![]() |
باز نشدن صفحه کانفیگ مودم planet - نسخهی قابل چاپ |
باز نشدن صفحه کانفیگ مودم planet - arta.66 - 24 مرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۱۷ ب.ظ
سلام دوستان من یه مودم planet ade 3400 دارم هر کاری می کنم صفحه کانفیگش باز نمیشه !! منظورم همون ۱۹۲/۱۶۸/۱/۱ هست چند بارم ریستش کردم بازم جواب نمیده !! فقط یه بار یه لحظه باز شد دیگه نشد!! کشی همچین مشکلی داشته!؟؟ راهنمایی کنید اگه ممکنه |
RE: باز نشدن صفحه کانفیگ مودم planet - Amir V - 24 مرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۵۲ ب.ظ
سلام. چه اروری میده؟ تنظیمات پراکسی رو چک کن. همچنین با مرورگرهای دیگه هم تستش کن. Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 4 Beta |
باز نشدن صفحه کانفیگ مودم planet - bargozideh - 24 مرداد ۱۳۹۲ ۰۶:۲۸ ب.ظ
سلام آقا امیر درست گفتن .فقط حواست باشه از این نرم افزاره هایی که (هیتلر ) رو میشکنن!!! هم استفاده نکنی در اون لجظه! |
باز نشدن صفحه کانفیگ مودم planet - arta.66 - 24 مرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۴۹ ب.ظ
جواب دوستان متین ولی من تا حالا همچین مشکلی نداشتم و اگرم داشتم با ریست کردن مودم حل می شد!! تا الان خیلی مودم کانفیگ کردم و لی اینجوری نشده !!! رو همون سیستم ۲تا مودم دیگه وصل کردم می شد ولی این نشد که نشد!! فکر می کردم شاید این مدل لم خاصی داره که اونم با دانلود و خوندن پی دی افش فهمیدم همون روال روتین هست! به نظر مودم خراب شده چون وقتی کابل lan رو وصل میکنی بیشتر از ۲ دقیقه میکشه Identify بشه در صورتی که اون یکی مودم هایی که چک کردم زیر ۲۰ ثانیه زمان میبره!! بازم از لطفتون ممنون |
باز نشدن صفحه کانفیگ مودم planet - Amir V - 25 مرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۳۱ ق.ظ
Default IP Address این مودم با IP کارت شبکت توی یه رنجه؟ اصلا ببین Pingش میکنی؟ |
RE: باز نشدن صفحه کانفیگ مودم planet - hm2 - 23 شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۱۰ ب.ظ
۱- ابتدا به منوی START سپس به Control Panel و از انجا به Network Connection بروید . ۲- در Network connection بر روی Local Area Connection راست کلیک کرده سپس گزینه Properties را انتخاب نمایید . ۳- در پنجره باز شده Local Area Connection Properties برروی گزینه Internet Protocol(TCP IP) کلیک کنید سپسس بر روی گزینه Properties پایین سمت راست دبل کلیک کنید و در پنجره باز شده Internet protocol تغییرات ذیل را اعمال نمایید. ۴- ابتداUse the following ip addresses را انتخاب کنید . ( لازم به ذکر است برای وارد کردن IP نیاز است شما IP مودمتان را بدانید) در صورت اینکه IP مودمتان ۱۹۲/۱۶۸/۱/۱ باشد به طریق ذیل عمل مینماییم : IP Adresses 192.168.1.10 Sab net mask 255.255.255.0 Default getway192.168.1.1 در قسمت پایین preferred DNS server و Alternat DNS server چیزی وارد نکنید . در پایان OK کنید . بعد مرور گر را باز کنید و ip 192.168.1.1 را وارد کرده و یوزر و پس را admin وارد کنید . حال شما وارد تنظیمات مودم خود شده اید. ![]() |