|
|
کمک در تحلیل یک الگوریتم - نسخهی قابل چاپ |
|
کمک در تحلیل یک الگوریتم - jafar.sh - 05 آبان ۱۳۹۱ ۰۳:۱۶ ب.ظ
با سلام بر دوستان یک شبه کد در مورد الگوریتم ضرب ماتریس دارم : میخواستم بدونم کسی میتونه تحلیل اش کنه یا جدول تریس اش را به من بگه چطوری هست؟؟؟ کلا یک راهنمایی کنه در مورد اثباتش!؟؟؟ ![]() سپاس |
|
کمک در تحلیل یک الگوریتم - alireza6660 - 05 آبان ۱۳۹۱ ۱۰:۴۸ ب.ظ
توضیح کلی با توجه به کتب مقسمی : در حلقه های تو در تو بیش از ۲ تا سعی کنید همیشه حلقه های وابسته را محاسبه کرده و سپس به سراغ حلقه مستقل بروید و تریس کنید . |
|
کمک در تحلیل یک الگوریتم - jafar.sh - 06 آبان ۱۳۹۱ ۱۱:۵۲ ب.ظ
متشکر دوست عزیز: ولی من زیاد ساختمان داده ام خوب نیست!! لطفا یکم بیشتر توضیح بدهید یا اگه کتابی را میشناسید که قشنگ توضیح داده لطفا معرفی کنید! سپاس |
RE: کمک در تحلیل یک الگوریتم - nasi1391 - 06 آبان ۱۳۹۱ ۱۱:۵۸ ب.ظ
(۰۶ آبان ۱۳۹۱ ۱۱:۵۲ ب.ظ)jafar.sh نوشته شده توسط: متشکر دوست عزیز: ولی من زیاد ساختمان داده ام خوب نیست!! لطفا یکم بیشتر توضیح بدهید یا اگه کتابی را میشناسید که قشنگ توضیح داده لطفا معرفی کنید! سلام جوش نزن فردا مفصل برات توضیح میدم.
|
|
کمک در تحلیل یک الگوریتم - jafar.sh - 07 آبان ۱۳۹۱ ۰۹:۴۷ ب.ظ
متشکر: من هم اکنون منتظر راهنمایی شما هستم ها!!! سپاس |
RE: کمک در تحلیل یک الگوریتم - nasi1391 - 08 آبان ۱۳۹۱ ۰۱:۰۴ ق.ظ
(۰۷ آبان ۱۳۹۱ ۰۹:۴۷ ب.ظ)jafar.sh نوشته شده توسط: متشکر: من هم اکنون منتظر راهنمایی شما هستم ها!!! سلام ببخشید که دیر جواب دادم خیلی خسته هستم از صبح سرم شلوغ بوده. درکل ببخشید اگه کمی گنگ جواب دادم چون این الگوریتم باید یه بار خود آدم توش دور بزنه تا بفهمه چی به چیه !
|
|
کمک در تحلیل یک الگوریتم - jafar.sh - 09 آبان ۱۳۹۱ ۰۷:۵۲ ب.ظ
متشکر: ولی لینک دانلود خراب هست!!! |
|
RE: کمک در تحلیل یک الگوریتم - nasi1391 - 09 آبان ۱۳۹۱ ۱۰:۰۴ ب.ظ
[attachment=7509] (09 آبان ۱۳۹۱ ۰۷:۵۲ ب.ظ)jafar.sh نوشته شده توسط: متشکر: ولی لینک دانلود خراب هست!!! دوباره آپلود کردم مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
کمک در تحلیل یک الگوریتم - jafar.sh - 11 آبان ۱۳۹۱ ۱۱:۳۲ ق.ظ
متشکر دوست عزیز: لطفا هر وقت سر حال شدی:اگه برات امکان داره تریس اش را هم پیاده کن: چون با تریس ادم بهتر می فهمه راستی توی درس طراحی الگوریتم : کدام مبحث های برنامه نویسی و ساختمان داده بیشترین کاربرد را دارد؟؟؟ سپاس |
|
کمک در تحلیل یک الگوریتم - csharpisatechnology - 14 آبان ۱۳۹۱ ۰۳:۰۸ ق.ظ
ORDER چند میشه؟ |
RE: کمک در تحلیل یک الگوریتم - nasi1391 - 14 آبان ۱۳۹۱ ۱۱:۵۲ ق.ظ
(۱۴ آبان ۱۳۹۱ ۰۳:۰۸ ق.ظ)csharpisatechnology نوشته شده توسط: ORDER چند میشه؟ O(n^3) |
|
کمک در تحلیل یک الگوریتم - jafar.sh - 14 آبان ۱۳۹۱ ۰۵:۵۲ ب.ظ
جان!!! منظور تون چی هست!! |