|
|
۲۷۴ هوش مصنوعی - روزانه شیراز - نسخهی قابل چاپ |
|
۲۷۴ هوش مصنوعی - روزانه شیراز - alamdar_761 - 07 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۱۲ ب.ظ
سلام به همه بچه ها تبریک میگم که نتیجه ای که میخواستن را گرفتن و البته شاید هم از نتیجه شون راضی نباشن اما باز دستاشون را بالا میکنن و میگن خدا را شکر منم خوشحالم و از خدا ممنون بابت این لطف بزرگ ![]() و ان شا الله که تمام تلاشم را در ادامه این مسیر می کنم تا بتونم لطف های خدا را با خدمت به مردم جبران کنم و از همه بچه های مانشت هم که تا اینجا منو همراهی کردن تشکر ویژه ویژه دارم ![]() فقط یادمون باشه راه ادامه داره ... |
|
۲۷۴ هوش مصنوعی - روزانه شیراز - iman30v - 08 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۳۸ ق.ظ
سلام هم دانشگاهی! تبریک میگم. برات بهترین ها رو آرزو میکنم. |
|
۲۷۴ هوش مصنوعی - روزانه شیراز - Fermisk - 08 شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۰۹ ق.ظ
سلام. تبریک میگم. شدیم سه نفر!! ;-) |
|
RE: 274 هوش مصنوعی - روزانه شیراز - Masoud05 - 08 شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۱۴ ق.ظ
تبریک به دوستانی که شیراز هوش مصنوعی قبول شدن . منم هوش شیرازم اما سال بالایی هستم ![]() انشاالله دوران خوبی رو تجربه کنید خیلی خوبه که بچه ها همدیگه رو میشناسن البته جو دانشگاه شیراز جوریه که زود خودمونی میشن بچه ها
|
RE: 274 هوش مصنوعی - روزانه شیراز - alamdar_761 - 08 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۵۵ ق.ظ
(۰۸ شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۱۴ ق.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط: تبریک به دوستانی که شیراز هوش مصنوعی قبول شدن . منم هوش شیرازم اما سال بالایی هستممخلص همه بچه های سال بالایی هم هستیم ان شاء الله بتونیم ازشون استفاده کنیم البته با omid187 میشیم ۴ نفر که امسال شیراز قبول شدن مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
۲۷۴ هوش مصنوعی - روزانه شیراز - iman30v - 08 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۴۱ ب.ظ
(۰۸ شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۱۴ ق.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط: تبریک به دوستانی که شیراز هوش مصنوعی قبول شدن . منم هوش شیرازم اما سال بالایی هستم Coolخیلی ارادت داریم مسعود جان! |