|
|
ارزیابی رتبه در پارسه - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
|
ارزیابی رتبه در پارسه - Mahoor - 30 آذر ۱۳۹۱ ۰۸:۴۷ ب.ظ
سلام میخواستم بدونم به توجه به جامعه آماری پارسه که ۲۵ درصد سوم ۱۰۲۴ نفر بود رتبهها چطور ارزیابی میشه؟ |
|
RE: ارزیابی رتبه در پارسه - پروفسور - ۳۰ آذر ۱۳۹۱ ۰۹:۱۵ ب.ظ
به نظر من بستگی داره واسه کجا می خونی و به کجا راضی باشی در حالت کلی اگه رتبت تو پارسه تداوم داشته باشه مخصوصا رتبه های پایین می تونی روش حساب کنی( مثلا اگه همش زیر بیست بشی )! ولی اگه رتبه هات نوسان داره سعی کن هر آزمون کمتر بشه تا تو کنکور در بهترین وضعیت روحی و آمادگی باشی! |
|
ارزیابی رتبه در پارسه - teacherpc - 30 آذر ۱۳۹۱ ۱۱:۴۵ ب.ظ
بنظرم زیاد نمیشه رو این رتبه حساب کرد چون جامعه اماری پارسه قوی هست ولی کامل نیست به علت هزینه بالاش خیلی ها امکان ثبت نام اون رو ندارن! من دوستم دانشگاه تهران قبول شد ولی یه ازمون هم شرکت نکرد چون پولشو نداشت! جامعه مدرسان و ماهان و گاج و مهستان و نصیر رو هم بحساب بیارین (مدرسان که تبلیغات زیاد میکنه پس جامعه اماری بالاش زیاد نمیتونه ترس برانگیز باشه من یکی از دوستام که ضعیف بود تو ماهان شده ۲۰۰ اگه راست گفته باشه اونم جامعه قوی درسی نداره مهستان نمیدونم چجوره یکسری از رقبای اصلی هم کنکور ازمایشی شرکت نمیکنن واقعن بازار سیاهه تصور خودم اینه که کسی که تو پارسه میانگین ۲۰۰ داشته باشه میتونه تا دو یا سه برابر رتبش تو ازون سراسری انتظار داشته باشه البته روی ازمونهای ۱۰۰ درصد این تخمین بنظرم درسته |
|
RE: ارزیابی رتبه در پارسه - ۰۹۱۴۶۲۳۰۱۹۲ - ۰۱ دى ۱۳۹۱ ۰۱:۵۷ ق.ظ
من که در ازمون های مدرسان شرکت کردم جامعه اماریشون ۱۸۰۰تا ۱۹۰۰بود ورتبه من ۱۲۰-الی ۱۳۰در۴ مرحله ومرحله ۵رتبه ام ۵۸وگرابش ۱و۴و۶۲گرایش ۲و۳ بودم ترازم ۴۶۰۰و۴۳۰۰ که بیشر سوالاتش کنکور سالهای گذشته وتکراری بوده |
ارزیابی رتبه در پارسه - teacherpc - 01 دى ۱۳۹۱ ۰۲:۱۸ ب.ظ
(۰۱ دى ۱۳۹۱ ۰۱:۵۷ ق.ظ)۰۹۱۴۶۲۳۰۱۹۲ نوشته شده توسط: من که در ازمون های مدرسان شرکت کردم جامعه اماریشون ۱۸۰۰تا ۱۹۰۰بوداگه سوالات تکراری باشه زیاد نمیتونه رتبه واقعی رو نشون بده پس اگه رتیه تون راضی نیستی نگران نشید ولی سعی کن تو جامعه خودت (هر جایی که ازمون میدی) حداقل برتر باشی منم پارسه زدم اینا بود رتبه ۲۶۰-۱۹۰-۲۶۰-۴۰۰ اخری واسه این بود که طبق برنامه شون نخوندم |
|
ارزیابی رتبه در پارسه - Mahoor - 01 دى ۱۳۹۱ ۰۶:۲۵ ب.ظ
من برای اولین بار تو ۲۵ درصد سوم پارسه شرکت کردم رتبم ۲۳۰ شد ولی فکر میکنم بین ۱۰۰۰ نفر خیلی رتبه خوبی نباشه |
|
ارزیابی رتبه در پارسه - nasim mehri92 - 01 دى ۱۳۹۱ ۰۸:۳۵ ب.ظ
من کلا نوسان دارم رتبه هام تو پارسه اینجوری بوده تا الان: ۸۰-۱۳۰-۶۵-۱۰۵ و اصلا راضی نیستم! |
|
ارزیابی رتبه در پارسه - ۰۹۱۴۶۲۳۰۱۹۲ - ۰۲ دى ۱۳۹۱ ۰۳:۱۹ ب.ظ
من که در ازمون های مدرسان شرکت کردم جامعه اماریشون ۱۸۰۰تا ۱۹۰۰بود ورتبه من ۱۲۰-الی ۱۳۰در۴ مرحله ومرحله ۵رتبه ام ۵۸وگرابش ۱و۴و۶۲گرایش ۲و۳ بودم ترازم ۴۶۰۰و۴۳۰۰ تعداد شرگت کننده ۱۳۲۰ |
|
ارزیابی رتبه در پارسه - teacherpc - 02 دى ۱۳۹۱ ۰۴:۱۱ ب.ظ
ازمون ۲۵ چهارم شدم ۲۷۰ شما که رتبه هاتون دورقمیه خیلی خوبه ما سه رقمی ها چه کنیم!!!!!!! |
|
ارزیابی رتبه در پارسه - grayhat - 02 دى ۱۳۹۱ ۰۴:۱۱ ب.ظ
آقا شماره دادنت منو کشته به خدا عجب سبیلی داری! |
|
ارزیابی رتبه در پارسه - ayubes - 02 دى ۱۳۹۱ ۱۱:۳۹ ب.ظ
[نام درس محدوده سئوالات درصد زبان عمومی و تخصصی ۵/۵۵ دروس مشترک ۳۴/۴۴ اصول و مبانی مدیریت ۰/۰۰ دروس تخصصی مشترک ۲۵/۹۲ معماری کامپیوتر سفید نام گرایش تراز شما رتبه شما نام نفر اول گرایش ۱ و ۴ ۴۵۱۱ ۵۸ حامد نصرتی از شهر گنبد کاووس گرایش ۲ و ۳ ۴۲۱۴ ۶۷ حامد نصرتی از شهر گنبد کاووس تعداد شرکت کنندگان در آزمون ۱۳۱۰ |
|
RE: ارزیابی رتبه در پارسه - parizad1 - 03 دى ۱۳۹۱ ۱۰:۲۲ ق.ظ
ولی من اصلا اعتقادی به این رتبه ها ندارم حتی یه نفر رو می شناسم تو مدرسان رتبه هاشم معمولا ۱بوده ولی توی کنکور رتبه اش اصلاااااااااا خوب نبود. |
|
ارزیابی رتبه در پارسه - hangover - 03 دى ۱۳۹۱ ۰۱:۳۲ ب.ظ
به نظر من کسی که توی پارسه رتبه اش به طور مداوم و نه نوسانی زیر ۱۰ تا ۲۰ میشه توی کنکور اصلی هم با تقریب خوبی رتبه اش مشابه در میاد. البته همیشه استثنا هم هست ولی اکثرا میشه تقریب زد. |
|
ارزیابی رتبه در پارسه - foranyone - 05 دى ۱۳۹۱ ۰۶:۱۸ ب.ظ
کاش اونایی که قبول شدند رتبه تو کنکور و پارسه رو اینجا بنویسند:-( |
|
ارزیابی رتبه در پارسه - ayubes - 06 دى ۱۳۹۱ ۰۳:۰۷ ب.ظ
ازمون اینترنتی مدرسان ۵۰/۲ زبان س مشترک ۳۵ مدیریت ۳۴ تخصص ۳۵/۵ معماری س تاز ۵۳۱۲ و۴۶۵۹ |