|
|
کدام یک از زبان های زیر مستقل از متن هستند؟ - نسخهی قابل چاپ |
|
کدام یک از زبان های زیر مستقل از متن هستند؟ - A.nonymous - 16 دى ۱۳۹۱ ۰۶:۵۱ ب.ظ
کدام یک از زبان های زیر مستقل از متن هستند؟ ۱) [tex]L=\left\{a^{2n}|n=3k\right\}[/tex] ۲) [tex]L=\left\{a^{2^{n}}:3n=k\right\}[/tex] ۳)[tex]L=\{a^n\backslash n>100\: or\: n\: is\: prime\}[/tex] ۴) هیچکدام |
|
کدام یک از زبان های زیر مستقل از متن هستند؟ - fsi2013 - 10 بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۴۰ ق.ظ
من فک کنم هیچکدام |
|
کدام یک از زبان های زیر مستقل از متن هستند؟ - jameshenas - 10 بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۳۵ ق.ظ
منم فکر میکنم هیچکدام هست اولی و دومی چون توانی از ۲n دارن یعنی رشته های زوج که ما میتونیم رشته ی فرد رو هم با لم تزریق اضافه کنیم پس مستقل از متن نیست.. برای سومی هم رشته رو میتونیم نقض کنیم و اعداد غیر اول رو هم تولید کنیم... هیچ کدام |
|
کدام یک از زبان های زیر مستقل از متن هستند؟ - Jooybari - 10 بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۳۸ ب.ظ
سلام. گزینه ۱ رشته های بطول مضرب ۶ نیازه. منظمه. گزینه ۲ مستقل از متن نیست. گزینه ۳ منظمه. میشه با حدوداً ۱۰۰ حالت پیاده سازیش کرد. |
کدام یک از زبان های زیر مستقل از متن هستند؟ - fatima1537 - 10 بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۲۵ ب.ظ
(۱۶ دى ۱۳۹۱ ۰۶:۵۱ ب.ظ)A.nonymous نوشته شده توسط: )علت منظم بودنش اینه که در عبارت or به کار برده؟ یعنی گفته یا بیشتر از ۱۰۰ یا اول باشد ، درسته؟ |
کدام یک از زبان های زیر مستقل از متن هستند؟ - egm1176 - 10 بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۵۴ ب.ظ
(۱۰ بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۲۵ ب.ظ)fatima1537 نوشته شده توسط:(16 دى ۱۳۹۱ ۰۶:۵۱ ب.ظ)A.nonymous نوشته شده توسط: )علت منظم بودنش اینه که در عبارت or به کار برده؟ یعنی گفته یا بیشتر از ۱۰۰ یا اول باشد ، درسته؟ اجتماع دو زبانه که a^n ; n>100 منظمه ولی قسمت دوم که منظم نیست. چون عدد اول رو نمی تونه تشخیص بده و تعدادش هم متناهی نیست پس منظم نیست. مستقل از متن هم نیست. فقط با ماشین تورینگ پذیرفته میشه. |
RE: کدام یک از زبان های زیر مستقل از متن هستند؟ - Shiny_Star - 10 بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۲۶ ب.ظ
(۱۰ بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۵۴ ب.ظ)egm1176 نوشته شده توسط:منظمه چون میتونید برای DFA رسم کنید، اگه n بیشتر از ۱۰۰ باشه، که رشته پذیرش میشه، برای n های کمتر از ۱۰۰، تعداد اعداد اول کوچکتر از ۱۰۰ رو میتونیم بشماریم.(10 بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۲۵ ب.ظ)fatima1537 نوشته شده توسط:(16 دى ۱۳۹۱ ۰۶:۵۱ ب.ظ)A.nonymous نوشته شده توسط: )علت منظم بودنش اینه که در عبارت or به کار برده؟ یعنی گفته یا بیشتر از ۱۰۰ یا اول باشد ، درسته؟ |
|
کدام یک از زبان های زیر مستقل از متن هستند؟ - fsi2013 - 10 بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۰۷ ب.ظ
اساتید درست میفرمایند.بله حق با شماست سرکنکور با دقت میخونیم
|