![]() |
[دانلود] صدا و جزوه پایگاه داده ها، دکتر ابراهیمی مقدم، تابستان ۹۱ نصیر - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
[دانلود] صدا و جزوه پایگاه داده ها، دکتر ابراهیمی مقدم، تابستان ۹۱ نصیر - poursadeqi - 18 اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۵۴ ب.ظ
سلام بچه ها،این ویس و جزوه خیلی خیلی خوبین،من خودم امسال آزمایشی ثبت نام کردم ولی پایگاه همشو زدم. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. ویس ها * ویس جلسه ۱ وجود نداره مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
صدای و جزوه پایگاه داده ها، دکتر ابراهیمی مقدم، مربوط به موسسه نصیر. تابستان ۹۱ - sanar.m - 18 اسفند ۱۳۹۱ ۰۶:۱۶ ب.ظ
سلام. من نتونستم دانلود کنم متاسفانه مشکل چیه؟ |
صدای و جزوه پایگاه داده ها، دکتر ابراهیمی مقدم، مربوط به موسسه نصیر. تابستان ۹۱ - poursadeqi - 18 اسفند ۱۳۹۱ ۰۶:۲۵ ب.ظ
سلام،کیفیتشون خوبه اینها،مشکل نداره.خودم کامل گوششون دادم. لینکا مشکل ندارن! |
صدای و جزوه پایگاه داده ها، دکتر ابراهیمی مقدم، مربوط به موسسه نصیر. تابستان ۹۱ - nasrolah - 18 اسفند ۱۳۹۱ ۰۷:۳۲ ب.ظ
آقا تایید میشود هم میشه دانلود کرد همم کیفیت مناسب هس درمورد دانلود نشدن احتمالا دوست عزیز شما اکانت ندارید تویه مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. آیا عضو باشید حل به عبارتی no problem " poursadeqi "خیلی خیلی ممنون ازت خیلی .... |
[دانلود] صدا و جزوه پایگاه داده ها، دکتر ابراهیمی مقدم، تابستان ۹۱ نصیر - kave990 - 21 اسفند ۱۳۹۱ ۰۶:۳۰ ب.ظ
اقا داداش اینا پسورد دارن چی هست پسوردش؟ |
RE: [دانلود] صدا و جزوه پایگاه داده ها، دکتر ابراهیمی مقدم، تابستان ۹۱ نصیر - khorshid_sh - 22 اسفند ۱۳۹۱ ۰۴:۰۸ ب.ظ
password لطفا |
[دانلود] صدا و جزوه پایگاه داده ها، دکتر ابراهیمی مقدم، تابستان ۹۱ نصیر - poursadeqi - 22 اسفند ۱۳۹۱ ۰۶:۲۷ ب.ظ
بچه ها پسورد تو قسمت کامنت فایلها نوشته بود پسورد:kashir.ir |
[دانلود] صدا و جزوه پایگاه داده ها، دکتر ابراهیمی مقدم، تابستان ۹۱ نصیر - Xilinx - 23 اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۳۶ ب.ظ
The file link that you requested is not valid. |
[دانلود] صدا و جزوه پایگاه داده ها، دکتر ابراهیمی مقدم، تابستان ۹۱ نصیر - poursadeqi - 26 اسفند ۱۳۹۱ ۱۱:۳۴ ق.ظ
بچه ها من تست کردم لینکا مشکل ندارن،اگه بتونم یه جای دیگه هم آپ میکنم |
RE: [دانلود] صدا و جزوه پایگاه داده ها، دکتر ابراهیمی مقدم، تابستان ۹۱ نصیر - nasrolah - 26 اسفند ۱۳۹۱ ۱۱:۴۹ ق.ظ
(۲۶ اسفند ۱۳۹۱ ۱۱:۳۴ ق.ظ)poursadeqi نوشته شده توسط: بچه ها من تست کردم لینکا مشکل ندارن،اگه بتونم یه جای دیگه هم آپ میکنمداداش اگه بخوای میتونم تویه آپ کردن کمکت کنم شراکتی آپ کنیم پرشین گیگ جای مناسبی هست چون من دانلود کردم گفت یه کمکی هم کرده باشیم یا علی |
[دانلود] صدا و جزوه پایگاه داده ها، دکتر ابراهیمی مقدم، تابستان ۹۱ نصیر - هاتف - ۲۶ اسفند ۱۳۹۱ ۰۶:۳۳ ب.ظ
من هم الان تست کردم قابل دنلود بود، از بچه هایی که دانلود کردند اگر کسی لطف کنه جای دیگه هم آپلود کنه و لینک پشتیبان بده خیلی بهتر میشه و لینک اش رو به پست اول اضافه خواهیم کرد تا باقی مشکلی نداشته باشند. |
RE: [دانلود] صدا و جزوه پایگاه داده ها، دکتر ابراهیمی مقدم، تابستان ۹۱ نصیر - nasrolah - 26 اسفند ۱۳۹۱ ۰۷:۰۵ ب.ظ
دوست عزیزمون که ویس هارو محبت کرده بودن از جلسه ۲ گذاشته بودند که جلسه اول نبود من شروع کردم و جلسه دوم رو گذاشتم تویه پرشین گیگ که هم سرعت دانلود زیاد هس و هم راحت میتونید دانلود کنید لینک دانلود کلیک کنیدجلسه دوم مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. جلسه های بعدی رو هم یا خودم میفرستم(شب ها) یا با دوستان مشارکتی آپلود میکنیم یا علی |
[دانلود] صدا و جزوه پایگاه داده ها، دکتر ابراهیمی مقدم، تابستان ۹۱ نصیر - سعیدپادیاب - ۳۱ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۰۴ ب.ظ
بچه ها کسی لینک جلسه اول رو نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بدجور لازمم |
[دانلود] صدا و جزوه پایگاه داده ها، دکتر ابراهیمی مقدم، تابستان ۹۱ نصیر - ریحان - ۱۶ مرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۲۸ ب.ظ
,وای چرا این ویس دکتر ابراهیمی مقدم اینقدر بساط داره؟ همش هی برنامه میگه دانلود کنین...چطور ویسو دانلود کنیم/ میشه مراحلشو بگین؟ اصلا این درسته؟ خیلی لازم دارم...دوستان ارزش داره ویسش؟ خوبه؟مفیده؟ ۲ هفتست دارم تلاش میکنم دانلود کنم |
آپلود در سرور مدیا فایر - Morris - 16 مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۰۹ ب.ظ
سلام دوستان. دارم این فایل ها رو تو سرور مدیا فایر آپلود می کنم. البته تا فردا کامل می شه : مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |