|
|
از الان برای ارشد ۹۳ با چی شروع کنم - نسخهی قابل چاپ |
|
از الان برای ارشد ۹۳ با چی شروع کنم - shahryar711 - 22 بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۱۴ ب.ظ
اقا من یه برنامه جامع دارم برای ارشد ۹۳ بنظرتون با چی شروع کنم کلا بهم بگید چه کتاب هایی بخونم کلا من تو زبان استعدادم خوبه و زود کلمه ها رو یاد می گیرم کلا بهم بگید چه کتاب هایی رو تا شروع کنکور باید بخونم با تشکر |
|
از الان برای ارشد ۹۳ با چی شروع کنم - mohammadali1990 - 22 بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۴۶ ب.ظ
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. و کتابای انتشارات سمت: انگلیسی برای دانشجویان مهندسی کامپیوتر (منوچهرحقانی)و انگلیسی برای دانشجویان مهندسی فناوری اطلاعات لغات ۵۰۴ لغات ضروری تافل واسه ریدینگ: پارسه |
|
از الان برای ارشد ۹۳ با چی شروع کنم - shahryar711 - 23 بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۱۸ ق.ظ
۱۱۰۰ نمی خواد بخونم |
RE: از الان برای ارشد ۹۳ با چی شروع کنم - mohammadali1990 - 23 بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۳۱ ق.ظ
(۲۳ بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۱۸ ق.ظ)shahryar711 نوشته شده توسط: ۱۱۰۰ نمی خواد بخونم ۱۱۰۰لغات ضروری تافل؟ آره اونم خوبه ...گفتم ک بالا اگه برسی و بتونی عالیه |
|
از الان برای ارشد ۹۳ با چی شروع کنم - atti joon - 23 بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۵۰ ق.ظ
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. این روش واسه برنامه ریزیتون میتونه خوب باشه |
RE: از الان برای ارشد ۹۳ با چی شروع کنم - shahryar711 - 23 بهمن ۱۳۹۱ ۰۶:۲۸ ب.ظ
(۲۳ بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۵۰ ق.ظ)atti joon نوشته شده توسط: اقا می رم تو لینک انگار همیچین صفحه ای وجود نداره |
RE: از الان برای ارشد ۹۳ با چی شروع کنم - atti joon - 23 بهمن ۱۳۹۱ ۰۷:۴۰ ب.ظ
(۲۳ بهمن ۱۳۹۱ ۰۶:۲۸ ب.ظ)shahryar711 نوشته شده توسط:(23 بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۵۰ ق.ظ)atti joon نوشته شده توسط: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |