تالار گفتمان مانشت
گزینش نهایی ابتدا براساس انتخاب رشته کردیم یا سهمیه ۱۰ % برتر؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

سوال درمورد ۱۰ درصد برتر دانشگاه ؟؟ - majid_22 - 04 خرداد ۱۳۹۲ ۰۱:۵۴ ب.ظ

کسی میدونه این قضیه ۱۰ درصد برتر چیه؟
این اطلاعیه که
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
گذاشته چیه؟به نظرتون توی نتایج نهایی تاثیر داره؟
من الان جز ۱۰ درصد هستم چیکار کنم!لطفا راهنمایی کنید!

ConfusedConfusedConfused

RE: سوال درمورد ۱۰ درصد برتر دانشگاه ؟؟ - mrpool - 04 خرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۱۸ ب.ظ

(۰۴ خرداد ۱۳۹۲ ۰۱:۵۴ ب.ظ)majid_22 نوشته شده توسط:  کسی میدونه این قضیه ۱۰ درصد برتر چیه؟
این اطلاعیه که
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
گذاشته چیه؟به نظرتون توی نتایج نهایی تاثیر داره؟
من الان جز ۱۰ درصد هستم چیکار کنم!لطفا راهنمایی کنید!

ConfusedConfusedConfused

سالانه هر دانشگاهی علاوه بر اساس کنکور ارشد ، تعدادی رو هم بدون آزمون از شاگردان ممتاز ور میداره .
که یه قسمتی از اون مربوط میشه به ممتازین خود دانشگاه و یه قسمتی هم مربوط میشه به ممتازین دانشگاه های دیگر ( سهمیه هر دو مازاد بر سهمیه ارشد اون رشته و با هم برابرند ) .

حالا ، شما اگه میخاین تو دانشگاه خودتون ادامه تحصیل بدین ، باید خودتون درخواست کتبی بدین ( از دانشگاتون بپرسین که چجوریاس) .
و یا اگه میخایت دانشگاه های دیگه قبول شین ، از این سیستم ثبت نام کنین . ( معمولا سال های پیش باید درخواستتون رو به صورت کتبی با پست پیشتاز به دانشگاه مورد نظر میفرستادین ولی امسال سروسامان دادن به وضعیت ) .

سوال درمورد ۱۰ درصد برتر دانشگاه ؟؟ - majid_22 - 04 خرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۵۴ ب.ظ

یعنی احتمالش هست کسی توی دانشگاه غیر انتفاعی یا آزاد درس خونده باشه و بتونه روزانه قبول شه!در صورتی که رتبه کنکور هم متوسط باشه یعنی زیر ۴۰۰ آیتی باشه!؟
یه سوال دیگه مثلا من دانشگاه خاصی مدنظرم نیست آیا این درخواستو بدم بر اساس انتخاب رشته هایی کردم در نظر میگیرن؟

RE: سوال درمورد ۱۰ درصد برتر دانشگاه ؟؟ - saho - 04 خرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۲۳ ب.ظ

(۰۴ خرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۵۴ ب.ظ)majid_22 نوشته شده توسط:  یعنی احتمالش هست کسی توی دانشگاه غیر انتفاعی یا آزاد درس خونده باشه و بتونه روزانه قبول شه!در صورتی که رتبه کنکور هم متوسط باشه یعنی زیر ۴۰۰ آیتی باشه!؟
یه سوال دیگه مثلا من دانشگاه خاصی مدنظرم نیست آیا این درخواستو بدم بر اساس انتخاب رشته هایی کردم در نظر میگیرن؟

واسه دانشگاه ازاد نیست.
به رتبه هم ربطی نداره.به معدل و سطح دانشگاه تون ربط داره

RE: سوال درمورد ۱۰ درصد برتر دانشگاه ؟؟ - mrpool - 04 خرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۳۶ ب.ظ

(۰۴ خرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۵۴ ب.ظ)majid_22 نوشته شده توسط:  یعنی احتمالش هست کسی توی دانشگاه غیر انتفاعی یا آزاد درس خونده باشه و بتونه روزانه قبول شه!در صورتی که رتبه کنکور هم متوسط باشه یعنی زیر ۴۰۰ آیتی باشه!؟

ممتازین دانشگاه آزاد فقط میتونن تو دانشگاه آزاد بدون کنکور درخواست بدن و ممتازین دانشگاه های سراسری هم فقط برای دانشگاه های سراسری میتونن درخواست بدن .

رتبه کنکور هم هیچ ربطی به این نداره . این پذیرش بدون کنکوره دیگه Smile !

آره ، بر اساس انتخاب رشته تون تو سامانه پذیرش بدون کنکور در نظر میگیرن . اگه قبل از شما ظرفیت دانشگاه مورد نظر پر نشده باشه ، شما قبول میشین .

گزینش نهایی ابتدا براساس انتخاب رشته کردیم یا سهمیه ۱۰ % برتر؟ - majid_22 - 09 خرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۵۴ ب.ظ

دوستان یه سوال برام پیش اومده اینکه گزینش نهایی ابتدا بر اساس انتخاب رشته ای که کردیم انجام میشه یا اینکه سهمیه ۱۰درصد برتر؟
من رتبه کنکورم بد نشد شبانه یه امید کوچیکی دارم!!
آیا من که جز ۱۰ درصد دانشگاه هستم سنجش کدوم اول درنظر میگیره!؟اگه اول ۱۰ درصد درنظر بگیره میگن چون معمولا دانشگاه های همتراز دانشگاه قبلیت احتمالا قبول میشی واینکه من امیدی به اینکه مستقیم قبول بشم دارم الان واسم مهم شده چیکا کنم این معرفی نامه ۱۰ درصدیو پر کنم!!؟