![]() |
دلسردی در حد درخواست انتقالی یا جابه جایی با هوش اصفهان -خیلی مهم - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
دلسردی در حد درخواست انتقالی یا جابه جایی با هوش اصفهان -خیلی مهم - lonelyforever - 26 شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۳۲ ق.ظ
سلام ، شاید نوشتن این مطلب اینجا جای مناسبی نباشه بابت این از مدیران پوزش می طلبم. من با رتبه ۲۷۴ هوش مصنوعی اصفهان رو قبول شدم. دیروز اونجا بودم . به دلایلی اگه امکان داشته باشه از دوستانی که هوش مصنوعی کردستان و یا اصفهانی های که دانشگاه تهران و یا حتی خوارزمی قبول شدن اگه مایل به جابه جایی با هوش دانشگاه اصفهان هستند بفرمایید. اگه دوستان عزیز مانشتی ، دوستانی رو سراغ دارید که این شرایط رو دارن لطفا هر چه سریعتر با من تماس بگیرن. پ.ن : طبق توضیحات دوستان احتمال اتفاق این امر خیلی کمه و یه جورای غیر ممکن و شاید فقط انصراف راه حل باشه. |
درخواست انتقالی یا جابه جایی با هوش اصفهان -خیلی مهم - lonelyforever - 26 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۱۸ ق.ظ
ممنون از توضیحاتتون. مشکل من با اصفهان با خوابگاهاش هستش. اونجا ریس دانشگاه با معاونت آموزش با هم مغازه زدن. داخل دانشگاه خوابگاه ساختن اون هم از جنس خودگردان و ترمی ۶۵۰ هزار تومان. در انتخاب رشته هوش مصنوعی جلوی دانشگاه اصفهان نزده بود فاقد خوابگاه اما جلوی دانشگاه همدان زده بوده فاقد خوابگاه . در حالی که در مورد اصفهان در پاورقی ضمیه دوم یه نکته کوچولو زده بود. وقتی هم با ریس دانشگاه صحبت می کنه بهت میگه چه اشکالی داره ، هر ترم میشه ۶ ماه ، ۶ ماه هم میشه ۱۸۰ روز و ۶۵۰ تقسیم بر ۱۸۰ میشه روزی پول یه بستنی . دیگه چه انتظاری میشه داشت. به دوستم که دانشگاه علم و صنعت میگم میگه من ۴ ترم اینجا تو اتاق ۲ تخته به اندازه یه ترم اونجا پول ندادم. این واقعا ستم نیست؟ حالم از اونجا بهم میخوره. این مدیر کل آموزش هم آقای XXX به من میگه وزارت علوم اجازه نمی ده خوابگاه بسازیم (اما جونه مادرش اجازه میده زیر زیرکی داخل دانشگاه خوابگاه خودگردان بسازن ). به این میگن کاسبی . خدا ازشون نگذره. با این همه امید و آرزو درس خوندیم که این بلا سرمون بیاد. شاید کلا انصراف بدم بیام. اگه میدونستم خوابگاه نداره و اینطوری عمرا میزدم اصفهان. |
RE: درخواست انتقالی یا جابه جایی با هوش اصفهان -خیلی مهم - Masoud05 - 26 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۱۱ ب.ظ
دوست عزیز ، احساسی نشو درسته خیلی پول میگیرن اما اگه انتقالیت جور نشه و با این دید و دل چرکی بری سر کلاس ، یا مشروط و بعدش هم اخراج میشی و یا با معدل بسیار پایینی فارغ التحصیل میشی بگرد و خونه پیدا کن ، دوستان خونه های ارزونی اونجا پیدا کردن که البته کمی کوچیکه ولی با توجه به اینکه دانشگاه اصفهان در خود شهره ، میتونی یه خونه ای بگیری که با دانشگاه مقداری فاصله باشه ، رفت وامد هم که نباید زیاد باشه ( نهایتاً ترم ۱ اذیت میشی) در ضمن به احتمال زیاد خونه برای شما تبدیل به خوابگاه میشه!! یعنی اینکه در طول روز کتابخونه و یا دانشگاهی و شب برای استراجت میری اونجا اصفهان دانشگاه خیلی خوبیه و خیلیا آرزو دارن برن اونجا با اون محیط زیبا، پس با اشتیاق برو سمتش و امید داشته باش که با خواست خدا یه خونه مناسب پیدا میکنی ![]() |
درخواست انتقالی یا جابه جایی با هوش اصفهان -خیلی مهم - lonelyforever - 26 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۲۵ ب.ظ
ممنون از دلداریتون و همین که مطلب رو میخوانید. راستش ۶۵۰ تومن هم به قول شما پول زیادی نیست و میشه به هر ترتیبی که شده جورش کرد. اما لج من از این جور آدم هاست . یعنی واقعا اکثر اساتید و انسان های که در دانشگاه اصفهان هستند اینقد همه چیز رو منفع طلبانه می بینن. وقتی می بینم ریس کل امور دانشجوی آقای XXX و حتی رییس داشنگاه این طرز تفکر رو دارن و بوی از انسانیت نبردن دلم میگره و حالم از اونجا بهم میخوره. وقتی فکر می کنم اساتید اونجا هم اینجوری باشن واقعا افسرده میشم و دلم میگره. نظر شما چیه دوست عزیز ؟ |
دلسردی در حد درخواست انتقالی یا جابه جایی با هوش اصفهان -خیلی مهم - salnet - 26 شهریور ۱۳۹۱ ۰۵:۲۴ ب.ظ
با سلام دوست عزیز، از اینجور موارد همه جا هست حتی دانشگاه شریف، تهران و همه جای ایران. از چیزهائی که گفتی میتونم برداشت کنم که هنوز تویه جامعه وارد نشدی، من هم دقیقا اوایلی که وارد دانشگاه شدم خیلی احساساتی شدم و فکر میکردم این اساتید یا روسا دانشگاهها و یا حتی مردان بلندپایه جامعه ما از جنس دیگه ای هستند و باید باشند ولی وقتی وارد بطن جامعه میشی، می بینی خیلی از این افراد لیاقت جائی که هستن رو اصلا ندارن پس فکر نکن فقط اصفهانه یا اینکه جاهای دیگه بهترن، به فکر خودت باش ضمنا پستهای قبلیت رو که اسم زدی پاک کن، بخاطر خودت و آینده خودت میگم. موفق باشی |
دلسردی در حد درخواست انتقالی یا جابه جایی با هوش اصفهان -خیلی مهم - aryaeei - 26 شهریور ۱۳۹۱ ۰۵:۴۴ ب.ظ
دوست من خودتو ناراحت نکن منم مشکلاتی از جنس شما داشتم با این تفاوت که محقق اردبیلی بودم دیروز انصراف دادم .و یکسال از کنکور روزانه محروم شدم |
دلسردی در حد درخواست انتقالی یا جابه جایی با هوش اصفهان -خیلی مهم - lonelyforever - 26 شهریور ۱۳۹۱ ۰۶:۲۶ ب.ظ
کسی نیست انجا بگه ، خوب وقتی میخوای دانشجوی ارشد بشی آیا باید وقتتو پای این بگذاری که یه جوری خرج درست رو در بیاری؟ مشکل من با این جنس آدم هاست. از یه طرف میگن وزارت علوم به اصفهان اجازه نمی ده خوابگاه بسازه و از یه طرف دیگه دقیقا تو دانشگاه خوابگاه خود گردان زدن بعد هم میگن خوابگاه داخلی ( دولتی جا نداره ) که جیب خودشون رو پر کنن . دلم از این جور آدم ها میگره. خیره سرم دانشگاه دولتی قبول شدم. اگه همین شبانه های تهران ، حتی علم و صنعت و بهشتی رو میزدم شاید هزینه اش بیشتر بود اما فردا که میخوای بری دیگه نمگه یالا زود باش ۱۰-۱۵ میلیون پول بده ما از بوجه ملت صرف تو کردیم. دلم اینجاست که میسوزه میگره والا استاد خوب و بد که همه جا هست حتی تو همون شریف و دانشگاه تهران و حتی من بهترین اساتید رو هم در دور افتاده ترین نقاط کشور دیدم که خیلی فوق العاده هستن . دل من از اینجا میسوزه که کی باعث شده جلوی اسم اصفهان نزده فاقد خوابگاه در حالی که در پا ورقی ضمیه دوم گفته خوابگاه نداره و الا شیراز رو میزدم یا خوارزمی کرج و یا حتی همین سنندج [attachment=6756] |
دلسردی در حد درخواست انتقالی یا جابه جایی با هوش اصفهان -خیلی مهم - انرژی مثبت - ۲۶ شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۱۵ ب.ظ
ای بابا این قدر ناراحت نباشید ![]() ما ترم اول اومدیم اینجا تا یکی دو هفته نماز خونه! بچه هایی که سنوات خورده بودن هنوز بودن تا یک ما و نیم ۷ نفر توی اتاق ۴ نفره! بعد جابجا شدیم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
RE: دلسردی در حد درخواست انتقالی یا جابه جایی با هوش اصفهان -خیلی مهم - bitbit - 27 شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۳۱ ب.ظ
دانشگاه تهرانم به ورودی های جدید خوابگاه نداده(یعنی خوابگاه در حال اماده سازیه) |
RE: دلسردی در حد درخواست انتقالی یا جابه جایی با هوش اصفهان -خیلی مهم - lonelyforever - 27 شهریور ۱۳۹۱ ۰۳:۳۵ ب.ظ
(۲۷ شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۳۱ ب.ظ)bitbit نوشته شده توسط: دانشگاه تهرانم به ورودی های جدید خوابگاه نداده(یعنی خوابگاه در حال اماده سازیه) واقعا؟ پس شما چیکار می کنید؟ حداقل بهتون گفتن تا فلان روز آماده میشه . اما شما آیا ۶۵۰ هزار تومن برای یه ترم خوابگاه پول می دید؟ |
RE: درخواست انتقالی یا جابه جایی با هوش اصفهان -خیلی مهم - kadoos - 12 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۱۴ ب.ظ
[quote='lonelyforever' pid='128469' dateline='1347778091'] ممنون از توضیحاتتون. مشکل من با اصفهان با خوابگاهاش هستش. اونجا ریس دانشگاه با معاونت آموزش با هم مغازه زدن. داخل دانشگاه خوابگاه ساختن اون هم از جنس خودگردان و ترمی ۶۵۰ هزار تومان. در انتخاب رشته هوش مصنوعی جلوی دانشگاه اصفهان نزده بود فاقد خوابگاه اما جلوی دانشگاه همدان زده بوده فاقد خوابگاه . در حالی که در مورد اصفهان در پاورقی ضمیه دوم یه نکته کوچولو زده بود. وقتی هم با ریس دانشگاه صحبت می کنه بهت میگه چه اشکالی داره ، هر ترم میشه ۶ ماه ، ۶ ماه هم میشه ۱۸۰ روز و ۶۵۰ تقسیم بر ۱۸۰ میشه روزی پول یه بستنی . دیگه چه انتظاری میشه داشت. به دوستم که دانشگاه علم و صنعت میگم میگه من ۴ ترم اینجا تو اتاق ۲ تخته به اندازه یه ترم اونجا پول ندادم. این واقعا ستم نیست؟ حالم از اونجا بهم میخوره. این مدیر کل آموزش هم آقای XXX به من میگه وزارت علوم اجازه نمی ده خوابگاه بسازیم (اما جونه مادرش اجازه میده زیر زیرکی داخل دانشگاه خوابگاه خودگردان بسازن ). به این میگن کاسبی . خدا ازشون نگذره. با این همه امید و آرزو درس خوندیم که این بلا سرمون بیاد. شاید کلا انصراف بدم بیام. اگه میدونستم خوابگاه نداره و اینطوری عمرا میزدم اصفهان. منم این مشکلو با دانشگاه ارومیه دارم ، ترمی ۲۷۵ هزار تومن حالا اگه امکانات داشت اشکال نداشت ، تو هر طبقه نزدیک ۳۰-۴۰ نفرن که فقط دوتا سرویس بهداشتی دارن ، تا دانشگاه یه ساعت راهه تازه این وضعیت خوابگاه لوکسشونه وای به حال بقیه. به هر حال من که دارم انصراف میدم ، به نظر من دانشگاههای شهرستان ارزش این همه زجرو ندارن و برا ارشد فقط دانشگاههای تهران خوبن ، البته من خودم تو کرج زندگی می کنم . |
RE: درخواست انتقالی یا جابه جایی با هوش اصفهان -خیلی مهم - berkeley - 12 آبان ۱۳۹۱ ۱۲:۳۲ ق.ظ
(۱۲ مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۱۴ ب.ظ)kadoos نوشته شده توسط: [quote='lonelyforever' pid='128469' dateline='1347778091'] ما که خوارزمی هستیم از این خبرا نیست ![]() |
دلسردی در حد درخواست انتقالی یا جابه جایی با هوش اصفهان -خیلی مهم - hp1361 - 12 آبان ۱۳۹۱ ۱۱:۰۹ ق.ظ
سلام بابا ول کن دیگه!هی میگه بقالی زدن بقالی زدن! محکم باش!برو یک کتاب تاریخ بردار بخون تا ببینی چه حق خوری ها و ظلم هایی که در این دنیا از ابتدای تاریخ تا به حال به حال کیا و در چه موقعیت هایی که وارد نشده! با جلز و ولز کردن که کار درست نمیشه!میشه به نظرتون؟ دیدید که همه دوستان اشاره کردن که در همه جا و در هر دانشگاهی با هر سطحی این مشکلات هست! درسته که گفتا مثل کوه باید جلوی مشکلات وایستاد، اما این مشکل مثل آب میمونه اگه زیاد جلوش وایستی یا کلا تورو مثل کوه های بزرگ میشوره می بره یا سوراخت میکنه و درب و داغون میشی! پس مسیر رودخانه ای براش باز کن و آب رو به کوه پایه هات هدایت کن و یه دشت زیبا بساز! این تویی که انتخاب شدی برای این مورد.پس محکم و عاقلانه و بدور از احساسات برو جلو. منم وقتی جملات تورو خوندم درونم داغ شد و گفتم پاشم بیام اصفهان خرخره طرف رو بجوم که خونسردانه این جملات رو میگن! اما یادم اومد که "هر کسی از ظن خود شد یار من" اصلا شاید با این اذیت شدن های تو روزی برسه که یکی زیر دست تو بیفته که کپی مشکل تورو داشته باشه و تو با حل کردن مشکلش کلی دعا برای خودت بخری! توکل کن به خدا، محکم شروع کن، از راههای قانونیش هم پیگیری بی عدالتی ها باش |
دلسردی در حد درخواست انتقالی یا جابه جایی با هوش اصفهان -خیلی مهم - فرزین - ۱۸ آبان ۱۳۹۱ ۰۸:۲۵ ق.ظ
من فارغ التحصیل ارشد دانشگاه اصفهانم و شکر خدا این مسائل را نه دیدم و نه برایم پیش آمد میخواستم چند نکته را یادآوری کنم ۱- با افزایش ظرفیت ارشد از سال ۹۰ طبیعی بود که خوابگاه ها ظرفیت این همه دانشجو را نخواهند داشت پس یا باید خوابگاه جدید ساخته می شد و یا .... و حتی افزایش تعداد دانشجو سبب شده تا مهر ۹۱ با ایجاد دو سایت مجزا دانشجویان دختر و پسر از هم تفکیک بشوند ۲- اگر مشکلی هم باشد، برای همه است!! آیا همه دانشجویان ارشد قصد انتقالی گرفتن دارند؟ پس باید سازگاری خود را با آنچه که خلاف میل ما است افزایش دهیم هیچ یک از کارکنان دانشگاه، پدر یا مادر و برادر ... ما نیستند که به اصطلاح ناز ما را بخرند و آنها هم مشکلات و گرفتاری های خودشان را دارند پس باید آنها را هم درک کنیم و سعی کنیم با برقراری ارتباط و حتی دوستی، در حین مشکلات آتی از آنها کمک بگیریم. مثلا در درسی نمره کم دادند! از طریق آنها شاید بتوانید چند نمره ای از اساتید بگیرید ۳- اما در مورد مسائلی چون مغازه زدن برخی از مسئولان دانشگاه و مسائل مشابه!! با فرض صحت عرایض شما!! اگر میتوانستید و یا از دستتان بر می آمد شک ندارم، شما هم همین کار را میکردید!! پس هر آنچه برای خود می پسندیم برای دیگران هم بپسندیم |
دلسردی در حد درخواست انتقالی یا جابه جایی با هوش اصفهان -خیلی مهم - esi - 18 آبان ۱۳۹۱ ۰۳:۳۷ ب.ظ
بخون با رتبه اولی و قبولی تو دکترا حالشونو بگیر اون التماس می کنن همون دانشگاه بمونی و دکترا رو بخونی (اگه رتبه خوب دکترا بیاری) اونوقت می تونی حرفاتو بگی در کل زیاد سخت نگیر و سعی کن با توجه به شرایط بهترین نتیجه رو بگیری. من به خاطر لجبازی با اونا هم که شده تلاشمو دوبرابر می کردم تا هم خودم از نتیج بدست آمده بعد این همه هزینه و سختی راضی باشم و هم اینکه یه حالی هم از اونا گرفته باشم. واقعا تو خیلی جاها(شاید هم همه جا) تو یونی های داخل ارزش خاصی به دانشجویان قائل نیست متاسفانه و بدید یه مزاحم، وقت گیر یا مانعی جهت رفتن به ناهار (نزدیکای ناهار میری پیش یه مسئول تا کارتو انجام بدی ، نزدیکای ناهار که می گم یعنی ۱۱ !!! که ناهار ۱۲ هستش و طذف داره آماده میشه واسه ناهار !!!) ، یا مانع خوش گدرانی در اوقات اکثرا بیکار !!! به دانشجو نیگاه می کنن. حس بی مسدولیتی یا در واقع نبود مسئولیت پذیری یا همان معادل با کمبود تعهد کاری خیلی جاها بیداد می کنه. امیدوارم تو دانشگاه ها ما اینطوری نباشه !!! با مسائل کنار بیا رفیق، اکثر ماها با همچین مشکلاتی در گیریم ، صبور باش و فقط به تلاش و درس خوندن فکر کن و موفقیت آینده |