تالار گفتمان مانشت
مشکل در الگوریتم SMA* - نسخه‌ی قابل چاپ

مشکل در الگوریتم SMA* - g_monireh - 02 مرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۳۳ ب.ظ

با سلام
من الگورینمSMA * رو از کتاب پوران خوندم . ولی درست متوجه نشدم. اگر امکان داره با یه مثال روش پیمایش نود ها رو توسط این الگوریتم شرح بدید.
سپاس

RE: مشکل در الگوریتم SMA* - Masoud05 - 02 مرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۴۵ ب.ظ

تا جایی که یادمه مثل *Aهست فقط برای عمقش یه محدودیت میزاریم تا با این کار یه مقدار خاص بیشتر حافظه مورد نیاز نداشته باشه .

برای حل تست هم مثل*Aپیش برو اما اگه جواب عمق بیشتری نسبت به میزان حافظه دسترسی داشت ، دیگه اون گزینه غلط میشه

بطور جزئی نمی تونم دقیق بگم چون کتاب دم دستم نیست اینا هم خاطرات دوسال پیشه Big Grin

RE: مشکل در الگوریتم SMA* - آنجلا - ۰۳ مرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۱۴ ق.ظ

اینو یه نگاه بندازید فکر کنم کارتون راه بیفته. صفحه ی دومش به ترتیب مسیر حل رو گفته...

RE: مشکل در الگوریتم SMA* - g_monireh - 04 مرداد ۱۳۹۲ ۰۴:۴۵ ب.ظ

(۰۳ مرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۱۴ ق.ظ)آنجلا نوشته شده توسط:  اینو یه نگاه بندازید فکر کنم کارتون راه بیفته. صفحه ی دومش به ترتیب مسیر حل رو گفته...
ممنون از کمکتون ولی فایل پی دی اف هر کاری میکنم نمیتونم دانلود کنم. امکانش هست به میلم ارسال کنید؟؟؟
g_monireh@yahoo.com
بازم تشکر

(۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۰۴:۴۵ ب.ظ)g_monireh نوشته شده توسط:  
(03 مرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۱۴ ق.ظ)آنجلا نوشته شده توسط:  اینو یه نگاه بندازید فکر کنم کارتون راه بیفته. صفحه ی دومش به ترتیب مسیر حل رو گفته...
ممنون از کمکتون ولی فایل پی دی اف هر کاری میکنم نمیتونم دانلود کنم. امکانش هست به میلم ارسال کنید؟؟؟
g_monireh@yahoo.com
بازم تشکر

نه درست شد ممنون دانلودش کردم Smile

RE: مشکل در الگوریتم SMA* - sahar_rostami2 - 29 مهر ۱۳۹۲ ۰۱:۱۹ ب.ظ

(03 مرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۱۴ ق.ظ)آنجلا نوشته شده توسط:  اینو یه نگاه بندازید فکر کنم کارتون راه بیفته. صفحه ی دومش به ترتیب مسیر حل رو گفته...
g_monireh@yahoo.com
بازم تشکر

g_monireh@yahoo.com
بازم تشکر

نه درست شد ممنون دانلودش کردم Smile
همین مثالی که گذاشتین هم من متوجه نمیشم..مثلا چرا اعدادو با ۵ و صفر جمع میکنه؟این اعداد از کجا اومده؟یکی کمک کنه من اینو بلد نیسم Sad Confused

RE: مشکل در الگوریتم SMA* - tarane1992 - 29 مهر ۱۳۹۲ ۰۸:۰۶ ب.ظ

ببین *sma همون الگوریتم *A هست فقط فرقش اینه که ما اینجا محدودیت در عمق داریم پس طبق *A در هر سطح هزینه f=g+h رو که در گراف فضای حالت بدست اومده در سطح اول با هم مقایسه میکنیم که ۱۳ چون کوچکتر از ۱۵ هست ما این گره رو بسط میدیم و به h میرسیم ولی گره هدف ما h نیست و عمق ما فقط ظرفیتش ۳ تا گره هست پس ما اینجا نمیتونیم ادامه بدیم این برگ بینهایت میذاریم که دیگه انتخابش نکنیم. و به عقب برمیگردیم چون مقدار I زیاده یعنی ۲۴ هست ما به نگاهی به قبل میکنیم و میبینیم گره B مقدارش ۱۵ هست و همونو انتخاب میکنیم. یادت باشه هر بار گرهی که حذف میکنیم مقدارشو در گره پدر ذخیره میکنیم. که شاید زمانی مثل الان بتونیم از استفاده کنیم و ببینیم شاید چون مقدارش کم باشه بتونیم استفاده کنیم.Smile

به همین راحتی ادامه بده ...Smile