![]() |
نظر شما در مورد کتاب برنامه سازی چاپ سال ۱۳۸۱ آقای پرات ترجمه سالخورده - نسخهی قابل چاپ |
نظر شما در مورد کتاب برنامه سازی چاپ سال ۱۳۸۱ آقای پرات ترجمه سالخورده - Morris - 27 تیر ۱۳۹۲ ۱۱:۳۴ ق.ظ
سلام دوستان. کتابی از یکی از دوستانم به امانت گرفتم که به شرح زیر است : زبان های برنامه سازی ویرایش چهارم نویسنده : پرات ترجمه محمد مهدی سالخورده حقیقی سال چاپ ۱۳۸۱ قیمت : ۳۵۰۰ از اونجا که این کتاب خیلی قدیمیه نمی دونم به درد کنکور می خوره یا نه. اگر دوستانی که اطلاع دارند، لطف کنند بگن آیا این کتاب به دلیل قدیمی بودنش به درد نخوره یا نه خیلی لطف می کنند. ترجمه این کتاب بسیار بده به طوری که بعضی اوقات این حس به آدم دست می ده که مترجم به زبان انگلیسی تسلط نداره. ترجمه جعفر نژاد هم خیلی تعریفی نداره ولی به مراتب از این ترجمه بهتره. البته ممکنه در چاپ های بعدی، ترجمه ویرایش شده باشه و کمی بهبود پبدا کرده باشه ولی این نسخه تعریف نداره ! |
RE: لطفا در مورد کتاب من (زبان های برنامه سازی) نظر دهید - abdi1370 - 27 تیر ۱۳۹۲ ۰۵:۰۹ ب.ظ
سلام از اونجایی که مباحث طراحی زبانها زیاد فرق نداره(البته بین کتابها)!!! شما میتونید سرفصل های کتاب خودتون رو با سرفصل های کتابهای کنکور یا دیگر مراجع و یا اگه تونستید با سرفصل های وزارت علوم بررسی کنید اگه همونا بود میتونید استفاده کنید !!!!!! کلا درسی نیست که بروز باشه کلیاتش یکیه !!!!!! موفق باشید |
RE: لطفا در مورد کتاب من (زبان های برنامه سازی) نظر دهید - Morris - 27 تیر ۱۳۹۲ ۰۶:۱۰ ب.ظ
(۲۷ تیر ۱۳۹۲ ۰۵:۰۹ ب.ظ)abdi1370 نوشته شده توسط: سلام بسیار سپاسگذارم. سرفصل های وزارت علومو از کجا تهیه کنم ؟ |
RE: لطفا در مورد کتاب من (زبان های برنامه سازی) نظر دهید - abdi1370 - 27 تیر ۱۳۹۲ ۰۷:۵۹ ب.ظ
سرفصل های وزارت علوم تو سایت همه دانشگاهها هستش ، سایت دانشگاه شریف هم هست ، تو دانشگاههای تهران بگردی راحتر پیدا میکنی !!!!!!!!! موفق و سرفراز باشید |