|
|
بررسی سوالات مدار منطقی کنکور مهندسی ۸۹ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
|
بررسی سوالات مدار منطقی کنکور مهندسی ۸۹ - hatami - 30 بهمن ۱۳۸۹ ۰۴:۳۹ ب.ظ
تو سوال ۶۸ مگه نباید هازاردی را مورد بررسی قرار بدهیم که در مدت زمان بیشتری تاثیر خودش را میگذاره پس ۲ به ۶ اصلاً نمیشه چرا که زودتر از همه تاثیر خودش را میذاره |
|
RE: حل سوالات مدار منطقی ۹۰ - Msccom - 30 بهمن ۱۳۸۹ ۰۵:۳۵ ب.ظ
هازارد بین ۱۴و۱۵ یعنی گزینه ۱ یا ۲ بود.بین این ۲تا موندم آخرش ۱ رو زدم.نظر دوستان؟ |
|
حل سوالات مدار منطقی ۹۰ - موج - ۳۰ بهمن ۱۳۸۹ ۰۵:۴۴ ب.ظ
۶۳-۱ ۶۴-۲ ۶۵-۳ ۶۷-۲ نظرتون؟ |
|
حل سوالات مدار منطقی ۹۰ - bahar - 30 بهمن ۱۳۸۹ ۰۵:۴۸ ب.ظ
۶۴ ۱ ۶۶ ۳ ۶۷ ۲ ۶۸ یا ۱ زدم یا ۲ باید دوباره حل کنم |
|
RE: حل سوالات مدار منطقی ۹۰ - Mansoureh - 30 بهمن ۱۳۸۹ ۰۵:۵۲ ب.ظ
بچهها بهتره از همون سئوال اول منطقی شروع کنیم... سئوال ۶۳: بین زمانی که RST تموم میشه تا زمان ۱۶۵ ۴ تا لبهی بالارونده داریم، پس: ۰ ۰ ۰ کلاک ۱: ۰ ۰ ۱ کلاک ۲: ۰ ۱ ۱ کلاک ۳: ۱ ۱ ۱ کلاک ۴: ۱ ۱ ۰ سئوال ۶۴: دوباره ۴ تا لبهی بالارونده داریم ۰ ۱ ۱ ۰ کلاک ۱: ۱ ۰ ۰ ۱ کلاک ۲: ۰ ۱ ۱ ۱ کلاک ۳: ۱ ۰ ۱ ۱ کلاک ۴: ۱ ۱ ۱ ۰ سئوال ۶۵: تست با یک مثال: ۰۰۱۱۰۱۰ ۱۱۰۰۱۱۰ یعنی گزینهی ۳ درسته، توجه کنید که رشته از راست به چپ بررسی میشد... سئوال ۶۶ رو حل نکردم!!! در نتیجه نظری ندارم... سئوال ۶۷: تست با مثال: A>B سئوال ۶۸: من این رو با شک تمام زدم گزینهی ۴!!! حالا دوباره چک میکنم تا مطمئن بشم... |
|
حل سوالات مدار منطقی ۹۰ - موج - ۳۰ بهمن ۱۳۸۹ ۰۵:۵۶ ب.ظ
حلت خوب بود قبول دارم |
|
RE: حل سوالات مدار منطقی ۹۰ - Mansoureh - 30 بهمن ۱۳۸۹ ۰۵:۵۷ ب.ظ
جالبه!!! من سئوال ۶۶ رو پریدم ولی حالا میبینم با یک مثال ساده حل میشد!!! گزینهی ۳ صحیحه... با abc=000 و abc=001 گزینهها رو به جز ۳ میشه رد کرد... |
|
حل سوالات مدار منطقی ۹۰ - www - 30 بهمن ۱۳۸۹ ۰۸:۲۳ ب.ظ
۶۴-۲ ۶۶-۳ ۶۷-۲ ۶۸-۴ در ضمن طولانیترین مسیر شامل مسیر بحرانی باید باشد که از بین گزینه۲و۴ ۴ بحرانی تره. |
RE: حل سوالات مدار منطقی ۹۰ - مانشتی - ۳۰ بهمن ۱۳۸۹ ۰۸:۲۸ ب.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۸۹ ۰۵:۵۲ ب.ظ)Mansoureh نوشته شده توسط: بچهها بهتره از همون سئوال اول منطقی شروع کنیم... منم دقیقا همینایی رو زدم که شما زدی،فقط ۶۸ رو نزدم و ۶۶ رو زدم ۳ یعنی میگین درست حل کردیم همه رو؟ فکر نمیکنم! |
|
حل سوالات مدار منطقی ۹۰ - hatami - 30 بهمن ۱۳۸۹ ۰۸:۴۵ ب.ظ
سوال ۶۸ که طولانی ترین مسیر ۴ نمیشه ؟ چه جوری دارید حساب میکنید ؟ |
RE: حل سوالات مدار منطقی ۹۰ - Mansoureh - 30 بهمن ۱۳۸۹ ۰۸:۴۹ ب.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۸۹ ۰۸:۲۸ ب.ظ)مانشتی نوشته شده توسط: منم دقیقا همینایی رو زدم که شما زدی،فقط ۶۸ رو نزدم و ۶۶ رو زدم ۳ درسته!!! مطمئنم... شک ندارم!!! غیر از این باشه اونها اشتباه کردند!
۶۶ هم ۳ میشه درست زدی! امیدوارم ۶۸، گزینهی ۴ بشه!!! من خیلی بد دادم!!! خدا به دادم برسه!!! پارسال هم درصدهام همینا شد!!! تازه امسال بدتر هم زدم! پارسال درصدهام این بود: مشترک: ۲۷% ریاضی: ۲۴% زبان: ۳۰% تخصصی: ۱%!!!! امسال: مشترک: یه چیزی تو مایه های ۲۰ تا ۲۴%!!!! ریاضی: ۲۰% زبان: ۵۰% تخصصی: یه چیزی بین ۳۰% تا ۴۰% با این حساب رتبهام باید مثل پارسال بشه!!! انگار نه انگار که من یک سال بیشتر درس خواندم! (اون هم شب و روز - باز اگه درس نمیخواندم دلم نمیسوخت) لعنت به این شانس و استرس سر کنکور!!! من تحمل ندارم یک سال دیگه رو دوباره بخوانم...گریهام گرفته!!! |
|
حل سوالات مدار منطقی ۹۰ - hatami - 30 بهمن ۱۳۸۹ ۰۸:۵۸ ب.ظ
بابا بیخیال چرا هنوز هیچی نشده درصد حساب کردی هنوز هیچی مشخص نیست البته به نظر من ریاضی و مشترک امسال سخت تراز پارسال بود. نگران نباشید. |
RE: حل سوالات مدار منطقی ۹۰ - Mansoureh - 30 بهمن ۱۳۸۹ ۰۹:۰۳ ب.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۸۹ ۰۸:۵۸ ب.ظ)hatami84 نوشته شده توسط: بابا بیخیال چرا هنوز هیچی نشده درصد حساب کردی هنوز هیچی مشخص نیست البته به نظر من ریاضی و مشترک امسال سخت تراز پارسال بود. نگران نباشید. چطور هیچ چیز مشخص نیست؟! همون سر جلسهی کنکور میفهمی که چه بلایی سرت اومده!!! نامردها... ![]() به هر حال ممنون از نظرت! همین جملهی "نگران نباشید"ت هم دلگرمی بزرگی برای منه!!! واقعاً دارم خودخوری میکنم!!! اصلاً شب و روز ندارم!!! خدا به دادم برسه...امسال حتی به خاطرش کنکور IT رو هم ندادم!!! |
RE: حل سوالات مدار منطقی ۹۰ - Masoud05 - 30 بهمن ۱۳۸۹ ۰۹:۱۸ ب.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۸۹ ۰۹:۰۳ ب.ظ)Mansoureh نوشته شده توسط: ای بابا یه بلایی سر خودت میاریا، البته بد نیست قبول میشی بعدش سهمت رو به من میدن!
|
|
حل سوالات مدار منطقی ۹۰ - امیدوار - ۳۰ بهمن ۱۳۸۹ ۱۰:۴۵ ب.ظ
۶۸ همون گزینه ۴ درسته یعنی متغییر b باعث هازارد میشه که اگه به مدار نگاه کنید پس از تاخیر چهار گیت روی خروجی تاثیر میذاره. البته متغییر d هم باعث هازارد میشه ولی فقط سه گیت جلوش بیشتر نیست. |