|
|
مشکل در الگوریتم SMA* - نسخهی قابل چاپ |
|
مشکل در الگوریتم SMA* - g_monireh - 02 مرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۳۳ ب.ظ
با سلام من الگورینمSMA * رو از کتاب پوران خوندم . ولی درست متوجه نشدم. اگر امکان داره با یه مثال روش پیمایش نود ها رو توسط این الگوریتم شرح بدید. سپاس |
|
RE: مشکل در الگوریتم SMA* - Masoud05 - 02 مرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۴۵ ب.ظ
تا جایی که یادمه مثل *Aهست فقط برای عمقش یه محدودیت میزاریم تا با این کار یه مقدار خاص بیشتر حافظه مورد نیاز نداشته باشه . برای حل تست هم مثل*Aپیش برو اما اگه جواب عمق بیشتری نسبت به میزان حافظه دسترسی داشت ، دیگه اون گزینه غلط میشه بطور جزئی نمی تونم دقیق بگم چون کتاب دم دستم نیست اینا هم خاطرات دوسال پیشه
|
|
RE: مشکل در الگوریتم SMA* - آنجلا - ۰۳ مرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۱۴ ق.ظ
اینو یه نگاه بندازید فکر کنم کارتون راه بیفته. صفحه ی دومش به ترتیب مسیر حل رو گفته... |
RE: مشکل در الگوریتم SMA* - g_monireh - 04 مرداد ۱۳۹۲ ۰۴:۴۵ ب.ظ
(۰۳ مرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۱۴ ق.ظ)آنجلا نوشته شده توسط: اینو یه نگاه بندازید فکر کنم کارتون راه بیفته. صفحه ی دومش به ترتیب مسیر حل رو گفته...ممنون از کمکتون ولی فایل پی دی اف هر کاری میکنم نمیتونم دانلود کنم. امکانش هست به میلم ارسال کنید؟؟؟ g_monireh@yahoo.com بازم تشکر (۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۰۴:۴۵ ب.ظ)g_monireh نوشته شده توسط:(03 مرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۱۴ ق.ظ)آنجلا نوشته شده توسط: اینو یه نگاه بندازید فکر کنم کارتون راه بیفته. صفحه ی دومش به ترتیب مسیر حل رو گفته...ممنون از کمکتون ولی فایل پی دی اف هر کاری میکنم نمیتونم دانلود کنم. امکانش هست به میلم ارسال کنید؟؟؟ نه درست شد ممنون دانلودش کردم
|
RE: مشکل در الگوریتم SMA* - sahar_rostami2 - 29 مهر ۱۳۹۲ ۰۱:۱۹ ب.ظ
(۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۰۴:۴۵ ب.ظ)g_monireh نوشته شده توسط:همین مثالی که گذاشتین هم من متوجه نمیشم..مثلا چرا اعدادو با ۵ و صفر جمع میکنه؟این اعداد از کجا اومده؟یکی کمک کنه من اینو بلد نیسم(03 مرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۱۴ ق.ظ)آنجلا نوشته شده توسط: اینو یه نگاه بندازید فکر کنم کارتون راه بیفته. صفحه ی دومش به ترتیب مسیر حل رو گفته...ممنون از کمکتون ولی فایل پی دی اف هر کاری میکنم نمیتونم دانلود کنم. امکانش هست به میلم ارسال کنید؟؟؟
|
|
RE: مشکل در الگوریتم SMA* - tarane1992 - 29 مهر ۱۳۹۲ ۰۸:۰۶ ب.ظ
ببین *sma همون الگوریتم *A هست فقط فرقش اینه که ما اینجا محدودیت در عمق داریم پس طبق *A در هر سطح هزینه f=g+h رو که در گراف فضای حالت بدست اومده در سطح اول با هم مقایسه میکنیم که ۱۳ چون کوچکتر از ۱۵ هست ما این گره رو بسط میدیم و به h میرسیم ولی گره هدف ما h نیست و عمق ما فقط ظرفیتش ۳ تا گره هست پس ما اینجا نمیتونیم ادامه بدیم این برگ بینهایت میذاریم که دیگه انتخابش نکنیم. و به عقب برمیگردیم چون مقدار I زیاده یعنی ۲۴ هست ما به نگاهی به قبل میکنیم و میبینیم گره B مقدارش ۱۵ هست و همونو انتخاب میکنیم. یادت باشه هر بار گرهی که حذف میکنیم مقدارشو در گره پدر ذخیره میکنیم. که شاید زمانی مثل الان بتونیم از استفاده کنیم و ببینیم شاید چون مقدارش کم باشه بتونیم استفاده کنیم. ![]() به همین راحتی ادامه بده ...
|