|
|
پردازه زیر چه می کند ؟ تست - نسخهی قابل چاپ |
|
پردازه زیر چه می کند ؟ تست - ana_12345 - 03 بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۴۲ ب.ظ
سلام پردازه زیر چه کاری انجام می دهد ؟ توی توضیحش گفته با x=5 و j=3 فراخوانی می کنیم A(5,3) A(4,3) A(3,3) "exit" چون x دارای var است بنابراین ۲ بار "۳-۵" عدد ۳ چاپ می شود . من نمی فهمم این که هی از x کم می کنه اخر هم exit می شه . هیچ وقت چاپ نمی کنه ؟ می شه یکی این قضیه var رو بگه ؟ یا اگه ساده تر می شه توضیحش داد . ممنونم . |
|
پردازه زیر چه می کند ؟ تست - mfXpert - 04 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۱۷ ق.ظ
این زیربرنامه اگر به صورت j=3 و x=5 فراخوانی بشه ۲ بار عدد ۳ چاپ میشه. چون اگر j=3 و x=3 زیربرنامه هیچ خروجیای چاپ نمیکنه. var تو زبان پاسکال همون ارسال پارامتر به صورت با ارجاع هستش. |
|
RE: پردازه زیر چه می کند ؟ تست - ۸Operation - 04 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۳۵ ق.ظ
سواله کجاست؟! فک کنم جوابش اشتباهه! Var فقط واسه تعریف متغیر تو پاسکال فکر نمی کنم ربطی داشته باشه!
|
|
RE: پردازه زیر چه می کند ؟ تست - ana_12345 - 04 بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۱۹ ق.ظ
سلام مرسی که پاسخ دادین . خیلی خیلی ممنون (۰۴ بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۱۷ ق.ظ)mfXpert نوشته شده توسط: این زیربرنامه اگر به صورت j=3 و x=5 فراخوانی بشه ۳ بار عدد ۳ چاپ میشه. چون اگر j=3 و x=3 زیربرنامه هیچ خروجیای چاپ نمیکنه. var تو زبان پاسکال همون ارسال پارامتر به صورت با ارجاع هستش. این قسمت همون جایی که نمی فهمم و توی ۲ تا تست دیگه هم دیدمش . سوال اول : می شه یکم واضح تر این استفاده از var و رابطش با ارسال پارامتر به صورت با ارجاع رو توضیح بدین؟ الان چون رابطه بازگشتی ۳ بار صدا زده می شه پس ۳ بار عدد اخر چاپ می شه ؟ یه کم توضیحش بدین یا یه مثال کوچیک بزنین. به خدا شرمندم می دونم وقتتون گرفته می شه . ممنونم سوال ۲: اگه اون exit نبود اونوقت خروجی می شد اون حالتی که دوستمون operation حل کرده ؟ (۰۴ بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۳۵ ق.ظ)۸Operation نوشته شده توسط: سواله کجاست؟! سلام مرسی جواب دادین سوال ساختمان پوران الگوریتم های بازگشتی این مدل سوالا ۲ دستن یه سری همین جور که شما می گین حل می شن و انگار exit نباید باشه . و یه سری وقتی var داریم این جوری که دوست عزیز توضیح دادن باید حل شه اما من این مدل var دار رو هنوز نگرفتم . یعنی یه تست یکم الگوریتم پیچونده تر بشه نمی دونم چی کارش باید کرد |
|
RE: پردازه زیر چه می کند ؟ تست - ana_12345 - 04 بهمن ۱۳۹۱ ۰۸:۵۲ ب.ظ
تو رو خدا جواب منو بدین ممنون |
|
پردازه زیر چه می کند ؟ تست - mfXpert - 05 بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۱۵ ق.ظ
شما اگر بدونی ارسال پارامتر با ارجاع چه مفهومی داره تمومه دیگه. دیگه سوال چیزی برای حل کردن نخواهد داشت. |