|
|
برای درس مهندسی فناوری اطلاعات چه کتابی رو باید مطالعه کرد؟ - نسخهی قابل چاپ |
|
برای درس مهندسی فناوری اطلاعات چه کتابی رو باید مطالعه کرد؟ - SHF - 14 آبان ۱۳۹۱ ۰۴:۵۰ ب.ظ
سلام بچه ها برای درس مهندسی فناوری اطلاعات چه کتابی رو باید مطالعه کرد؟ در آزمون استخدامی وزارت نیرو خواهش می کنم یه کتاب خوب معرفی کنید مرسی |
|
برای درس مهندسی فناوری اطلاعات چه کتابی رو باید مطالعه کرد؟ - LORD0098 - 14 آبان ۱۳۹۱ ۰۶:۵۲ ب.ظ
سلام برو از ادرس زیر کتابهای مربوط به فنی و حرفه ای کامپیوتر را دانلود کن بخون مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
برای درس مهندسی فناوری اطلاعات چه کتابی رو باید مطالعه کرد؟ - s.sadri - 14 آبان ۱۳۹۱ ۰۷:۰۸ ب.ظ
ما اینارو خوندیم تو دانشگاه مهندسی فناوری اطلاعات ۱ کتاب مهندسی اینترنت تالیف آقای احسان ملکیان انتشارات نص مهندسی فناوری اطلاعات ۲ کتاب فناوری اطلاعات در مدیریت جلد سوم نویسنده: افرایم توربان مترجم:حمیدرضا ریاحی انتشارات پیام نور |
RE: برای درس مهندسی فناوری اطلاعات چه کتابی رو باید مطالعه کرد؟ - LORD0098 - 14 آبان ۱۳۹۱ ۰۷:۱۷ ب.ظ
(۱۴ آبان ۱۳۹۱ ۰۷:۰۸ ب.ظ)s.sadri نوشته شده توسط: ما اینارو خوندیم تو دانشگاه دوست عزیز در استخدامی فکر کنم تا این حد تخصصی نباشه چون من خودم امتحان دادم به خاطر اون میگم ولی بازهم شاید شما درست میگید |