|
|
پای لپ تاپ که میشینم یه ساعت نشده گردنم درد میگیره - نسخهی قابل چاپ |
|
پای لپ تاپ که میشینم یه ساعت نشده گردنم درد میگیره - maryami - 06 مهر ۱۳۹۱ ۰۷:۲۶ ب.ظ
سلام دوستای خوبم، خانمها و آقایون مهندس ![]() نمی دونم کس دیگه ای هم مشکل منو داره یا نه. نمی دونم من گردن حساسی دارم یا خیلیا همینطورین ![]() پای لپ تاپ که میشینم بعد از یه مدت گردن درد میشم. قبلا زیاد باهاش مشکلی نداشتم چون نت تا حدود زیادی برام جنبه درسی نداشت و کتابایی که میخوندم برای کنکور کاغذی بودن و مجبور نبودم پای لپ تاپ باشم واسه درس خوندن اما الان که اساتید PDF کتابهارو دادن و باید اینجوری درس بخونم یا کلا پای لپ تاپ زیاد بشینم نگران شدم میز لپ تاپ دارم که وقتی از لپ تاپ استفاده نمیکنم میذارمش روش اما پشتش نمیشینم. البته شاید پشت میز بشینم هم همینجوری باشم لپ تاپو میذارم رو تختم میشینم روبروش رو زمین. بعدش که گردنم درد بگیره و چند بار جهت سرمو تغییر بدم و خسته بشم از اون حالت، میذارمش رو زمین، دراز میکشم روبروش ![]() ![]() ![]() بعدش که خسته بشم دوباره پا میشم میشینم فکر کنم یه کارایی می کنم که هیچ کس نمیکنه ![]() این فکر نگرانم میکنه که اگه لازم باشه چند ساعت پشت سرهم درس بخونم پای لپ تاپ یا تو نت سرچی چیزی خوب چی کار کنم؟ مثلا میان ترم یا پایان ترم باشه نمی تونم که هی یه ساعت کار کنم یه ساعت برم خستگی در کنم ![]() پیشنهادی، راهکاری دارین دوستان در این مورد؟ |
|
پای لپ تاپ که میشینم یه ساعت نشده گردنم درد میگیره - pos - 06 مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۱۶ ب.ظ
توی کتابای کاردانش یک کار خوبی که کردند اومدن نحوه نشتن پشت میز و شرایط صندلی، میز و ... را تو یک فصل توضیح دادن. سعی کنین طوری پشت میز بشینین که سرو و گردنتان عمود با بدن باشه. وقتی به سمت جلو خم میشین، هم قوز در میارین هم اینکه وزن سرتان می افته روی ماهیچه های پشت گردن. ماهیچه ها ممکنه یک مدت وزن سر را تحمل می کنند ولی وقتی خسته شدن خودشان را ول می کنند و وزن و فشار سر می افته روی مفاصل. یک ضرر دیگش هم اینه که به مرور زمان عضله های پشت گردن کشیده میشه و کم کم به یک آدم سر به زیر تبدیل میشین ![]() اگر گردنتان ضعیفه، ورزش های نرم گردن هم می تونه برای تقویتش مهم باشه منتهی به شرطی که با گردنتان ضربه نزنین. خیلی نرم ورزش کنین. |
RE: پای لپ تاپ که میشینم یه ساعت نشده گردنم درد میگیره - azad_ahmadi - 06 مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۲۲ ب.ظ
(۰۶ مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۱۶ ب.ظ)pos نوشته شده توسط: توی کتابای کاردانش یک کار خوبی که کردند اومدن نحوه نشتن پشت میز و شرایط صندلی، میز و ... را تو یک فصل توضیح دادن. ممنون از توضیحاتت. اما ۹۵% ملت این فصل رو نمی خونن . حقیقتا بعضی وقتا خندم میگیره از طرز نشستن خودم(لپ تاپ روی شکممه و خودمم خوابیدم). نگران نباش دوست عزیز، بعد یه مدت کارکردن پاشو یه هوایی بخور میای رو فرم. موفق باشی.
|
|
RE: پای لپ تاپ که میشینم یه ساعت نشده گردنم درد میگیره - - rasool - - 06 مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۴۰ ب.ظ
سلام این یه نرم افزار رایگان نرمش های محل کاره که مال شرکت نارسیسه . امیدوارم مفید باشه . |
|
RE: پای لپ تاپ که میشینم یه ساعت نشده گردنم درد میگیره - farhadk - 06 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۵۳ ب.ظ
می دونم جای این بحث تو این تاپیک نیست ولی گفتم تاپیک دیگه ای باز نکنم: کسی می دونه تاثیر منفی امواج وایرلس تا چه فاصله ای هست؟ یه سوال دیگه اینکه آیا اثرات مضر وایرلس وقتی که وایرلس لپ تاپ فعال هست با وقتی که اونو غیر فعال می کنیم فرق میکنه؟ |
|
پای لپ تاپ که میشینم یه ساعت نشده گردنم درد میگیره - fatima1537 - 06 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۳۶ ب.ظ
به همون دلایلی که در بالا گفتید دچار مشکل شدید.من هم مشابه شما بودم با این تفاوت که کمردرد میگرفتم یا سعی کنید لپ تاپ رو روی میز کامپیوتر قرار بدید و صفحه نمایش رو کمی بیشتر باز کنید تا تسلط بیشتری داشته باشید و مجبور نباشید گردن رو در حالت نامناسبی قرار بدید. یا اینکه اگر میخواید روی زمین باشید ، به دیوار تکیه بدید و لپ تاپ رو روی یک چیزی مثل بالش بگذارید که راحت تر باشید. (۰۶ مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۵۳ ب.ظ)farhadk نوشته شده توسط: می دونم جای این بحث تو این تاپیک نیست ولی گفتم تاپیک دیگه ای باز نکنم:به نظر من یک تاپیک دیگه باز کنید بهتره.چون دوتا بحث کاملا جدا هستند
|
|
RE: پای لپ تاپ که میشینم یه ساعت نشده گردنم درد میگیره - SaMiRa.e - 07 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۳۶ ق.ظ
شما باید از این میزهای کوچیک که رو زمین میشینند و پاها از زیرش بیرون میاد استفاده کنید ، حتما هم پشتتون یه بالش سفت بگذارید . بعد از هر نیم ساعت هم یه نرمش گردن و کمر انجام بدید .
|
|
RE: پای لپ تاپ که میشینم یه ساعت نشده گردنم درد میگیره - p.parsaee - 07 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۵۸ ب.ظ
من هم مشکلی مثل مشکل شما داشتم. چند ماه پیش هر وقت یه چند ساعت پشت کامپیوتر می نشستم گردنم درد می گرفت ولی چون یه صندلی چرخ دار خریدیم مشکلم حل شد. به نظرم یه صندلی چرخ دار بگیرید که قابلیت تنظیم ارتفاع رو داشته باشه و همچنین پشتی اون قابلیت انعطاف داشته باشه. و در صورت امکان حتما لپ تاپ رو روی میز کامپیوتر بزارید. البته دردهایی مثل مچ درد هم بهم اضافه شده بود که همین صندلی خیلی کمک کرد که تا حد زیادی رفع بشه. چون این صندلی برای دستم تکیه گاه داره. یه جورهایی ساعد دست باید با بازو زاویه ۹۰ درجه بسازه که دسته صندلی به این امر کمک می کنه. (البته برای این کار صندلی رو از نظر ارتفاع هم تنظیم کنید). من قبلا یه تاپیکی ایجاد کردم و در مورد کاهش ریسکهای سلامتی موقع کار با کامپیوتر صحبت کردم. اینم آدرسش هست: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. اگر بخوام یه زره بترسونمتون که رعایت کنید توصیه می کنم به عکس زیر نگاه کنید. این عکس دست فردی هست که به صورت نادرست از کیبورد و موس کامپیوتر استفاده می کرده و دچار عارضه ای به اسم سندروم تونل کارپال شده. این عکس بیان می کنه که برای استفاده از کیبورد (یا موس) مچ دست نباید روی زمین قرار بگیره. یا نکات دیگه ای که با نگاه کردن به اون می تونید متوجه بشید |