تالار گفتمان مانشت
منبع شبکه - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳
منبع شبکه - mosaferkuchulu - 25 فروردین ۱۳۹۰ ۱۰:۱۸ ق.ظ

به نظرتون کدوم منبع رو واسه شبکه بخونم بهتره؟

RE: منبع شبکه - marjan2001 - 25 فروردین ۱۳۹۰ ۰۴:۱۸ ب.ظ

اینجا را ببین:

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

دوستان می گن شبکه پوران و ۳۰۰۰ مسئله از همه بهتره

منبع شبکه - mosaferkuchulu - 04 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۱:۴۷ ب.ظ

بچه‌ها را نظرتون و نمی گین؟لطفا کمک کنین!

منبع شبکه - ronaldo - 04 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۲:۱۴ ب.ظ

مسافر جان شما نخون‌، اینقدر به خودت زحمت نده‌، الان حال و روزتم خرابه‌، یه وقت کار دست مانشتیا میدیااااا !!!

منبع شبکه - marjan2001 - 04 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۴:۵۴ ب.ظ

mosaferkuchulu من نظرما دادم استالینگز تنها کتاب شبکه ای هست که خوندم یه کتاب جلد مشکی به نظر خودم خوب بود

RE: منبع شبکه - mosaferkuchulu - 05 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۲:۰۷ ق.ظ

(۰۴ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۲:۱۴ ب.ظ)ronaldo نوشته شده توسط:  مسافر جان شما نخون‌، اینقدر به خودت زحمت نده‌، الان حال و روزتم خرابه‌، یه وقت کار دست مانشتیا میدیااااا !!!

نگران نباشین!اگر اتفاقی افتاد دعا کنین واسم!درست می شه!Tongue

RE: منبع شبکه - elinaz - 05 خرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۵۱ ب.ظ

۳۰۰۰ مسئله مال کیه ؟

منبع شبکه - مورتن - ۰۵ خرداد ۱۳۹۰ ۰۲:۱۱ ب.ظ

کی میگه عین سالهای پیش میاد شبکه. حالا شاید یکی دو سوال مشابه بیاد اما اتفاقا از اون درساست که دستشون بازهو سوالای خفن میدن.
بعدشم شبکه پوران ممکنه قضایارو باز کرده باشه. اما برای کنکور ساخته نشده. یعنی اصلا روش حل مساله هارو یاد نمیده. یعنی باید یک کتاب انتقال داده گیر آورد تا اونجا قشنگ تشریح کنه برای ادم که هر مساله چجور حل میشه.
پوران صرفا بیشتر حفظیات رو مورد توجه قرار داده تا مساله هارو.

منبع شبکه - coder - 05 خرداد ۱۳۹۰ ۰۲:۲۴ ب.ظ

دوستان ببخشید
کتاب شبکه های ارتباطی نوشته‌ی گارسیا و ترجمه‌ی سید امیر اصغری برای منبع شبکه ارشد کافیه ؟ یا باید چیزی کنارش خوند ؟
اصلا تا حالا کسی این کتاب رو خونده ؟
اصلا این کتاب رو بخرم یا نه ؟

لینک کتاب تو سایت آدینه

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

RE: منبع شبکه - mosaferkuchulu - 05 خرداد ۱۳۹۰ ۰۶:۱۶ ب.ظ

(۰۵ خرداد ۱۳۹۰ ۰۲:۲۴ ب.ظ)coder نوشته شده توسط:  دوستان ببخشید
کتاب شبکه های ارتباطی نوشته‌ی گارسیا و ترجمه‌ی سید امیر اصغری برای منبع شبکه ارشد کافیه ؟ یا باید چیزی کنارش خوند ؟
اصلا تا حالا کسی این کتاب رو خونده ؟
اصلا این کتاب رو بخرم یا نه ؟

لینک کتاب تو سایت آدینه

طبق این نظر سنجی انگار باید اونو خوند!هرچند تعداد خیلی کمی تو نظر سنجی شرکت کردن!من چند روز پیش خریدمش اما چون نخوندمش و تجربه ای توی کنکور ندارم نمی تونم به شما توصیه ای کنم!

منبع شبکه - tishksna - 04 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۳۸ ب.ظ

سلام
خواهش میکنم منبع شبکه بهم معرفی کنید من مقسمی و پوران رو خوندم بد نیست اما کافی نیست.

RE: منبع شبکه - ahmadi_development - 04 خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۲۹ ب.ظ

(۰۴ خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۳۸ ب.ظ)tishksna نوشته شده توسط:  سلام
خواهش میکنم منبع شبکه بهم معرفی کنید من مقسمی و پوران رو خوندم بد نیست اما کافی نیست.

قبلا گارسیا بود وکتاب دکتر حقیقت هم این کتاب رو پوشش می داد
ولی انگار کنکور امسال از منبعی بوده که فکر کنم اسمش راس ،من که نشنیده بودم، یکی ازدوستان توی یکی از این تاپیک ها می گفت که چند ترمه توی امیرکبیر تدریس می شه دکتر حقیقت هم کتابش رو قراره عوض کنه

RE: منبع شبکه - mammad_asir - 08 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۰۵ ب.ظ

(۰۵ خرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۵۱ ب.ظ)elinaz نوشته شده توسط:  ۳۰۰۰ مسئله مال کیه ؟
مال دو نفره یکیش آقای صفایی

منبع شبکه - sdb_i - 08 خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۵۹ ب.ظ

برا خوندن اولین بار پوران خوبه ولی زیاد نمی شه روش حساب باز کرد ولی بعد از پوران مقسمی رو بخونی مسایل قشنگ برات حل می شه ... من شبکه پارسه رم دیدم حس کردم خیلی خوب توضیح داده بهتر از دوتای اولیه به نظرم .... البته پارسه رو نخوندم چند روز مونده به کنکور دیدمش Big Grin

منبع شبکه - zeinab - 29 خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۱۱ ب.ظ

من نمیتونم تونظرسنجی شرکت کنم!
چون واقعا برا منم سواله که چی بخونم و خیلی گیج و یردرگم شدم!!
اما گزینه آخر رو رد میکنم !