|
|
با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - نسخهی قابل چاپ |
|
بچه های آی تی: هرکس درصدای خودش رو بگه - zs.hoseini - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۴۹ ب.ظ
بچه ها همونطور که میدونید سازمان سنجش کلیدارو گذاشته هرکس درصدای خودشو بگه ببینیم چه کردیم :دی درصدای من: زبان ۱۰ (نامردا من وقت کم آوردم) مشترک ۳۸/۸ مدیریت ۴۶/۶ تخصصی مشترک ۳۸/۸ معماری ۱۳/۸ |
|
بچه های آی تی: هرکس درصدای خودش رو بگه - mahua - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۰۵ ب.ظ
زبان:۲۰/۰۰ مشترک:۲۲/۲۲ مدیریت:۲۲/۲۲ تخصصی:۳/۰۰ چه افتضاحی...!! |
|
با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - GHAYYARI - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۱۲ ب.ظ
با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) زبان : ۱۶ مشترک: ۳۳ مدیریت:۲۲ تخصصی مشترک:۳۰ (البته اگر سؤال ۴۸ گزینه صحیح ۳ باشه و سؤالهای ۸۴ و ۹۱ هم حذف بشه خیلی خوب میشه، درس پایگاه داده به کلی حذف بشه همشو غلط زدم! )
|
|
RE: با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - sm.ayyoubzadeh - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۱۴ ب.ظ
زبان ۴۰ مشترک ۱۶ ![]() مدیریت ۴۰ تخصصی ۲۵/۹ تا ۴۰ (دو سوال یادم نیست چی زدم) |
|
با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - Mahoor - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۱۹ ب.ظ
بچه ها چطوری درصداتونو حساب میکنین؟ |
|
RE: با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - mahua - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۲۱ ب.ظ
[php] (30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۱۹ ب.ظ)Mahoor نوشته شده توسط: بچه ها چطوری درصداتونو حساب میکنین؟(تعداد جواب درست*۳ )-( تعداد جواب غلط )تقسیم بر تعداد کل سوال *۳ آخرشم ضرب در ۱۰۰ کن |
|
با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - zs.hoseini - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۲۳ ب.ظ
زبان ۱۰ (نامردا من وقت کم آوردم) مشترک ۳۸/۸ مدیریت ۴۶/۶ تخصصی مشترک ۳۸/۸ معماری ۱۳/۸ |
|
با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - mahua - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۲۴ ب.ظ
زبان:۲۰/۰۰ مشترک:۲۲/۲۲ مدیریت:۲۲/۲۲ تخصصی۱۶/۶۶(چند تا سوال یادم نیست چی زدم ولی غلط زیا دارم و درست هام نابود شدن...) چه افتضاحی!! (۳۰ بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۱۲ ب.ظ)GHAYYARI نوشته شده توسط: با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT)منم کلا پایگاه داده رو غلط زدم
|
|
بچه های آی تی: هرکس درصدای خودش رو بگه - zs.hoseini - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۳۰ ب.ظ
اصلا امسال کنکور آی تی سخت بوده یا راحت من درصدام نسبت به پارسال زیاد فرقی نکره
|
|
بچه های آی تی: هرکس درصدای خودش رو بگه - Mahoor - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۳۴ ب.ظ
بچه ها درصداتونو چطوری حساب میکنین؟ |
RE: بچه های آی تی: هرکس درصدای خودش رو بگه - zs.hoseini - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۴۰ ب.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۳۴ ب.ظ)Mahoor نوشته شده توسط: بچه ها درصداتونو چطوری حساب میکنین؟ تعداد سوالایی که درست زدی رو در ۳ ضرب کن.بعد تعداد سوالایی که غلط زدی رو از این عددی که به دست آوردی کم کن. حالا نتیجشو تقسیم بر تعداد کل سوالا ضربدر ۳ کن آخرشم یه ضربدر ۱۰۰ |
|
با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - hesamvazirii - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۴۱ ب.ظ
مشترک ۳۲ مدیریت ۶۷ تخصصی ۴۰ زبان ۶ مشترک که خیلی سوالاش غلط جواب داده شده ایشالا اصلاح بشه چون حق خیلیا داره ضایع میشه |
|
با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - alidg - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۴۶ ب.ظ
زبان ۵۲ مشترک ۳۵ مدیریت ۲۰ تخصصی ۴۸ |
RE: با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - hesamvazirii - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۴۶ ب.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۲۳ ب.ظ)zs.hoseini نوشته شده توسط: زبان ۱۰ (نامردا من وقت کم آوردم) یقینا زیر ۵۰ میشی |
|
RE: با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - sohrablou - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۵۱ ب.ظ
زبان سفید مشترک ۳۴/۴۴ مدیریت حدود ۳۰/۰۰ غیر مشترک ۳۱/۴۸ به نظر شما حدود رتبه من چند میشه ؟؟ |