![]() |
مزایای رتبه های برتر - نسخهی قابل چاپ |
مزایای رتبه های برتر - خانه سبز - ۱۸ خرداد ۱۳۸۹ ۰۱:۳۰ ب.ظ
در این قسمت مزایایی که به نفرات برتر ازمون ارشد تعلق می گیره بحث خواهد شد البته با کمک اقای دکتر تنهایی و شما سروران سوال اول: مزایای رتبه اول به چه صورت است برای هرگرایش رشته می باشد؟ یا کل رشته؟ با تشکر |
RE: مزایای رتبه های برتر - admin - 18 خرداد ۱۳۸۹ ۰۳:۵۳ ب.ظ
اولین مزیتش اینه که هر دانشگاهی بخوای می تونی بری ![]() |
RE: مزایای رتبه های برتر - خانه سبز - ۱۸ خرداد ۱۳۸۹ ۰۵:۵۰ ب.ظ
![]() برای مقطع دکتری می توانند بدون ازمون و رویههای مر بوطه وارد شوند؟ |
RE: مزایای رتبه های برتر - admin - 20 خرداد ۱۳۸۹ ۰۳:۴۲ ق.ظ
(۱۸ خرداد ۱۳۸۹ ۰۵:۵۰ ب.ظ)mehrdad_rabbi نوشته شده توسط: اگه عضو بنیاد نخبگان بشی فکر کنم ماهی ۶۰۰ تومن بدن سوال دوم خیره جوابش اما به هر حال توی رزومه شما خیلی نکته برجسته ای هست. |
RE: مزایای رتبه های برتر - Soheil - 31 مرداد ۱۳۸۹ ۱۰:۲۷ ب.ظ
نقل قول: اگه عضو بنیاد نخبگان بشی فکر کنم ماهی ۶۰۰ تومن بدنرتبه های اول کنکور ارشد چون تعدادشون زیاده عضو بنیاد نخبگان نمیشن! ![]() میگم چرا اول نشدم! ![]() |
مزایای رتبه های برتر - admin - 07 شهریور ۱۳۸۹ ۰۷:۳۸ ب.ظ
میشن مشکلی نداره! |
RE: مزایای رتبه های برتر - Soheil - 07 شهریور ۱۳۸۹ ۱۰:۲۳ ب.ظ
(۰۷ شهریور ۱۳۸۹ ۰۷:۳۸ ب.ظ)admin نوشته شده توسط: میشن مشکلی نداره!من هم امیدوارم که بشن ولی اینو به نقل از رئیس بنیاد ملی نخبگان گفتم که مربوط به ۱ ۲ ماه قبل از کنکور میشه! ![]() |
RE: مزایای رتبه های برتر - mahdieh-Z - 15 شهریور ۱۳۸۹ ۰۲:۵۸ ب.ظ
یک سوال: ![]() من تو آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد و در واحد انتخابی علوم تحقیقات تهران رتبه ۱ رو آوردم! هیچ تبصره و قانونی وجود نداره ما هم یک جوری بشیم جزوه نخبگان؟ ![]() |
RE: مزایای رتبه های برتر - Soheil - 15 شهریور ۱۳۸۹ ۰۴:۴۷ ب.ظ
(۱۵ شهریور ۱۳۸۹ ۰۲:۵۸ ب.ظ)mahdieh-Z نوشته شده توسط: یک سوال:تبریک میگم! مانشت رتبه ۱ دار هم شد! نتایج مگه اومده؟ کجاست؟ بچهها بیاید نفر اول مصاحبه رو پیدا کردم! |
RE: مزایای رتبه های برتر - karostami - 15 شهریور ۱۳۸۹ ۰۴:۵۴ ب.ظ
(۱۵ شهریور ۱۳۸۹ ۰۲:۵۸ ب.ظ)mahdieh-Z نوشته شده توسط: یک سوال: اگر اشتباه نکنم مزیت شما اینه که رایگان تحصیل می کنید. ولی مطمئن نیستم! |
مزایای رتبه های برتر - Soheil - 15 شهریور ۱۳۸۹ ۰۴:۵۴ ب.ظ
وااااااااای منم ۱۰ هوش قزوین آوردم!!!!!! منم نخبگان میخوام! |
مزایای رتبه های برتر - admin - 16 شهریور ۱۳۸۹ ۰۱:۱۸ ق.ظ
دانشگاه آزاد جزو نخبگان نیست!! |
مزایای رتبه های برتر - amironline - 16 شهریور ۱۳۸۹ ۰۷:۳۶ ق.ظ
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد بنیاد نخبگان و شرایط عضویت میتونین به مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مراجعه کنین راستی دکتر شما عضو بنیاد هستین؟ |
مزایای رتبه های برتر - ف.ش - ۲۸ آبان ۱۳۸۹ ۰۷:۲۷ ب.ظ
واقعا رتبه های ۱ آزاد از تحصیل رایگان بهره مند میشن؟؟ فقط رتبه ۱ ؟؟ |
RE: مزایای رتبه های برتر - mahdi20 - 28 آبان ۱۳۸۹ ۰۷:۳۱ ب.ظ
(۲۸ آبان ۱۳۸۹ ۰۷:۲۷ ب.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: واقعا رتبه های ۱ آزاد از تحصیل رایگان بهره مند میشن؟؟ فقط رتبه ۱ ؟؟ سوال منم همینه ؟ |