|
|
سوال ۶۸ مهندسی سال ۹۱ & سوال ۸۹ آیتی سال ۹۱ - نسخهی قابل چاپ |
|
سوال ۶۸ مهندسی سال ۹۱ & سوال ۸۹ آیتی سال ۹۱ - StudentSE - 09 بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۰۰ ق.ظ
دوستان خدا قوت... در مورد این دو سوال کسی میتونه راهنمایی کنه؟ قبلا ممنون |
|
سوال ۶۸ مهندسی سال ۹۱ & سوال ۸۹ آیتی سال ۹۱ - narges_r - 09 بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۵۶ ب.ظ
لطفا صورت سوالات در تاپیک قرار بدید |
|
سوال ۶۸ مهندسی سال ۹۱ & سوال ۸۹ آیتی سال ۹۱ - csharpisatechnology - 10 بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۱۲ ق.ظ
۸۹ رو ج میدم اما شک دارم درسته یا نه(چون ۳۶ رو توی کتاب دیدم ولی بقیه رو خودم حساب کردم تا بشه ۳۶) تگ=۸ بیت ----- کش ۱۶ کیلو کلمه (یا ۱۶ کیلو بلوک یه کلمه ای )داره پس ۱۴ بیت برای اندیس گذاری کش : ایندکس=۱۴ بیت ----- هر صفحه ۲ به توان ۱۰ کلمه پس : ۱۰ بیت برای WORD ------------ ۴ بیت هم برای کنترل داریم کلا میشه : ۸+۱۴+۱۰+۴=۳۶ |
|
سوال ۶۸ مهندسی سال ۹۱ & سوال ۸۹ آیتی سال ۹۱ - armin_b00ter - 10 بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۴۹ ب.ظ
دوستان برای سوال ۶۸ لطفا اینجا بحث کنید مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
سوال ۶۸ مهندسی سال ۹۱ & سوال ۸۹ آیتی سال ۹۱ - fatima2007 - 14 بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۰۸ ب.ظ
سوال ۸۹: همون طور که میدونید.سطرهای tlb شامل page# , frame# و یه سری بیت های کنترلی هست.وقتی میگه حافظه مجازی ۲^۳۰ و اندازه صفحه ۲^۱۰/پس تعداد صفحات ۲^۲۰ هست .پس ۲۰ بایت از tlb واسه شماره صفخه هست. حالا تو نگاشت مستقیم میدونی که طول تگ یعنی حافظه چند برابر کش هست.پس ۲۲^۲ =۱۴^۲*۸^۲ و چون طول هر قاب برابر اندازه صفحه می باشد. پس ۱۲^۲=۱۰^۲ /۲۲^۲ ۱۲ بیت هم واسه شماره قاب میره تو tlb.با اون ۴ بیتی که خودش ذلشت میشه ۳۶ بیت ۱۲+۲۰+۴=۳۶ این سوال در واقع ترکیبی از سیستم عامل و معماری بود.امیدوارم خوب گفته باشم |
RE: سوال ۶۸ مهندسی سال ۹۱ & سوال ۸۹ آیتی سال ۹۱ - golabijat - 15 بهمن ۱۳۹۱ ۰۸:۴۰ ب.ظ
(۱۰ بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۱۲ ق.ظ)csharpisatechnology نوشته شده توسط: ۸۹ رو ج میدم اما شک دارم درسته یا نه(چون ۳۶ رو توی کتاب دیدم ولی بقیه رو خودم حساب کردم تا بشه ۳۶) سلام دوست عزیز میشه یه توضیحی در مورد فیلدهای TLB بدی ؟ مگه tlb حافظه Cache است که شما واسش tag در نظر گرفتی سطرهای tlb بصورت موازی به دنبال #page جستجو میشه حالا tagش کجا بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ جواب دوست عزیز fatima2007 کاملا درسته . |
|
سوال ۶۸ مهندسی سال ۹۱ & سوال ۸۹ آیتی سال ۹۱ - ali123321 - 16 بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۳۴ ب.ظ
پاسخ به نظر من کامل و درسته. دقت کنید از tag برای بدست اوردن اندازه حافظه فیزیکی استفاده شده. tlb با کش فرق داره و نیازی به tag نداره. بنابراین در هر سطرش علاوه بر بیت های کنترلی ۲ تا چیز دیگه ذخیره میشه. یکی تعداد بیت لازم برای ادرس دهی به صفحات مجازی( P# ) , دیگری تعداد بیت لازم برای ادرس دهی به قاب های حافظه اصلی ( F#) . به سیستم عامل یه نگاه بندازی یادت میاد. |