|
|
میلاد امام حسین (ع) مبارک - نسخهی قابل چاپ |
میلاد امام حسین (ع) مبارک - good-wishes - 21 خرداد ۱۳۹۲ ۰۸:۳۹ ب.ظ
عطری که کسی ندیده و نشنیدهامشب به حریم احمدی پیچیده ذرات اگر به شوق و شور آمده اند خورشید شفاعت ز افق تابیده ![]() ![]() تا به راهت راهیم من/فارق از گمراهیم من/غم ندارم در دو عالم/چون حسین است مقتدایم میلاد امام حسین(ع) و روز پاسدار مبارک باد ![]() حدیث گرانقدری از این امام بزرگوار تقدیم دوستان می کنم لاأفلَحَ قـَومٌ اشتَـروا مَـرضـاتِ المَخلـُوق بسَخَطِ الخـالِق رستگـار نمی شوند مـردمـى که خشنـودى مخلـوق را در مقـابل غضب خـالق خریدنـد. (بحارالانوار،ج ۴۴،ص۳۸۳) |
|
میلاد امام حسین (ع) مبارک - Somayeh_Y - 21 خرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۴۲ ب.ظ
حسین آقا حسین مولا حسین است کلید عالم بالا حسین است اگر چه مصحفی صد پاره باشد کتاب عروه الوثقی حسین است التماس دعا |
|
RE: میلاد امام حسین (ع) مبارک - x86 - 21 خرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۵۱ ب.ظ
توی عشقای دو عالم به خدا حسین و عشقه... توی بچه های آدم به خدا حسین و عشقه... میخونه حضرت خاتم به خدا حسین و عشقه... یا علی... |
|
RE: میلاد امام حسین (ع) مبارک - انرژی مثبت - ۲۲ خرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۰۳ ق.ظ
ایــام نشـاط و شـور امـت آمــد
هنگام سرور و اخذ حاجت آمد روز سـه و چهــار و پنج مــاه شعبــــان از جـانـب حـق سـه پیـک رحمـت آمــــــد میلاد حسین است و اباالفضل و علی یعنـی کــــه سـه منشـاء سعــادت آمــد آن ماه که ماه حاجتش میخواننــد ما بیـن دو خـورشیـد امـامـت آمد نـــور ابـــدی و ازلـــی میـــآیـــــد بــر عـالــم ایجاد ولی میــــآیــــــد مجموعه حسن و عشق وایثار و کرم یعنــی کــه حسیــن بــن علــــی (ع) میـآیـــد اعیاد بزرگ شعبانیه خصوصا میلاد پربرکت امام حسین (ع) رو خدمت همه دوستان تبریک میگم ![]() ان شالله عیدی همتون اول از همه فرج امام زمان(ع) و بعد از اون براورده به خیر شدن حاجات و ارزوهای نیک و زیبایتون باشه و همچنین زیارت این بزگوار و سایر ائمه بزودی نصیب همه دسوتان و ارزومدان ایشون باشه و در اخرت هم از شفاعتشون بهره مند باشید. |
RE: میلاد امام حسین (ع) مبارک - Mina_J - 22 خرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۰۵ ق.ظ
(۲۱ خرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۰۳ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: میلادت هم که باشد وقتی اسم تو میآید چشمانمان تر میشود.جمله بسیار زیبا و تاثیر گذاری بود. با اجازتون متبرکش میکنم به یک حدیث از امام حسین ع قالَ الاْمامُ الْحُسَیْن - علیه السلام - : أنَا قَتیلُ الْعَبَرَةِ، لایَذْکُرُنی مُؤْمِنٌ إلاّ اِسْتَعْبَرَ. امام حسین - علیه السلام - فرمود: من کشته گریه ها و اشک ها هستم، هیچ مؤمنی مرا یاد نمی کند مگر آن که عبرت گرفته و اشک هایش جاری خواهد شد. «بحارالأنوار، ج ۴۴، ص ۲۸۴، ح ۱۹» |
|
میلاد امام حسین (ع) مبارک - esi - 22 خرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۱۳ ب.ظ
باز برون آمده ماه از نقاب بس کن و بیهوده متاب آفتاب زهره زهرا قمر آورده باز از همه شوریده تر آورده باز آمده ماهی که هزار آفتاب پیش بلندای حضورش شد آب عرش خدا زیور از او یافته ست ساقی ما ساغر از او یافته ست آنکه شد افلاک گرفتار او خواجه لولاک گرفتار او آنکه رخش شعله شد آفاق را خاک نشین ساخته نه طاق را دیده گشود آن گل نیلوفری پیش رخش شمس و قمر مشتری چشم خدا محو تماشای او سر و گرفتار بلندای او ساقی میخانه ی دین آمده ست عرش نشینی به زمین آمده ست ساغر و پیمانه مهیا کند یک دل دیوانه مهیا کند تا که صمیمانه به نامش کنیم از سر اخلاص سلامش کنیم فاطمه را نور دو عین آمده پای بکوبید حسین آمده درود خدا بر تو حسین (ع) ای سید جوانان بهشت ، درود بر تو از لحظه طلوعت تا هنگام شهادت غریبانه ات، سلام بر تو ای نوردیده فاطمه(س) ، سلام بر تو حسین(ع) ای چراغ هدایت بشریت |
|
RE: میلاد امام حسین (ع) مبارک - انرژی مثبت - ۰۱ خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۱۲ ب.ظ
ماه میلاد سه پرچم دار عشق/دلبر و دلداده و دلدار عشق
ماه میلاد سه ماه عالمین/سید سجاد و عباس و حسین(ع) شعبان بهانه ای است برای دوستی با خدا ، لحظه هایت سرشار از این دوستی باد. عیدتون مبارک ![]() ![]() ![]() |