|
|
چگونگی ارائه درخواست تدریس در دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی - نسخهی قابل چاپ |
|
چگونگی ارائه درخواست تدریس در دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی - crevice - 14 مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۵۷ ق.ظ
دوستان عزیز حقیقتش من قصد دارم از ترم آینده توی دانشگاه آزاد شهرستان و پیام نور تدریس کنم. اما می خواستم بدونم باید با کی توی این دانشگاهها برم و صحبت کنم واسه درخواست تدریس؟! و اینکه کی برم واسه صحبت برای تدریس ترم بعد؟ و نهایتا اینکه اگه نکته ای هست راهنمایی کنید ممنونتون میشم، اخه من یکم خجالتی ام و می ترسم برم و اونا منو نگیرن و ضایع بشم برگردم !
|
|
درخواست تدریس در دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی - Amir V - 14 مرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۵۶ ب.ظ
سلام. باید بری پیش مدیرگروه. فقط حداقل ۲ ۳ ماه قبل از شروع ترم برو تا توی برنامه ترم واست کلاس بزارن. درضمن کم کم خجالتی هم نباش ;-) |
|
درخواست تدریس در دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی - ali123321 - 14 مرداد ۱۳۹۲ ۰۱:۲۱ ب.ظ
شرایط درس دادن تو این دانشگاهها چی هست؟ چند ترم ارشد باید خونده باشی؟ نمرات دوران لیسانس هم واسشون مهمه؟ |
RE: درخواست تدریس در دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی - Amir V - 14 مرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۰۴ ب.ظ
(۱۴ مرداد ۱۳۹۲ ۰۱:۲۱ ب.ظ)ali123321 نوشته شده توسط: شرایط درس دادن تو این دانشگاهها چی هست؟ چند ترم ارشد باید خونده باشی؟ نمرات دوران لیسانس هم واسشون مهمه؟ببین واسه کلاس های آزمایشگاه مدرک لیسانس کافیه. البته بعضی دانشگاهها باید حداقل دانشجوی ارشد باشی(مثل دانشگاه آزاد) نمره و اینا فکر نکنم مهم باشه. البته برای کسایی که پارتی ندارن چرا. مهمه. ولی بیشتر دانش و بار علمی مد نظره. واسه کلاسهای عادی هم که حداقل باید فوق داشته باشی. البته میگم اینا همه بستگی به اون دانشگاه داره. شما با لیسانس هم میتونی بری سر کلاس ساختمان داده درس بدی. یعنی اینا همش راه داره ;-) |
RE: درخواست تدریس در دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی - crevice - 14 مرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۰۴ ب.ظ
(۱۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۵۶ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط: درضمن کم کم خجالتی هم نباش ;-)مرسی از پاسخ سریعتون امیر جان آره واقعا ، همبشه از این ناحیه ضرر کردم ![]() خانم good-wishes ،از شما هم ممنونم که تاپیک رو نبستید ![]() مرسی |