تالار گفتمان مانشت
بررسی مجموعه ریاضیات مهندسی کامپیوتر ۹۲ - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴
بررسی مجموعه ریاضیات مهندسی کامپیوتر ۹۲ - good-wishes - 20 بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۰۷ ب.ظ

۳۵ : ۱) ۲/۷ ۲) ۱/۷ ۳) ۳/۷ ۴)۴/۷
۴۴: ۱) ۸۸ ۲) ۹۰ ۳) ۹۱ ۴) ۸۹
۴۵ : ۱) نادرست - نادرست ۲) نادرست - درست ۳) درست-نادرست ۴) درست - درست
۴۶ : ۱) ۸^۸ ۲) ۸! ۳) ۲*۸! ۴) (۸!)^۲

بررسی مجموعه ریاضیات مهندسی کامپیوتر ۹۲ - maryam.raz - 20 بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۱۹ ب.ظ

منم زدم ۸! وظاهرا اشتباهه!!
اون سوال آمار که توزیع یکنواخت بود کدومش غلط میشد؟یه شکل متوازی الاضلاع بود

بررسی مجموعه ریاضیات مهندسی کامپیوتر ۹۲ - Bahar-AI - 20 بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۲۴ ب.ظ

چرا ۸! من زدم ۸*۲!
۳۱)۱/۴
۳۲)۲
۳۳)۳
۳۹)۲
۴۲)۲
شما چی زدین؟

بررسی مجموعه ریاضیات مهندسی کامپیوتر ۹۲ - somaye_tex - 20 بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۲۷ ب.ظ

۳۸- ۳

۴۰- ۱

۴۱-۴

۴۳- ۱

۴۴- ۴ رابطه بازگشتی دارد. a n = a n-1 + a n-2

۴۶- ۸! * ۸!

بررسی مجموعه ریاضیات مهندسی کامپیوتر ۹۲ - maryam.raz - 20 بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۳۳ ب.ظ

اینا رو بر اساس دفترچه B زدین؟
خداکنه ۳۸ درست باشه وگرنه ریاضی من منفی میشه!

بررسی مجموعه ریاضیات مهندسی کامپیوتر ۹۲ - damavand_kellap - 20 بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۳۶ ب.ظ

آقا مگه این سوال گسسته ۸! نمیشه تو این سوال متمایز بودن رخا که تاثیری تو حل مسئله نداره که مهم شرط مسئلست که میگه نباید تو یه سطر و ستون باشنتو سطر اول میتونیم یکی از این ۸ تا رخ رو استفاده کنیم تو سطر دوم ۷ تا و همینطور تا پایین واسه ۲ تا مهره تو یه صفحه ۲ در ۲ حساب کنید.نظرتون چیه؟

دوستان اون سوال ۶تا سیاه و ۴ تا سفید آمار جوابش ۲/۷ میشه؟
اون سوال گسسته در مورد هم ارزی چی؟من زدم n-r مضرب ۳ هست درسته به نظرتون؟

بررسی مجموعه ریاضیات مهندسی کامپیوتر ۹۲ - somaye_tex - 20 بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۲۴ ب.ظ

(۲۰ بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۳۳ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط:  اینا رو بر اساس دفترچه B زدین؟
خداکنه ۳۸ درست باشه وگرنه ریاضی من منفی میشه!

بر اساس همین دفترچه ای که دوستان گذاشتن. B

(۲۰ بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۳۶ ب.ظ)damavand_kellap نوشته شده توسط:  آقا مگه این سوال گسسته ۸! نمیشه تو این سوال متمایز بودن رخا که تاثیری تو حل مسئله نداره که مهم شرط مسئلست که میگه نباید تو یه سطر و ستون باشنتو سطر اول میتونیم یکی از این ۸ تا رخ رو استفاده کنیم تو سطر دوم ۷ تا و همینطور تا پایین واسه ۲ تا مهره تو یه صفحه ۲ در ۲ حساب کنید.نظرتون چیه؟

دوستان اون سوال ۶تا سیاه و ۴ تا سفید آمار جوابش ۲/۷ میشه؟
اون سوال گسسته در مورد هم ارزی چی؟من زدم n-r مضرب ۳ هست درسته به نظرتون؟

منظورتون از آقا من که نبودم! Big Grin

راه حلش اینه:

رخ ها به نظر من میشد ۸ فاکتوریل به توان ۲/ رخ ها متمایز و صفحه ۸ *۸ :

رخ اول ۶۴ خونه برای نشستن داره.

۱ سطر و یه ستون حذف میشه پس برای رخ دوم میشه ۷*۷ انتخاب و به همین ترتیب .... اینها تو هم ضرب میشن که به جواب بالا میرسیم....

بررسی مجموعه ریاضیات مهندسی کامپیوتر ۹۲ - damavand_kellap - 20 بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۳۴ ب.ظ

چرا شما بودی اتفاقا اگه اینجوریه که شما میگی که تو اولین بار ما ۶۴ تا خونه داریم ۸ تا هم مهره متفاوت پس برا اولین درج ۸ به توان۶۴تا حالت داریم که یعنی تو هر خونه ای میشه گذاشتش که ۶۴ تا خونه داریم اونطرف هم ۸ تا مهره داریم که میشه تو هر خونه ۸ حالت اینطوری همه چیز به هم میریزه که؟ من که کلا گیج شدم Sad

بررسی مجموعه ریاضیات مهندسی کامپیوتر ۹۲ - Bahar-AI - 20 بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۳۶ ب.ظ

من ضربدر دو گذاشتم گفتم دو حالت هست اول تو یه سطر نباشند اون وقت یک تهدید یا این که در یه ستون باشند که ۲ حالت رو جمع کردم

RE: بررسی مجموعه ریاضیات مهندسی کامپیوتر ۹۲ - good-wishes - 21 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۴۹ ق.ظ

(۲۰ بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۳۶ ب.ظ)damavand_kellap نوشته شده توسط:  دوستان اون سوال ۶تا سیاه و ۴ تا سفید آمار جوابش ۲/۷ میشه؟

منم ۲/۷ آوردم . اول تاپیک گفتم که . شما از بالا نگاه نمی کنی میای پایین؟ Angel

RE: بررسی مجموعه ریاضیات مهندسی کامپیوتر ۹۲ - somaye_tex - 21 بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۱۴ ق.ظ

(۲۰ بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۳۴ ب.ظ)damavand_kellap نوشته شده توسط:  
(20 بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۲۴ ب.ظ)somaye_tex نوشته شده توسط:  
چرا شما بودی اتفاقا اگه اینجوریه که شما میگی که تو اولین بار ما ۶۴ تا خونه داریم ۸ تا هم مهره متفاوت پس برا اولین درج ۸ به توان۶۴تا حالت داریم که یعنی تو هر خونه ای میشه گذاشتش که ۶۴ تا خونه داریم اونطرف هم ۸ تا مهره داریم که میشه تو هر خونه ۸ حالت اینطوری همه چیز به هم میریزه که؟ من که کلا گیج شدم Sad

من خانومم! از اسمم مشخص نیست؟؟؟ Blush

نه دیگه ! نشد.

چرا خودتونو گیج می کنین؟؟؟

یکم ساده تر میگم: برای جایگشت ۲ شخص متمایز روی ۲ تا صندلی می گفتیم در مکان اول ۲ تاشون میتونن بشینن. و یکی میمونه و یک صندلی که میشینه روی اون.

حالا تعمیم میدیم برای این سؤال:

سطر اول می خوایم یکی از رخ ها رو بذاریم. ۸ انتخاب برای رخ ها داریم چون متمایز هستند و بعد از انتخاب رخ مورد نظر ۸ خونه در هر سطر هست که میتونه بشینه. با جایگذاری این رخ برای سطر بعد ۷ تا رخ داریم و ۷ خانه در سطر برای انتخاب. درسته؟ به همین ترتیب اگه ادامه بدید میشه ۸! * ۸!

امیدوارم واضح باشه... Shy

بررسی مجموعه ریاضیات مهندسی کامپیوتر ۹۲ - damavand_kellap - 21 بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۲۲ ق.ظ

(۲۱ بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۱۴ ق.ظ)somaye_tex نوشته شده توسط:  
(20 بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۳۴ ب.ظ)damavand_kellap نوشته شده توسط:  
(20 بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۲۴ ب.ظ)somaye_tex نوشته شده توسط:  

من خانومم! از اسمم مشخص نیست؟؟؟ Blush

نه دیگه ! نشد.

چرا خودتونو گیج می کنین؟؟؟

یکم ساده تر میگم: برای جایگشت ۲ شخص متمایز روی ۲ تا صندلی می گفتیم در مکان اول ۲ تاشون میتونن بشینن. و یکی میمونه و یک صندلی که میشینه روی اون.

حالا تعمیم میدیم برای این سؤال:

سطر اول می خوایم یکی از رخ ها رو بذاریم. ۸ انتخاب برای رخ ها داریم چون متمایز هستند و بعد از انتخاب رخ مورد نظر ۸ خونه در هر سطر هست که میتونه بشینه. با جایگذاری این رخ برای سطر بعد ۷ تا رخ داریم و ۷ خانه در سطر برای انتخاب. درسته؟ به همین ترتیب اگه ادامه بدید میشه ۸! * ۸!

امیدوارم واضح باشه... Shy
ببخشید این کنکور دیگه واسه ما حواس نمیزاره به خدا.عذر میخوام :دی

بررسی سوالات گسسته مهندسی کامپیوتر ۹۲ - mohsen.srn - 21 بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۵۲ ق.ظ

بچه ها بیاید بگید گسسته رو چکار کردید.
همه که دارند می نالند!
پس چرا آخه من این همه زدم! عجب اشتباهی کردم ها...

من اینجوری زدم(ولی به همشون مشکوکم)
(دفترچه ی B)
۴۲ -> زدم ۳ --- ولی عجب اشتباهی کردم که زدم. آخه مشبکه رو آدم دلش نمیاد نزنه... نه؟
۴۳ -> 1 --- با حل کردن مثال
۴۴ -> نزدم ولی خیلی دوست دارم بدونم چی مشه.

۴۵ -> نزدم

۴۶ -> زدم ۲ (!۸) ولی دوستان با دلایل منطقی می گند میشه ۴/ یعنی ۲^!۸ *** همون موقعی هم که میزدم مطمئن نبودم. بیخود زدم...

بررسی سوالات گسسته مهندسی کامپیوتر ۹۲ - fsi2013 - 21 بهمن ۱۳۹۱ ۰۷:۵۰ ق.ظ

من فک کنم ۴۲ رو ۲ زدم بین ۱ و دو شک داشتم

بررسی مجموعه ریاضیات مهندسی کامپیوتر ۹۲ - damavand_kellap - 21 بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۳۷ ق.ظ

دوستان بالاخره سوال ۳۵ ۲/۷ درسته یا ۴/۷ یکی جوابمو بده لطفا خیلی حیاتیه

خوب منم دیدم نظرتونو ولی میخواستم ببینم دوستان دیگه هم همینو زدن که لا اقل خیالم از بابت این یه سوال راحت شه