![]() |
گروه درسی مانشت دیماه کنکور ۹۳ - نسخهی قابل چاپ |
گروه درسی مانشت دیماه کنکور ۹۳ - abji22 - 02 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۰۵ ق.ظ
یکی ب دادم برسه فکرکنم کتاباشون تموم شده حالا فردا تست چی بزنم |
گروه درسی مانشت دیماه کنکور ۹۳ - ایزدی - ۰۲ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۱۰ ق.ظ
سلام دوستان من ازمون جامع سوم سنجش شرکت کردم ولی تو کارتم نوشته ۲ بعد از ظهر درسته یا اشتباه شده؟ مهندسی شرکت کردم ها نه ای تی مــــــــــــــــــوفـــــــــــــــــــــــق بـــــــــــــــــــــــاشیـــــــــــــــــــــــــــد ![]() |
گروه درسی مانشت دیماه کنکور ۹۳ - kh.jafarzade - 02 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۱۶ ق.ظ
این دی ماه تمومی ندارها... کاش دیشب سلامممم بههههمن نمیگفتم !!!! ![]() حالا ازینا گذشته دوستان ۱۴ روز مونده به گردهمایی پشت کنکوریا و خنده مراقبان محترم به حالو روز ما... |
گروه درسی مانشت دیماه کنکور ۹۳ - Mehrdad7soft - 02 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۱۷ ق.ظ
میگم اگه رتبه کنکور بین همین بچههای مانشت حلوا کنند البته از نوع رتبه خوب شیرینیش به اندازه آردش به اندازه چیییییییی میشه من راضی تو راضی یه بنده خدائی ناراضی |
گروه درسی مانشت دیماه کنکور ۹۳ - Riemann - 02 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۲۳ ق.ظ
(۰۲ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۰۵ ق.ظ)abji22 نوشته شده توسط: یکی ب دادم برسه فکرکنم کتاباشون تموم شده حالا فردا تست چی بزنمشما داری اثیر حاشیه میشی خواهر، یادمه تابستون بهونم این بود که حتما باید گسسته پوران باشه، رفتم خریدمش و تا الان هنوز نخوندمش! |
RE: گروه درسی مانشت دیماه کنکور ۹۳ - kati - 02 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۴۹ ق.ظ
(۰۱ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۵۵ ب.ظ)hamid88 نوشته شده توسط: عاغا نخندینا عاغا شما یه ذره از این بی خوابی رو به من منتقل کنید ... چشمام همش خوابه در حـــــــــــــــــالی که به اندازه هم می خوابم ![]() |
گروه درسی مانشت دیماه کنکور ۹۳ - ایزدی - ۰۲ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۵۱ ق.ظ
بله الهه خانوم دوستان جواب سوال منو بدیدا یادتون نره بله الهه خانوم دوستان جواب سوال منو بدیدا یادتون نره |
RE: گروه درسی مانشت دیماه کنکور ۹۳ - izadan11 - 02 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۵۵ ق.ظ
(۰۱ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۱۲ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط:من که نمی کشم(01 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۱۸ ب.ظ)masoud67 نوشته شده توسط: بهمن کو ؟ماربورو سفید و لا غیر. ![]() ولی دانهیل قرمز خیلی خوبه (البته وینستون سفید هم خوبه) ![]() (۰۱ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۵۵ ب.ظ)hamid88 نوشته شده توسط: عاغا نخندینا برا درس یا همینجوری؟ |
گروه درسی مانشت دیماه کنکور ۹۳ - El@he - 02 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۵۸ ق.ظ
بابا این چه وضعشه آخه... یکی ۸۰ درصد میزنه ناراضیه ... یکی میگه من ۹۰ زدم، تازه ۱۲ تا سوالو اشتباه گزینه وارد کردم وگرنه ۲۵۰ درصد میشد. یکی یه هفته است نخوابیده داره ... یکی سوالای قدسی یه جور توهینه واسش! ماشالا بالای ۸۰ و .... .... من سوالای ۹۲ رو نگاه کردم، ماکسیمم ۱۲-۱۳ تاش تو نگاه اول راه حل میومد توی ذهنم. تازه اگر بی دقتی نکنم و ... چجوریه یعنی!؟ یکی از بچه های پارسال که شریف آورده بود گفته بود من ۱۲ تا مشترک درست زده بودم. ماشالا اینجا همه ترکوندنا... |
گروه درسی مانشت دیماه کنکور ۹۳ - mahmood1 - 02 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۵ ق.ظ
اگه مشترک کنکور مثل ۱۰۰% اول پارسه بیاد... فاتحه ![]() (۰۲ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۵۸ ق.ظ)El@he نوشته شده توسط: یکی سوالای قدسی یه جور توهینه واسش! ماشالا بالای ۸۰ و .... توهین باحال بود ![]() |
Re: RE: گروه درسی مانشت دیماه کنکور ۹۳ - hoomanab - 02 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۸ ق.ظ
(۰۲ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۵۸ ق.ظ)El@he نوشته شده توسط: بابا این چه وضعشه آخه... دوستان خبطی کرده اند، شما ببخشید ![]() Sent from my SM-T210R using Tapatalk |
RE: گروه درسی مانشت دیماه کنکور ۹۳ - izadan11 - 02 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۳۷ ق.ظ
(۰۲ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۵۸ ق.ظ)El@he نوشته شده توسط: یکی سوالای قدسی یه جور توهینه واسش! ماشالا بالای ۸۰ و .... کنکور پارسال ساختمان داده همه رو درست زدم ساختمان داده نقطه قوت منه عوضش نظریه و سیستم عامل سفید بودم تقریبا ریاضی ۱۰ درصد زدم و ... لزومی نداره بیام اینجا دروغ بگم صرفا به خاطر اینکه دوستم (Riemann ) اینجاست به اینجا میام البته تصور شما برام ارزشی نداره فقط خواستم در مقابل تهمتی که به من زدین دفاع کنم |
گروه درسی مانشت دیماه کنکور ۹۳ - mahmood1 - 02 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۴۳ ق.ظ
سال پیش که به خاطر چند تا تست تخصصی رتبهام له شد، تا یکی دو هفته توی خواب میدیدم که فرصتی پیش اومده تا اون سوالهایی که اشتباهاً وارد پاسخنامه کردم اصلاح کنم. نمیدونم امسال چی میشه... یکم نگرانم... پارسال این روزها خوشحالتر بودم. |
Re: RE: گروه درسی مانشت دیماه کنکور ۹۳ - hoomanab - 02 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۴۴ ق.ظ
(۰۲ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۳۷ ق.ظ)izadan11 نوشته شده توسط:(02 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۵۸ ق.ظ)El@he نوشته شده توسط: یکی سوالای قدسی یه جور توهینه واسش! ماشالا بالای ۸۰ و .... منظور ایشون فکر نمیکنم تهمت بوده باشه دوست من ! شاید بهتر باشه توی این گروه دیگه کامنت نذاریم. اینطوری استرس به بقیه وارد نمیشه. البته کلی میگم و اگه باعث ناراحتی یا استرس کسی شدم عذر میخوام. این کامنت آخر من توی این گروهه.دیگه فقط توی مباحث درسی و سوالا شرکت میکنم. برای همه آرزوی پیروزی دارم. یا علی... ![]() |
گروه درسی مانشت دیماه کنکور ۹۳ - Elena_71 - 02 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۵۰ ق.ظ
چرا همتون قهریدید بابا دوس باشیت با هم فک نکنم درست باشه بعضیا انقد همه چیو منظور دار بگیرن بعضیا دیگه هم انقد حسودی نکنن؛البته تو درسیدن حسوتی خوپه اما خب حرص خوردن نداره ؛ طرف میکشه میخونه میزنه؛ تازه تو کنکور معلوم میشه کیا چن مرده حلاجن ما فقط اینجا میتونیم بیایم پیشرفت رقبا رو ببینیم بسنجیم وضعیت خودمو (ب نظر من امسال کنکور خفن تر از همیشس با این همه بچه درس خون) |