![]() |
به زندگی بعد از تولد اعتقاد دارید؟ - نسخهی قابل چاپ |
به زندگی بعد از تولد اعتقاد دارید؟ - هاتف - ۲۲ بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۵۵ ب.ظ
هفته پیش توی کتابخونه ماهنامه سپیده دانایی رو دیدم که توش یه عکس گذاشته بود که خیلی برام جالب بود، درباره این عکس گفته شده بود که توی نشریات خارجی جاپ شده بود و خیلی مورد استقبال قرار گرفته بوده، مکالمه ی دو جنین: ![]() آیا تو به وجود مامان اعتقاد داری؟ - نه من یک روشنفکرم، به این اراجیف اعتقادی ندارم مگه تو تا حالا مامانو دیدی؟ |
به زندگی بعد از تولد اعتقاد دارید؟ - mfXpert - 22 بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۰۴ ب.ظ
حالا چه نتیجهای میشه از این مطلب گرفت؟ |
RE: به زندگی بعد از تولد اعتقاد دارید؟ - aatwo - 23 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۱۷ ق.ظ
(۲۲ بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۵۵ ب.ظ)هاتف نوشته شده توسط: هفته پیش توی کتابخونه ماهنامه سپیده دانایی رو دیدم که توش یه عکس گذاشته بود که خیلی برام جالب بود، درباره این عکس گفته شده بود که توی نشریات خارجی جاپ شده بود و خیلی مورد استقبال قرار گرفته بوده، مکالمه ی دو جنین: (۲۲ بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۰۴ ب.ظ)mfXpert نوشته شده توسط: حالا چه نتیجهای میشه از این مطلب گرفت؟ دوست عزیزم ببخشید اما اتفاقا خیلی پر محتوا بود |
RE: به زندگی بعد از تولد اعتقاد دارید؟ - Mänu - 23 بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۰۰ ق.ظ
(۲۲ بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۰۴ ب.ظ)mfXpert نوشته شده توسط: حالا چه نتیجهای میشه از این مطلب گرفت؟ نتیجه روشن فکرا اشتباه فکر میکنن و اراجیف میگن،جز این برداشت چه برداشتی میشه کرد؟؟؟؟بنظرم خنده داره |
به زندگی بعد از تولد اعتقاد دارید؟ - هاتف - ۲۳ بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۰۱ ب.ظ
(۲۳ بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۰۰ ق.ظ)mahtab_rafiei نوشته شده توسط: نتیجه روشن فکرا اشتباه فکر میکنن و اراجیف میگن،جز این برداشت چه برداشتی میشه کرد؟؟؟؟بنظرم خنده دارهشایدم یعنی بعضی ها فکر می کنند روشنفکر اند، یا نه؟ |
RE: به زندگی بعد از تولد اعتقاد دارید؟ - aatwo - 23 بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۳۹ ب.ظ
(۲۳ بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۰۰ ق.ظ)mahtab_rafiei نوشته شده توسط:(22 بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۰۴ ب.ظ)mfXpert نوشته شده توسط: حالا چه نتیجهای میشه از این مطلب گرفت؟ من با این نتیجه گیری هم موافق نیستم ببینید تو عالم ما میشه خیلی جورها فکر کرد ما می تونیم هر طوری فکر کنیم اما شاید قضیه طوره دیگر است شاید خیلی پیچیده شاید خیلی ساده شاید فقط تو دنیای ما سیاه و سفید با هم فرق دارند یا خوب و بعد معنی پیدا میکنند نتیجه گیری من اینه نمیشه به هر حرفی معنی درست داد حتی اگر هزار تا دلیل و مدرک برات بیارند چون این دلیل و مدارک فقط برای دنیایه ما معتبره |
به زندگی بعد از تولد اعتقاد دارید؟ - mosaferkuchulu - 23 بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۵۵ ب.ظ
به نظر من نتیجه گیری از این موضوع یه چیز شخصیه.بهتره فقط بخونیم و بهش فکر کنیم. |