|
|
کتاب لینز: تمرین بخش ۱/۲ _ شماره ۱۸ - نسخهی قابل چاپ |
|
کتاب لینز: تمرین بخش ۱/۲ _ شماره ۱۸ - هاتف - ۲۰ خرداد ۱۳۹۲ ۰۶:۵۱ ب.ظ
سلام این سوال مربوط به بخش ۱/۲ از کتاب آقای لینز هست، برای زبان های زیر گرامر روی الفبای a بنویسید. سوال ۱۸ قسمت A: خودم یه استدلال هایی برای حل اش دارم اما توجیه نمیشم! اگر لازم بود درباره اینها بحث می کنیم. ** چون روی سوال ۱۸ زیاد بحث شد بهتر دیدم سوال ۱۵ رو در موضوع جداگانه ای مطرح کنم. |
|
RE: کتاب لینز: تمرین بخش ۱/۲ _ شماره ۱۵ و ۱۸ - azad_ahmadi - 20 خرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۴۹ ب.ظ
سلام هاتف جان. سوال ۱۸/a به این صورت هست فکر کنم. اگه دیدی مشکل داره بگو ![]() [tex]S\rightarrow AaB[/tex] [tex]A\rightarrow AA |aAb|bAa|\lambda[/tex] [tex]B\rightarrow BB |aBb|bBa|\lambda[/tex] |
RE: کتاب لینز: تمرین بخش ۱/۲ _ شماره ۱۵ و ۱۸ - soheila2012 - 20 خرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۵۹ ب.ظ
(۲۰ خرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۴۹ ب.ظ)azad_ahmadi نوشته شده توسط: سلام هاتف جان. برعکس نشد؟ a باید از b یه دونه بیشتر باشه این aab با اون مقدار باید درست بشه ولی با گرامری که نوشتین بدست نمیاد اشتباه که نگفتم؟؟ |
کتاب لینز: تمرین بخش ۱/۲ _ شماره ۱۵ و ۱۸ - هاتف - ۲۰ خرداد ۱۳۹۲ ۰۸:۰۵ ب.ظ
(۲۰ خرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۴۹ ب.ظ)azad_ahmadi نوشته شده توسط: سلام هاتف جان.ظاهرا یه اشتباه ساده کردید که ایشون فرمودند: (۲۰ خرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۵۹ ب.ظ)soheila2012 نوشته شده توسط: برعکس نشد؟به نظر گرامرتون درسته، فعلا که مثال نقض پیدا نکردم. برای همین سوال نظرتون درباره این گرامر چیه؟ این به نظرم غلطه اما نمیدونم چرا قبلا اینطور نوشتم!! |
|
کتاب لینز: تمرین بخش ۱/۲ _ شماره ۱۵ و ۱۸ - azad_ahmadi - 20 خرداد ۱۳۹۲ ۰۸:۰۸ ب.ظ
***سوال میگه تعداد bها بعلاوه ۱ برابر باشه با تعداد aها (اگه ایطور باشه که همون جواب درسته). (۲۰ خرداد ۱۳۹۲ ۰۸:۰۵ ب.ظ)هاتف نوشته شده توسط: برای همین سوال نظرتون درباره این گرامر چیه؟ درست نیست . چون میتونیم aa رو داشته باشیم. |
|
کتاب لینز: تمرین بخش ۱/۲ _ شماره ۱۵ و ۱۸ - soheila2012 - 20 خرداد ۱۳۹۲ ۰۸:۱۹ ب.ظ
بازم نمیشه بینید با aab که درست نمیشه با این گرامر اینی که میگم aab درسته چون a از b بیشتره اونم یکی با این گرامر هم نمیشه |
RE: کتاب لینز: تمرین بخش ۱/۲ _ شماره ۱۵ و ۱۸ - Aliteh - 20 خرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۱۷ ب.ظ
(۲۰ خرداد ۱۳۹۲ ۰۸:۰۵ ب.ظ)هاتف نوشته شده توسط: برای همین سوال نظرتون درباره این گرامر چیه؟ تعداد a ها همیشه دو تا از b ها بیشتره ، در صورتی که ما میخواهییم تعداد a ها یکی از b ها بیشتر باشه به نظرم اگر قانون اولی رو بنویسیم [tex]S{}'\rightarrow aS|Sa[/tex] درست میشه |
RE: کتاب لینز: تمرین بخش ۱/۲ _ شماره ۱۵ و ۱۸ - azad_ahmadi - 20 خرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۳۰ ب.ظ
(۲۰ خرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۱۷ ب.ظ)Aliteh نوشته شده توسط:(20 خرداد ۱۳۹۲ ۰۸:۰۵ ب.ظ)هاتف نوشته شده توسط: برای همین سوال نظرتون درباره این گرامر چیه؟ اشتباه. مثلا baaab رو نمیشه تولید کرد. نمیشه ابتدا و انتهای رشته b بود ! |
|
کتاب لینز: تمرین بخش ۱/۲ _ شماره ۱۵ و ۱۸ - Jooybari - 20 خرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۳۷ ب.ظ
سلام. نوشتن به فرم [tex]S^'\to aS|Sa[/tex] هم اشتباهه. اون موقع baaab تولید نمیشه. ایده آقای azad_ahmadi بهترین راه حل این سواله. [tex]S\to AaA[/tex] [tex]A\to AA|aAb|bAa|\lambda[/tex] سوال اول هم زبانش منظمه. ماشینش با ۶ حالت طراحی میشه. رشته های با طول ۶k+2, 6k+3, 6k+4,6k+5 جزء زبان هستن. گرامرش میشه: [tex]S\to PPPPPPS|PP|PPP|PPPP|PPPPP[/tex] [tex]P\to a|b[/tex] |
|
کتاب لینز: تمرین بخش ۱/۲ _ شماره ۱۸ - azad_ahmadi - 20 خرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۵۶ ب.ظ
البته من یه سوتی دادم در حد لالیگا ! B اضافی بود و میشد بجاش A بنویسم.
|