|
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - نسخهی قابل چاپ |
RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - mhd3 - 28 آبان ۱۳۹۲ ۰۲:۳۸ ب.ظ
(۲۸ آبان ۱۳۹۲ ۰۱:۱۱ ق.ظ)Snow White نوشته شده توسط:(07 آبان ۱۳۹۲ ۰۲:۴۹ ب.ظ)mhd3 نوشته شده توسط: Richard Marx - RHW 4 Uواااااای من دنبال این آهنگه بودمممممم،موزیک بی کلامش یه مدت زنگ موبایلم بود.خیلی دوست دارم این آهنگو....خیلی سپاس mhd3 جووووووووووون خواهش میشه
|
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - ghalehnoey - 28 آبان ۱۳۹۲ ۰۹:۰۴ ب.ظ
Evanescence - My Immortal if you have to leave I wish that you would just leave Your presence still lingers here And it won't leave me alone مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - Amir V - 29 آبان ۱۳۹۲ ۰۶:۴۰ ق.ظ
Chris Rea - The Blue Cafe مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - mhd3 - 29 آبان ۱۳۹۲ ۰۱:۳۶ ب.ظ
وقتی یه چیزی رو دوست داریم میگیم چشممو گرفت، وقتی یه آهنگی رو دوست داریم چی بگیم؟؟ مثلا بگیم گوشمو گرفت؟؟ ![]() این آهنگ Gary Moore - Still Got The Blues بدجووووووووووووووووورررر گوشمو گرفته! :| همه چیش تکه! صدا آهنگ لیریکس... بخدا اگه سازمان سنجشیا حال الان منو درک کنن ![]() انقد حساس و عصبی شدم که با یه آهنگ معمولی هم ناخود آگاه گریه م میگیره :'( |
RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - Amir V - 29 آبان ۱۳۹۲ ۰۴:۳۳ ب.ظ
(۲۹ آبان ۱۳۹۲ ۰۱:۳۶ ب.ظ)mhd3 نوشته شده توسط: انقد حساس و عصبی شدم که با یه آهنگ معمولی هم ناخود آگاه گریه م میگیره :'(پس این دو تا رو هم گوش کن یهو خودکشی کن ![]() Gary Moore - Nothing's The Same مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. Gary Moore - Parisienne Walkaway مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. حالِت رو کاملا درک میکنم. ایشالا نتیجه خوبی بگیری حسابی شاد شی
|
RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - mhd3 - 30 آبان ۱۳۹۲ ۰۱:۱۴ ق.ظ
(۲۹ آبان ۱۳۹۲ ۰۴:۳۳ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط:(29 آبان ۱۳۹۲ ۰۱:۳۶ ب.ظ)mhd3 نوشته شده توسط: انقد حساس و عصبی شدم که با یه آهنگ معمولی هم ناخود آگاه گریه م میگیره :'(یهو خودکشی کن با تشکر :| ------------------------------------------ اون آهنگ قبلیه اصلا یه چیز دیگست... واقعا کم پیش میاد از آهنگی خوشم بیاد اما اونو تا شنیدم ریختم تو گوشیم که هی! گوش بدم! |
|
RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - maryam.raz - 02 آذر ۱۳۹۲ ۰۳:۱۴ ب.ظ
دیگه زیادی دارین آهنگ خارجی معرفی میکنید مگه خودمون خواننده نداریم! ![]() ![]() آهنگ بختیاری معین تقدیم به دوستان بخصوص لر زبانهای مانشت ![]() مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - sellena - 02 آذر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۷ ب.ظ
آرامش بهنام صفوی |
RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - mhd3 - 03 آذر ۱۳۹۲ ۰۸:۴۳ ق.ظ
(۰۲ آذر ۱۳۹۲ ۰۳:۱۴ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: دیگه زیادی دارین آهنگ خارجی معرفی میکنید مگه خودمون خواننده نداریم! آخه اکثر خواننده های خودمون خیلی کوچه بازاری میخونن. خیلییییییییااااا ![]() اما خوب بعضی هاشونم خیلی خوفن ![]() مث چارتار، رضا یزدانی... ![]() آهنگ "عاشقانه تنهاست" چارتار حرف نداره. یه ترکیب قشنگی از سبک آواز سنتی و آهنگسازی مدرن. |
|
RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - virtual girl - 04 آذر ۱۳۹۲ ۰۲:۰۰ ب.ظ
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. قرصهای خواب آور محسن یگانه مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. نوستالژی رضا یزدانی و آهنگ "اعصاب ندارم" از خودم بعدن به بازار میاد ! |
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - mhd3 - 04 آذر ۱۳۹۲ ۰۹:۵۷ ب.ظ
با اینکه خاطرات خیلی بدی از این آهنگ دارم، اما قشنگه آهنگش! مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - mhd3 - 06 آذر ۱۳۹۲ ۱۰:۳۱ ب.ظ
David Archuleta - Crush مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - Amir V - 07 آذر ۱۳۹۲ ۰۷:۰۰ ق.ظ
یکی دیگه از بهترین ها: Heather Nova - Gloomy Sunday مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. این هم نسخه بی کلامش که با پیانو نواخته شده بسیار عالیه: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. پیشنهاد میکنم فیلم Gloomy Sunday رو هم ببینید واقعا فوق العاده اس! |
RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - maryam.raz - 07 آذر ۱۳۹۲ ۰۱:۵۷ ب.ظ
(۰۷ آذر ۱۳۹۲ ۰۷:۰۰ ق.ظ)Amir V نوشته شده توسط: یکی دیگه از بهترین ها:واقعا این آهنگ خیلی بی نظیره فیلمشم خوبه البته غمگینه. کلا آقا امیر هرچی آهنگ میذاری از جنس دپرسی هست ![]() آهنگ شاد گوش بدین بندری مثلا
|
RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - Amir V - 07 آذر ۱۳۹۲ ۰۵:۴۳ ب.ظ
(۰۷ آذر ۱۳۹۲ ۰۱:۵۷ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: واقعا این آهنگ خیلی بی نظیره فیلمشم خوبه البته غمگینه.آره اصولا من آهنگای آروم و غمگین گوش میدم. البته در موارد ضروری سمت موزیک شاد هم میرم
|