشتاقانه منتظر نظر شما و دوستان هستم. |