|
|
برنامه جهت سهولت انتخاب رشته - نسخهی قابل چاپ |
|
برنامه جهت سهولت انتخاب رشته - klax0n - 25 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۵۹ ب.ظ
سلام به همگی از اونجا که زیاد دوست ندارم با کاغذ کار کنم باید یه روش برای انجام کارها با کامپیوتر پیدا کنم ![]() برای انتخاب رشته هم اینو درست کرده بودم یه فایل html خیلی سادست ولی اگه نخواین کاغذ خط خطی کنید به درد میخوره ![]() وقت نبود برنامه درست و حسابی براش درست کنم ![]() گذاشتم هر کس به دردش خورد استفاده کنه فقط خودتون هم آخره کار کدها رو با دفترچه و اصلاحیه ها مطابقت بدین از مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. دریافت کنید |
|
برنامه جهت سهولت انتخاب رشته - fsi2013 - 27 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۱۴ ب.ظ
ترکوندی پسر دمت گرم خیلی حال کردم فوق العاده است |
|
برنامه جهت سهولت انتخاب رشته - omidranjbar - 27 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۲۸ ب.ظ
آقا پس معماری چی؟
|
|
RE: برنامه جهت سهولت انتخاب رشته - ariazad - 27 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۳:۰۳ ب.ظ
آقا دمت گرم. حال کردم |
RE: برنامه جهت سهولت انتخاب رشته - aatwo - 27 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۳:۲۸ ب.ظ
(۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۵۹ ب.ظ)klax0n نوشته شده توسط: سلام به همگی دوسته عزیز مرسی واسه زحمتی که کشیدی اما روش ساده تر هم هست برای کپی پست اونم اینه از رو همون پی دی اف های لایت (SELECT)کنی و کپی و بعد تو سایت PAST کنی
|
RE: برنامه جهت سهولت انتخاب رشته - klax0n - 27 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۲۶ ب.ظ
(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۲۸ ب.ظ)omidranjbar نوشته شده توسط: آقا پس معماری چی؟ ببخشید معماری هم اضاف شد ![]() یکی دیگه هم اضاف کردم که روزانه و شبانه همه گرایشها توشه میتونید دوباره دانلود کنید یه جورایی مانشت و همه اعضای خوبش حقی به گردنمون داره و این کوچکترین کاری بود که من میتونستم انجام بدم ![]() دوست عزیز منم دقیقا کپی پیست کردم، فقط این خوبیش اینه که میشه ترتیبش رو به راحتی تغییر داد، یعنی هر کدوم رو که خواستین میتونید بالا و پایین کنید
|
RE: برنامه جهت سهولت انتخاب رشته - omidranjbar - 27 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۵۲ ب.ظ
(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۲۶ ب.ظ)klax0n نوشته شده توسط:آقا دمت گرم(27 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۲۸ ب.ظ)omidranjbar نوشته شده توسط: آقا پس معماری چی؟
|
|
برنامه جهت سهولت انتخاب رشته - hesam.ghasemi - 27 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۰۲ ب.ظ
عالی بود، تا الان کاری نکرده بودم واسه انتخاب رشته:دی الان می رم سراغش؛ دمت گرم فقط حاجی چرا delete اش کار نمیکنه؟
|