تالار گفتمان مانشت
منبعی کامل برای یادگیری پیچیدگی الگوریتم ها - نسخه‌ی قابل چاپ

منبعی کامل برای یادگیری پیچیدگی الگوریتم ها - poldasht - 18 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۰۲ ب.ظ

لطفا اگر منبعی کامل و جامع سراغ دارید که پیجیدگی الگوریتم ها و محاسبه آنها را آموزش دهد بفرمایید، شدیدا نیاز دارم.

پی نوشت: منبعی که معرفی می کنید مطابق با کنکور ارشد باشه، یعنی عناوینی که آموزش داده میشه در قالب کنکور ارشد باشه.

متشکرم.

ویرایش ۱:
قبلا این مبحث را چندین باز خوانده ام و تا حدودی با محاسبه پیچیدگی آشنایی دارم ولی باز احساس نیاز می کنم و باید بیشتر مطالعه داشته باشم. لطفا اگر منبعی را صلاح می دونید بفرمایید تا استفاده کنیم.

RE: منبعی کامل برای یادگیری پیچیدگی الگوریتم ها - SnowBlind - 18 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۱۰ ب.ظ

(۱۸ شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۰۲ ب.ظ)poldasht نوشته شده توسط:  لطفا اگر منبعی کامل و جامع سراغ دارید که پیجیدگی الگوریتم ها و محاسبه آنها را آموزش دهد بفرمایید، شدیدا نیاز دارم.

پی نوشت: منبعی که معرفی می کنید مطابق با کنکور ارشد باشه، یعنی عناوینی که آموزش داده میشه در قالب کنکور ارشد باشه.

متشکرم.

کتاب پوران پژوهش و لآغیر.

RE: منبعی کامل برای یادگیری پیچیدگی الگوریتم ها - هاتف - ۱۸ شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۳۳ ب.ظ

مبحث ابتدایی در الگوریتم ها همین هست و پیشنهاد من اینه که ویس و جزوه ی دکتر سیدجوادی رو دانلود کنید و چندین جلسه ابتدایی اش رو که مربوط به این مبحث هست رو گوش بدید و کار کنید.
معمولا کتاب ها این بخش رو خوب شرح ندادند.

RE: منبعی کامل برای یادگیری پیچیدگی الگوریتم ها - poldasht - 19 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۱۶ ق.ظ

دوستان عزیز آقای SnowBlind و آقای هاتف؛

بابت معرفی منابع از شماها سپاسگذارم. درود بر شماها.

RE: منبعی کامل برای یادگیری پیچیدگی الگوریتم ها - Masoud05 - 19 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۲۰ ق.ظ

سوال تکراری هست و قفل میشه تاپیک

برای یادگیری اولیه نیپولیتان
برای یادگیری عمقی CLRS