تالار گفتمان مانشت
گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - نسخه‌ی قابل چاپ

RE: گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - mitiltala - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۰۷ ب.ظ

(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۰۵ ب.ظ)پوونه نوشته شده توسط:  
(22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۰۱ ب.ظ)mitiltala نوشته شده توسط:  کسی رمان خوب نداره من بخونم؟ رمان زرد ایرانی باشه بهتره، آخرشم خوب تموم بشه عصبی شدم واسه شصتمین بار دارم هری پاتر میخونم دیگه دیالوگاشم حفظم :|
هری پاتر هم شد کتاب؟ :دی

کتابای سالینجر و یوستین گاردر رو بخون. ریتم اعصاب خورد کنی نداره کتاباشون به خصوص یوستین گاردر کتاب دخترپرتقالیش معرکه س.

اینم قشنگه نمیدونم نسخه نتیش هست که دانلودش کنید یا نه ولی هم گیج کننده س و هم رمانتیک و جذاب
اسم کتاب هست: داستان خرس های پاندا به روایت یک ساکسیفونیست که دوست دختری در فرانکفورت دارد
نویسنده اش هم مائتی ویسنی یک.

دختر پرتقالو خوندم ، بابا کتاب روشن فکری نمیخوام کتاب زرد سرگرم کننده میخوام، الان کی اعصاب داره کتاب آدموار بخونه

گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - khordad.girl - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۰۸ ب.ظ

(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۰۱ ب.ظ)mitiltala نوشته شده توسط:  کسی رمان خوب نداره من بخونم؟ رمان زرد ایرانی باشه بهتره، آخرشم خوب تموم بشه عصبی شدم واسه شصتمین بار دارم هری پاتر میخونم دیگه دیالوگاشم حفظم :|
اینو بخونA Song of Ice and Fire
ایرانی نیس زردم نیس از هری پاترم خیلی جذاب تره
دوران باشکوهم خوبه Smile

گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - احسان مومنی - ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۱۰ ب.ظ

اومــــــــــــــــــــــــــــــد

گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - khordad.girl - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۱۱ ب.ظ

(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۵۸ ب.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط:  شیطونه میگه کلن برم فردا صب بیامااااااDodgy
شیطونه اگه یه بار حرف درست زده همینجاس Big Grinکه ما گوش نمیکنیم

RE: گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - afrooz-OMD - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۱۲ ب.ظ

(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۱۰ ب.ظ)احسان مومنی نوشته شده توسط:  اومــــــــــــــــــــــــــــــد

Dodgy

گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - so@ - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۱۲ ب.ظ

اِ چه زود رفتیم صفحه ۹۵ Sad

RE: گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - nlp@2015 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۱۲ ب.ظ

(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۱۰ ب.ظ)احسان مومنی نوشته شده توسط:  اومــــــــــــــــــــــــــــــد

AngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngry

RE: گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - sara9009 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۱۲ ب.ظ

(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۰۷ ب.ظ)mitiltala نوشته شده توسط:  دختر پرتقالو خوندم ، بابا کتاب روشن فکری نمیخوام کتاب زرد سرگرم کننده میخوام، الان کی اعصاب داره کتاب آدموار بخونه

حسنی نگو بلا بگوBig Grin

RE: گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - niiiliii70 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۱۲ ب.ظ

دوستان خیلی تکراری شد، نکنین این کاروBig Grin

گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - پوونه - ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۱۲ ب.ظ

(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۰۷ ب.ظ)mitiltala نوشته شده توسط:  دختر پرتقالو خوندم ، بابا کتاب روشن فکری نمیخوام کتاب زرد سرگرم کننده میخوام، الان کی اعصاب داره کتاب آدموار بخونه
کتاب زرد؟تنها کتابای زردی که خوندم چند سال پیش دو تا رمان از مودب پور بود یادم هم نیست اسم یکیش خواستگار بود چی بود.
واقعا خوش به حالتون وقتی اعصاب ندارید کتاب زرد میتونید بخونید و اعصابتون آروم میشه. من اعصابم بیشتر خورد میشه کتاب زرد بخونم.

RE: گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - shamim_70 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۱۳ ب.ظ

(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۰۸ ب.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط:  
(22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۰۱ ب.ظ)mitiltala نوشته شده توسط:  کسی رمان خوب نداره من بخونم؟ رمان زرد ایرانی باشه بهتره، آخرشم خوب تموم بشه عصبی شدم واسه شصتمین بار دارم هری پاتر میخونم دیگه دیالوگاشم حفظم :|
اینو بخونA Song of Ice and Fire
ایرانی نیس زردم نیس از هری پاترم خیلی جذاب تره
دوران باشکوهم خوبه Smile

اینقدر زبانت خوبه ک کتاب رمان لاتینی میخونی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟Huh

RE: گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - احسان مومنی - ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۱۳ ب.ظ

گفتم یه شوک وارد کنم Big Grin

گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - khordad.girl - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۱۴ ب.ظ

(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۱۲ ب.ظ)پوونه نوشته شده توسط:  
(22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۰۷ ب.ظ)mitiltala نوشته شده توسط:  دختر پرتقالو خوندم ، بابا کتاب روشن فکری نمیخوام کتاب زرد سرگرم کننده میخوام، الان کی اعصاب داره کتاب آدموار بخونه
کتاب زرد؟تنها کتابای زردی که خوندم چند سال پیش دو تا رمان از مودب پور بود یادم هم نیست اسم یکیش خواستگار بود چی بود.
واقعا خوش به حالتون وقتی اعصاب ندارید کتاب زرد میتونید بخونید و اعصابتون آروم میشه. من اعصابم بیشتر خورد میشه کتاب زرد بخونم.
منم پیش که بودم رمان های مودب پورو میخوندم اونم با گوشی (کور شدما) رتبه م که اومد تازه فهمیدم چه به چیه Big Grin Big Grin

RE: گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - yasmin.jll - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۱۶ ب.ظ

(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۱ ب.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط:  
(22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۲۸ ب.ظ)yasmin.jll نوشته شده توسط:  منم فردا قراره برم عروسی رتبمو بپرسن Smile)

در راستای منحرف کردن تایپیکSmile
عروسو داماد چندسالشونه؟؟برای ما داماد۷۱ عروس ۷۷Big GrinBig Grin من دیگه حرفی ندارم:|

واااااای :اووو پس با این حساب هم ما ترشیدیم هم پسرا Smile)
مال ما دوتاشون ۶۸این

گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - missi90 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۱۶ ب.ظ

بچه ها مثل اینکه اپ سنجش گفته ساعت ۸ شب اعلام میشه. Wink