تالار گفتمان مانشت
درخواست کمک! کتاب خوبه حقیقت کدومه؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

درخواست کمک! کتاب خوبه حقیقت کدومه؟ - talash - 11 مهر ۱۳۹۱ ۰۵:۳۹ ب.ظ

سلام.میخواستم ببینم کتاب سیستم عامل حقیقت که همه میگن خوبه.دقیقا اسمش چیه؟ مال چه انتشاراتیه؟ جلدش چه رنگیه؟ و قیمت؟ اگر هم یه عکس ازش بزارید که عالی میشه.فوریه.ممنون

RE: درخواست کمک! کتاب خوبه حقیقت کدومه؟ - SaMiRa.e - 11 مهر ۱۳۹۱ ۰۶:۰۳ ب.ظ

سیستم عامل با رویکرد حل المسائل ، حدود ۴۹۰ صفحه .

[تصویر:  13491848651.jpg]

درخواست کمک! کتاب خوبه حقیقت کدومه؟ - talash - 11 مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۱۵ ب.ظ

ممنون که عکس گذاشتین.راستش من یه کتاب سیستم پارسه خواستم بگیرم .جلدش همین طوری مشکی بود ولی مارک های صورتی هم داشت.برای سال ۹۰ بود.میشه بگید این کتاب برای چه سالیه و قیمتش چنده؟ میدونید کتاب امسال پارسه با چاپ ۹۰ فرقی داره؟

RE: درخواست کمک! کتاب خوبه حقیقت کدومه؟ - SaMiRa.e - 11 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۱۸ ب.ظ

این برای سال ۹۰ هست ، قیمتش هم ۱۴۰۰۰ تومان ، ولی شرمنده تغییرات کتاب امسال را اطلاعی ندارم .Smile

درخواست کمک! کتاب خوبه حقیقت کدومه؟ - fereshteh JI - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۲۹ ب.ظ

کتاب تستهای سیستم عامل حقیقت رو کسی نداره؟بیرون تکی نمیفروشن!

RE: درخواست کمک! کتاب خوبه حقیقت کدومه؟ - kevin_n - 16 آبان ۱۳۹۱ ۱۲:۳۵ ق.ظ

(۱۱ مهر ۱۳۹۱ ۰۶:۰۳ ب.ظ)SaMiRa63 نوشته شده توسط:  سیستم عامل با رویکرد حل المسائل ، حدود ۴۹۰ صفحه .

[تصویر:  13491848651.jpg]

سلام داداشم.
آقا من در به در pdf این کتابم. شما ایبوکشو دارید؟

درخواست کمک! - mona matin - 19 آبان ۱۳۹۱ ۰۸:۱۹ ب.ظ

سلام دوستان
کسی از بچه ها هست که سیستم عامل راحت تست بزنه و توی آزمون ها درصد بالایی بزنه؟
من برای سیستم خیلی وقت میذارم اما اصلا نمیتونم تست بزم، لطفا اگر کسی هست در این باره اطلاعی داره کمکم کنه.

درخواست کمک! کتاب خوبه حقیقت کدومه؟ - movaffagh - 28 دى ۱۳۹۱ ۰۵:۳۱ ب.ظ

سلام من که ویس حقیقت پارسه رو گوش دادم(سال ۸۹) جلسه اولش ایشون گفت کتابش اسمش طراحی و پیاده سازی سیستم های عامل نویسنده تننبام ترجمه و تالیف حقیقت تاکید داشت ک جزوه پارسه اش قدیمی است و کتاب قبلیش هم فقط ترجمه یکی از ۲ کتاب تننبام هست این جدیده تقریبا مطالب همه منابع رو شامله
منتها از شهرمون به هر کتاب فروشی سپردم در نهایت گفت قیمت ورق ها گران شده دیگه تو بازار نیست دادشم هم تو میدون انقلاب تهران ندیدش همینطور انجیم در مشهد ندیدش کسی فایل پی دی اف اونو اگه دید به ما هم بده

سلام من که ویس حقیقت پارسه رو گوش دادم(سال ۸۹) جلسه اولش ایشون گفت کتابش اسمش طراحی و پیاده سازی سیستم های عامل نویسنده تننبام ترجمه و تالیف حقیقت تاکید داشت ک جزوه پارسه اش قدیمی است
منتها از شهرمون به هر کتاب فروشی سپردم در نهایت گفت قیمت ورق ها گران شده دیگه تو بازار نیست دادشم هم تو میدون انقلاب تهران ندیدش همینطور انجیم در مشهد ندیدش کسی فایل پی دی اف اونو اگه دید به ما هم بده

درخواست کمک! کتاب خوبه حقیقت کدومه؟ - sanar.m - 29 بهمن ۱۳۹۱ ۰۷:۱۱ ب.ظ

خواهش میکنم کسی اگه pdfش رو داره بذاره.تنکس

درخواست کمک! کتاب خوبه حقیقت کدومه؟ - Pakzad - 29 بهمن ۱۳۹۱ ۰۷:۴۹ ب.ظ

البته قیمت کتاب تغییر کرده ،۲۱۰۰۰ تومان شده .

درخواست کمک! کتاب خوبه حقیقت کدومه؟ - SaMiRa.e - 29 بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۳۵ ب.ظ

(۲۹ بهمن ۱۳۹۱ ۰۷:۱۱ ب.ظ)sanar.m نوشته شده توسط:  خواهش میکنم کسی اگه pdfش رو داره بذاره.تنکس

کتابهای پارسه جزکتابهایی است که حق مولف داره ،‌ بعید میدونم بتونید پیدا کنید .

RE: درخواست کمک! کتاب خوبه حقیقت کدومه؟ - sanar.m - 03 اسفند ۱۳۹۱ ۰۲:۱۱ ق.ظ

کتابهای پارسه جزکتابهایی است که حق مولف داره ،‌ بعید میدونم بتونید پیدا کنید .
[/quote]

برای خرید کتاباشون باید حتما پارسه ثبت نام کنیم یا اینکه از کتابفروشیا میشه تهیه کرد؟چجوریه؟

RE: درخواست کمک! کتاب خوبه حقیقت کدومه؟ - SaMiRa.e - 03 اسفند ۱۳۹۱ ۰۲:۱۶ ق.ظ

یکسری کتابهاشونو تکی میفروشند و نیازی به ثبت نام نداره ، کتاب دست دوم رو میتونید از کتابفروشی تهیه کنید .

درخواست کمک! کتاب خوبه حقیقت کدومه؟ - خانه سبز - ۰۴ اسفند ۱۳۹۱ ۰۲:۱۲ ق.ظ

(۰۴ اسفند ۱۳۹۱ ۰۲:۱۱ ق.ظ)mmoharrer نوشته شده توسط:  من امسال چاپ ۹۱ این کتاب که عکسش رو دوستان زحمت کشیدن گذاشتن به قیمت ۲۱۰۰۰ تومان از خود موسسه خریدم . تکی خریدم و ثبت نام هم نکردم
عافرین کار خوبی کردی

درخواست کمک! کتاب خوبه حقیقت کدومه؟ - sanar.m - 07 اسفند ۱۳۹۱ ۱۱:۴۲ ب.ظ

ممنون دوستان که جواب دادید.من واسه سال دیگه ازالان شروع کردم اما حس میکنم خوندنم مفهومی نیست!چطور باید مفهومی بخونم؟