![]() |
خطا در ns2 - نسخهی قابل چاپ |
خطا در ns2 - rainy - 26 مرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۵۸ ق.ظ
سلام دوستان عزیز من در حین شبیه سازی پروتکل aodv تو شبکه ی وایرلس به یه خطا برمیخورم که نمیدونم چه کارش کنم. البته هر کد شبکه ای دیگه ای ام که شبکش وایرلس هست ،این خطارو میده : warning: Please use -channel as shown in tcl/ex/wireless-mitf.tcl کسی هست بدونه این خطا علتش چیه؟ البته تو شبیه سازی با ns2 تازه کار هستم ، سعی کردم با سرچ چیزی دستگیرم بشه ولی نشد. خواهش میکنم راهنمایی کنید چون کارم خیلی گیره ![]() |
RE: خطا در ns2 - rainy - 27 مرداد ۱۳۹۲ ۰۱:۰۵ ق.ظ
بچه ها خواهش میکنم اگه کسی میدونه با این خطا باید چکار کنم جواب بده کارم گیره و فرصتم کم |
خطا در ns2 - انرژی مثبت - ۲۷ مرداد ۱۳۹۲ ۰۴:۴۰ ب.ظ
این ادرسی که گفته شده tcl/ex/wireless-mitf.tcl رو سر زدید؟ توضیحی داخلش نیست؟ بعد این warning هست خطا نیست و بدلیل wrning متوقف نمی شه عموما. مطمئنید خطای دیگه ای نداره؟ |
RE: خطا در ns2 - rainy - 01 شهریور ۱۳۹۲ ۰۷:۰۹ ب.ظ
(۲۷ مرداد ۱۳۹۲ ۰۴:۴۰ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: این ادرسی که گفته شده tcl/ex/wireless-mitf.tcl رو سر زدید؟ توضیحی داخلش نیست؟ انرژی مثبت عزیز خیلی ممنون که جواب دادید و ببخشید نشد زود جواب بدم آخه اینترنت نداشتم ![]() واقعیتش من این آدرسو پیدا نکردم. حتی wireless-mitf.tcl رو هم تو ویندوز سرچ کردم ولی این فایل tcl رو پیدا نکرد. من کد برنامه رو براتون به صورت پ خ میفرستم اگه فرصت داشتید میشه یه نگا بندازید ببنید مشکلی داره یا نه؟ |
RE: خطا در ns2 - rainy - 04 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۵۵ ب.ظ
دوستان عزیز خواهش میکنم اگه بلد هستید کمک کنید اگه من بخوام دوتا پروتکل رو در ns2 به صورت نموداری یا xgraph مقایسه کنم چه کدی باید وارد کنم؟ |