![]() |
[memrise.com] اعضا، گروه ها و اطلاعیه ها - نسخهی قابل چاپ |
[memrise.com] اعضا، گروه ها و اطلاعیه ها - پوونه - ۱۰ خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۵۹ ق.ظ
(۱۰ خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۵۵ ق.ظ)golche70 نوشته شده توسط: من میخوام کتاب و تموم کنم. هرچه سریع تر بهتر.کارت درسته انصافا. موفق باشی : ) |
RE: [memrise.com] اعضا، گروه ها و اطلاعیه ها - crevice - 13 خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۰۶ ق.ظ
بنظر میاد بعضی از بچه ها دگ خیلی فعال نیستن....کامان گایز! |
RE: [memrise.com] اعضا، گروه ها و اطلاعیه ها - A V A - 13 خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۳۲ ق.ظ
(۱۳ خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۰۶ ق.ظ)crevice نوشته شده توسط: بنظر میاد بعضی از بچه ها دگ خیلی فعال نیستن....کامان گایز!من درگیر امتحانای دانشگاهم، باید دوباره اکتیو شم ![]() |
RE: [memrise.com] اعضا، گروه ها و اطلاعیه ها - NP-Cσмρℓєтє - ۱۳ خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۳۵ ق.ظ
منم درگیرم چند روز ، متاسفانه نمیرسم، عذاب وجدان هم دارم بخاطر اون آزمون که آوا در جریانشی ![]() یکم سرم خلوت ش بازمیگردم |
RE: [memrise.com] اعضا، گروه ها و اطلاعیه ها - farhud - 13 خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۴۷ ق.ظ
هر جا کار داشتید، خسته شدید، بگید استوپ. |
RE: [memrise.com] اعضا، گروه ها و اطلاعیه ها - احسان مومنی - ۱۳ خرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۴۹ ق.ظ
آقا من یک هفته ای نبودم گرد و خاک به پا کردینا ![]() یک هفته نت درست درمون نداشتم ![]() انشالله با توپ پر برمی گردم ![]() |
[memrise.com] اعضا، گروه ها و اطلاعیه ها - crevice - 13 خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۰۳ ب.ظ
بچه ها کسی کورس این کتاب رو ندیده؟ English collocations in use این کتاب حرف نداره و میتونم بگم اسپیک و رایت رو متحول میکنه اما من نمیتونم کورس خوبی از این کتاب رو پیدا کنم ))): منظورم این کتاب هستش: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
[memrise.com] اعضا، گروه ها و اطلاعیه ها - A V A - 13 خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۴۵ ب.ظ
(۱۳ خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۰۳ ب.ظ)crevice نوشته شده توسط: بچه ها کسی کورس این کتاب رو ندیده؟ما فقط کتابشو داریم ![]() |
[memrise.com] اعضا، گروه ها و اطلاعیه ها - crevice - 13 خرداد ۱۳۹۴ ۰۴:۴۷ ب.ظ
(۱۳ خرداد ۱۳۹۴ ۰۳:۲۳ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط:خیلی ممنون؛(13 خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۰۳ ب.ظ)crevice نوشته شده توسط: English collocations in useکورس در memrise? آره همینان ولی مشکلی که داره اینه که هم کامل نیست و هم هیچ mem ای رو من واسه کلماتش ندیدم... علاوه بر این توی کتاب در مورد اینکه چه کلمات اشتباهن و چه کولوکیشی درستن هم بحث کرده ولی این فقط معنیهای این مجموعه کلمات که با هم میان گفته که خیلی ارزش کورس رو کم میکنه به نظرم. اما من یه کورس واسه colocation پیدا کردم که اون بد نیست هر چند واقعا اون کتابه یه چیز دیگه ای هست. |
[memrise.com] اعضا، گروه ها و اطلاعیه ها - Riemann - 13 خرداد ۱۳۹۴ ۰۵:۱۹ ب.ظ
آقا این کلمات probe, , explore,comprehensive, thorough, deceive, tempt خیلی روی اعصاب من هستن ![]() |
RE: [memrise.com] اعضا، گروه ها و اطلاعیه ها - nlp@2015 - 13 خرداد ۱۳۹۴ ۰۶:۲۴ ب.ظ
(۱۳ خرداد ۱۳۹۴ ۰۵:۱۹ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: آقا این کلمات probe, , explore,comprehensive, thorough, deceive, tempt خیلی روی اعصاب من هستناز چه نظر؟؟؟ ![]() |
[memrise.com] اعضا، گروه ها و اطلاعیه ها - crevice - 13 خرداد ۱۳۹۴ ۰۶:۳۷ ب.ظ
(۱۳ خرداد ۱۳۹۴ ۰۵:۱۹ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: آقا این کلمات probe, , explore,comprehensive, thorough, deceive, tempt خیلی روی اعصاب من هستنچه جالب؛ منم دقیقا با بیشتر اینا مشکل دارم ![]() |
[memrise.com] اعضا، گروه ها و اطلاعیه ها - M4$0UD - 13 خرداد ۱۳۹۴ ۰۷:۰۸ ب.ظ
خیلی جالبه. من هم بازی ![]() آی دی من: masoudium |
RE: [memrise.com] اعضا، گروه ها و اطلاعیه ها - pasargad7788 - 14 خرداد ۱۳۹۴ ۰۵:۰۵ ب.ظ
منم با تاخیر بسیار اومدم با آی دی Arman12 یه سوال : تو اپلیکیشن موبایلش یه جایی می تونی course رو دانلود کنی. چه جوریه؟ آفلاین هم جواب می ده؟ |
RE: [memrise.com] اعضا، گروه ها و اطلاعیه ها - fatemeh69 - 14 خرداد ۱۳۹۴ ۰۷:۱۷ ب.ظ
سلام من هم عضو شدم: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |