|
|
راهنمایی در مورد یادگیری معادلات دیفرانسیل - نسخهی قابل چاپ |
|
راهنمایی در مورد یادگیری معادلات دیفرانسیل - jafar.sh - 19 آبان ۱۳۹۱ ۰۱:۵۹ ب.ظ
با سلام بر دوستان من یک مشکل خیلی بزرگی دارم!! مشکل من این هست در دوران کاردانی زیاد به ما توی درس ریاضی ۱ انتگرال خوب یاد ندادند و الان توی درس معادلات دیفرانسیل به مشکل بر خوردم البته یکم مشتق بلدم![]() حال میخواستم بدونم توی درس معادلات دیفرانسیل از چه نوع انتگرال هایی استفاده می کنند (معین یا نا معین!) و چه مباحث هایی از انتگرال باید یاد گرفت و چطور باید یاد گرفت!! ایا دوستان کتابهایی در مورد انتگرال و معادلات یفرانسل می شناسند که به صورت ساده و روان توضیح داده باشه؟؟ لطفا راهنمایی کنید ؟؟ سپاس |
|
راهنمایی در مورد یادگیری معادلات دیفرانسیل - Fardad-A - 19 آبان ۱۳۹۱ ۰۲:۲۱ ب.ظ
بهتره بگید معادلات دیفرانسیل را برای چه درسی میخواهید. یعنی پیشنیاز کدام درس. مشکلتون در ریاضی یک و دو هست یا حل معادلات دیفرانسیل. خود معادلات دیفرانسیل یه درس مجزا ست و اگه بخواهید هم ریاضی یک و هم دو و هم معادلات را یاد بگیرید باید وقت قابل توجهی صرف کنید. ضمنا" به بخش مشاوره منتقل شد. |
|
راهنمایی در مورد یادگیری معادلات دیفرانسیل - jafar.sh - 19 آبان ۱۳۹۱ ۰۳:۱۸ ب.ظ
با سلام ۱۰۰% می دانید توی کارشناسی ناپیوسته درسی به نام معادلات دیفرانسیل هست و من این درس را این ترم دارم: و من از پایه ضعیف هستم و منظور من این بود به چه نوع انتگرال هایی برای حل مسائل این درست نیاز هست تا یاد بگیرم؟ سپاس |
|
RE: راهنمایی در مورد یادگیری معادلات دیفرانسیل - SaMiRa.e - 19 آبان ۱۳۹۱ ۰۴:۳۸ ب.ظ
بیشتر باانتگرال نامعین سرو کار دارید ، شاید این قسمت هم کمکتون بکنه : مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
راهنمایی در مورد یادگیری معادلات دیفرانسیل - jafar.sh - 19 آبان ۱۳۹۱ ۰۵:۰۰ ب.ظ
متشکر : راستی من توی انتگرال گیری به روش تجزیه کسر ها و تغییر متغیر مشکل دارم کسی بلده یکم توضیح بده و منبع ای معرفی کنه؟؟؟ توی اینترنت مطالبی را در مورد این موضوع خوندم ولی خوب توضیح نداده بود!!! لطفا راهنمایی کنید؟؟ سپاس |
|
راهنمایی در مورد یادگیری معادلات دیفرانسیل - jafar.sh - 19 آبان ۱۳۹۱ ۰۸:۵۰ ب.ظ
کسی نمیدونه!!! راستی برای انتگرال نا معین ۴۱۴ ها فرمول وجود داره!!!!!!!!!!! ایا همه ی این فرمول ها توی معادلات دیفرانسیل کاربرد داره!!! |