![]() |
رفت و آمد به دانشگاه دولتی کاشان و خوابگاه - نسخهی قابل چاپ |
رفت و آمد به دانشگاه دولتی کاشان و خوابگاه - ehsan2000 - 11 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۴۴ ب.ظ
با سلام من امسال در مقطع ارشد رشته مکانیک در دانشگاه کاشان قبول شدم چند تا سوال راجع به خوابگاه و نحوه رفت امد از تهران به دانشگاه داشتم برای مقطع ارشد شبانه خوابگاه وجود دارد واگه نه کجا میتوان اسکان پیدا کرد؟ و آیا از تهران به دانشگاه یا برعکس اتوبوس از جلوی دانشگاه وجود دارد؟ چقدر زمان سفر ظول میکشد؟ لطفا در مورد سلف غذا نیز بفرمایید و هر نکنه دیگه که به نظر خودتون میرسه بفرمایید لطفا ممنون از کمکتون |
رفت و آمد به دانشگاه دولتی کاشان و خوابگاه - biniyaz67 - 12 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۵۰ ب.ظ
سلام اینکه زمان سفر با اتوبوس چقدر طول می کشه کافی هست به تعاونی اتوبوس ها زنگ بزنید و بپرسین. من تا اون جایی که می دونم از ترمینال باید یه ماشین بگیرین تا شمارو تا دانشگاه ببره. شنیدم امکانات خوابگاهی و رفاهی خوبی داره. کلا مثل یه شهرک میمونه.اینا چیزایی هست که از یکی از آشناها شنیدم که اونجا درس میخونن. |
RE: رفت و آمد به دانشگاه دولتی کاشان و خوابگاه - ehsan2000 - 12 شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۳۸ ب.ظ
(۱۲ شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۵۰ ب.ظ)biniyaz67 نوشته شده توسط: سلام ممنون از پاسختون دوست عزیز اگه اطلاعات بیشتری بدست اوردی خوشحال میشوم که بشنوم |
رفت و آمد به دانشگاه دولتی کاشان و خوابگاه - natanz - 12 شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۲۳ ب.ظ
از ترمینال جنوب هر ۱۵ دقیق اوتوبوس برای کاشان هست که از جلو دانشگاه رد میشه مدت سفر ۲/۵ هستش.... خوابگاهاش بدک نیسن اما اکثرا خونه میگیرن چند نفری.... شهرش دانشگاهی اما خیلی گرمه و زمستوناش خشک |
RE: رفت و آمد به دانشگاه دولتی کاشان و خوابگاه - ehsan2000 - 13 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۰۳ ب.ظ
(۱۲ شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۲۳ ب.ظ)natanz نوشته شده توسط: از ترمینال جنوب هر ۱۵ دقیق اوتوبوس برای کاشان هست که از جلو دانشگاه رد میشه ممنونم دوستان تا جایی که فهمیدم شبانه خوابگاه نداره و همانظور که فرمودید باید خونه گرفت کسی میدونه کلاسای ارشد چند روز در هفنه است؟ میشه همشو تو یه روز گنجاند یا نه؟ |
رفت و آمد به دانشگاه دولتی کاشان و خوابگاه - Computer92 - 13 شهریور ۱۳۹۲ ۰۷:۳۱ ب.ظ
فکر کنم شبانه هم میدن ولی اولویت با روزانه هاست. یکی از دوستام شبانه است. میگفت با شهریه ی دو برابر روزانه (پارسال روزانه حدود ۳۵۰ و شبانه حدود ۷۰۰ بود) تونست خوابگاه بگیره. خوابگاه ۵ نفره بوده. خوابگاه متاهلی هم داشته از نظر زمان حدود ۳ ساعتی از ترمینال جنوب تهران میکشه تا کاشان. حسنی که دانشگاه داره اینه که خارج از شهره و اتوبوس های تهران دم در دانشگاه پیاده می کنن برگشت هم می تونید برید اونور خیابون و سوار شید بیاید تهران! |