|
|
بررسی سوال ۴۱ ریاضی(محاسبات عددی) کنکور مهندسی ۹۰ - نسخهی قابل چاپ |
|
بررسی سوال ۴۱ ریاضی(محاسبات عددی) کنکور مهندسی ۹۰ - امیدوار - ۰۸ اسفند ۱۳۸۹ ۰۶:۱۹ ب.ظ
جواب: [tex]I=\frac{0.25}{3}\left( 0.01 4*0.25 2*0.48 4*0.68 2*0.84 4*0.95 0.99 \right )=\frac{0.25}{3}\left( 0.01 1 0.96 2.72 1.68 3.8 0.99\right )=0.083333333*11.16=0.9299999999999[/tex] |
RE: بررسی سوال ۴۱ ریاضی(محاسبات عددی) - shahryar - 08 اسفند ۱۳۸۹ ۰۶:۲۲ ب.ظ
(۰۸ اسفند ۱۳۸۹ ۰۶:۱۹ ب.ظ)امیدوار نوشته شده توسط: جواب:کاملا درسته.این سوال باید تصحیح بشه. |
|
بررسی سوال ۴۱ ریاضی(محاسبات عددی) - hatami - 08 اسفند ۱۳۸۹ ۰۷:۱۵ ب.ظ
کاملاً درست است و این سوال باید اصلاح شود و گزینه ۲ صحیح است |
RE: بررسی سوال ۴۱ ریاضی(محاسبات عددی) - موج - ۰۸ اسفند ۱۳۸۹ ۰۸:۳۳ ب.ظ
(۰۸ اسفند ۱۳۸۹ ۰۷:۱۵ ب.ظ)hatami84 نوشته شده توسط: کاملاً درست است و این سوال باید اصلاح شود و گزینه ۲ صحیح است چرا گزینه دو شما اختلاف گزینهها رو نگاه کن دو به دو چند صدم بیشتر باهم اختلاف ندارند وقتی جواب ۰/۹۳ هست با یه اختلاف ۰/۰۳ صدم چطور میشه گزینه رو انتخاب کرد حذف این سوال منطقی تره |
|
بررسی سوال ۴۱ ریاضی(محاسبات عددی) - مانشتی - ۰۹ اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۳۷ ق.ظ
چرا حذف،بابا مسلمه که جواب ۰/۹۳ هست.طراح تقریبا محترم محاسبات اگه یه بار دیگه حل کنه میفهمه اشتباه کرده.باید جواب درست به ۰/۹ تییر کنه چون نزدیکترین گزینه بود وای خدا اگه این سوال تصحیح نشه بدبخت میشم،ممکنه ریاضیم منفی بشه |
|
بررسی سوال ۴۱ ریاضی(محاسبات عددی) - موج - ۰۹ اسفند ۱۳۸۹ ۰۶:۳۴ ب.ظ
منم با اینکه گزینه شما رو زدم ولی به نظرم تضییع حق میشه اگه سوال حذف نشه چه بسا افرادی مثه دوست من که یه ربع وقت گذاشتند دو بار به جواب صحیحی رسیدن که تو گزینهها نبوده ونزدن همینجوری که نمیشه جواب رو گرد کرد |
|
بررسی سوال ۴۱ ریاضی(محاسبات عددی) - Msccom - 09 اسفند ۱۳۸۹ ۰۶:۳۷ ب.ظ
چرا اتفاقا گفته کدام جواب دقیق"تر " می باشد |
|
بررسی سوال ۴۱ ریاضی(محاسبات عددی) - hsh88 - 10 اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۱۴ ق.ظ
بله! من خودم دوبار حساب کردم و گزینه ۲ را زدم دقیق ترشم که گویاست خذف نمیشه! |