|
|
ممنون میشم راهنمایی کنید، میتونم با تراز ۵۵۲۰ نرم افزار تکمیل ظرفیت اول قبول بشم؟؟ - نسخهی قابل چاپ |
|
ممنون میشم راهنمایی کنید، میتونم با تراز ۵۵۲۰ نرم افزار تکمیل ظرفیت اول قبول بشم؟؟ - AZARR - 19 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۱۵ ق.ظ
سلام میشه خواهش کنم به من بگید که در تکمیل ظرفیت اول میتونم قبول بشم؟؟ بیشتر کجاها شانس دارم؟؟ واحدهای مازندران-بابل- ع ت آملی - ساری شانسی دارم؟؟ ممنون |
|
ممنون میشم راهنمایی کنید، میتونم با تراز ۵۵۲۰ نرم افزار تکمیل ظرفیت اول قبول بشم؟؟ - alidg - 19 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۳۸ ق.ظ
من اطلاعی راجع به تکمیل ظرفیت ندارم اما با گشتن تو تالارای سایت مث مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. و خوندن نظرای بقیه، شاید دست بیاد که اوضاع چجوریه.... |
|
ممنون میشم راهنمایی کنید، میتونم با تراز ۵۵۲۰ نرم افزار تکمیل ظرفیت اول قبول بشم؟؟ - AZARR - 19 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۴۱ ق.ظ
ممنون |
|
ممنون میشم راهنمایی کنید، میتونم با تراز ۵۵۲۰ نرم افزار تکمیل ظرفیت اول قبول بشم؟؟ - AZARR - 19 شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۵۳ ب.ظ
ممنون ، اما با خوندن نظرات هنوز دقیقا نمیدونم باید امید به تکمیل اول داشته باشم یا نه "سهمیه بسیجی" ! کدوم شهرها احتمال خیلی بالایی داره که بیارم؟! خیلی استرس دارم... |
|
ممنون میشم راهنمایی کنید، میتونم با تراز ۵۵۲۰ نرم افزار تکمیل ظرفیت اول قبول بشم؟؟ - alidg - 19 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۳۶ ب.ظ
اینجا رو دیدی مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. سهمیه بسیجی؟ |
|
ممنون میشم راهنمایی کنید، میتونم با تراز ۵۵۲۰ نرم افزار تکمیل ظرفیت اول قبول بشم؟؟ - AZARR - 20 شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۲۰ ب.ظ
مرسی، منظورم همون داشتن سهمیه بسیجی بود! |