![]() |
گروه درسی آبان ماه - نسخهی قابل چاپ |
گروه درسی آبان ماه - پوونه - ۰۱ آذر ۱۳۹۳ ۱۲:۵۳ ق.ظ
عهههههههه من جدی جدی حواسم نبود فردا ۱ آذره!! یه وقتایی هست میخوایم زمان بگذره میفته رو دور کند! نمیگذره. بعد یه وقتی هم هست میخوایم زمان نگذره.. جناب زمان قهرمان دو میدانی میشن و میدون فقط !! چه زود آذر شد... کاش کنکور ما هم مثل کنکور سراسری خرداد ماه بود :/ وقت خیلی کمه..خیلی. ![]() |
RE: گروه درسی آبان ماه - sara417 - 01 آذر ۱۳۹۳ ۰۱:۰۱ ق.ظ
(۰۱ آذر ۱۳۹۳ ۱۲:۵۳ ق.ظ)پوونه نوشته شده توسط: عهههههههه زود دیر میشود!!! من که شاغلم چی ؟؟؟ متوسط شبی ۵ ساعت میخونم، تازه اخراش تو چرتم دیگه ![]() |
گروه درسی آبان ماه - حسین کاردان - ۰۱ آذر ۱۳۹۳ ۰۱:۱۸ ق.ظ
سلام بچه ها من تازه اومدم تو انجمن خیلی خوشحال شدم که دیدم مثل منم هست و واسه کنکور میخونه میخوام کمکم کنین |
RE: گروه درسی آبان ماه - milad12321 - 01 آذر ۱۳۹۳ ۰۲:۵۳ ق.ظ
دوستان ی سوال level پایین ![]() من از اصفهان پیام میدم از دوستان کسی هم شهری هست با هم بریم کتابخونه بترکونیم و رقابتی بخونیم و ازمون بدیم... من حدود احمداباد ساکنم . چون ۲ تا کتابخونه رفتم نرمی پیدا نکردم ![]() (۰۱ آذر ۱۳۹۳ ۰۲:۵۳ ق.ظ)milad12321 نوشته شده توسط: دوستان ی سوال level پایینمن توی سالن راغب توی خیابون پروین درس میخونم ... |
RE: گروه درسی آبان ماه - ehsansjs - 01 آذر ۱۳۹۳ ۰۳:۴۴ ق.ظ
با اینکه الآن تو آذریم فقط خاستم بگم خدافظ ای ماهی که نفهمیدم چطور گذشتی !!!ایشالا دی و بهمن طولانی تر از تو باشن ![]() راستی من دیروز رفتم سنجش هم لینک ثبت نام و هم ویرایش فعال بود (دیگه همه ایرانیارو میشناسن .... دیقه ۹۰و... ![]() |
RE: گروه درسی آبان ماه - الام - ۰۸ آذر ۱۳۹۳ ۱۲:۴۹ ب.ظ
سلام بچه ها ...خدا قوت به همگی درسته الان آذر ماه هست و کم کم داریم به خود روز کنکور نزدیک میشیم و مسلما از این به بعد هم باید بیشتر تلاش کنیم اما یادتون باشه حفظ آرامش تو این بازه که تا کنکور مونده مهم تر از زمان های دیگه ست باآرامش و با توکل البته با پشتکار زیاد تلاش کنیم بهتر از اینه که از گذر روزها واسه خودمون منبع اضطراب درست کنیم |