|
|
پیشنهاد تشکیل گروه مانشت برای تخفیف گروهی از موسسات کنکوری - نسخهی قابل چاپ |
|
پیشنهاد تشکیل گروه مانشت برای تخفیف گروهی از موسسات کنکوری - mgshervin - 30 مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۰۲ ب.ظ
با سلام خدمت شما مدیران محترم سایت مانشت اگر امکانش هست تو همین مانشت گروه هایی ایجاد بشه مثلا یکی برای مدرسان و یکی برای پارسه تمام کسانی که میخوان ثبت نام کنن بیان اونجا اعلام کنن و از طرف مانشت یکی از مدیران به عنوان نماینده بره با موسسات چونه بزنه بشه یه ۵۰ درصد تخفیف بگیره یا اصلا یه صفحه رسمی از موسسات برای ثبت نام دوستان بگیره که همه با خیال راحت و پول کمتر ثبت نام کنن هم وجهه مانشت دربین موسسات بره بالاتر تا سال های اینده موسسات بیان از مانشت خواهش کنن برای ثبت نام آزمون ها و تخفیف بیشتر بدن به کاربران مانشت این جوری که هر گروهی ۱۰ نفر بره تخفیف کمتری میگیره و برای همه گرون تموم میشه اگه این پیشنهاد من عملی بشه خیلی عالی میشه مثلا اگه ۵۰ درصد تخفیف گرفتین چند درصد را هم جداگانه بچه ها خودشون به مانشت بدن برای پیشبرد اهداف عام المنفعه مانشت فکر کنم این جوری همه راضی باشن |
|
RE: تشکیل گروه مانشت برای تخفیف گروهی از موسسات کنکوری - jahani - 31 مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۰۰ ق.ظ
من دیروز با مدرسانیا صحبت کردم نتیجش شد همین تخفیفی که الان تو مانشت میبینید:پی به هر حال اگر خواستید گروهی مدرسان ثبت نام کنید لیستی تهیه کنید من باهاشون میتونم هماهنگ کنم که تخفیف خوبی بهتون بدن. البته به زودی تاپیکی در ارتباط با مقایسه دو ازمون پارسه و مدرسان خواهم گذاشت در اسرع وقت سعی میکنم این تاپیک رو ایجاد کنم
|
|
RE: تشکیل گروه مانشت برای تخفیف گروهی از موسسات کنکوری - mgshervin - 01 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۱۶ ق.ظ
این پست را فقط برای تخفیف گذاشتیم برای من که به شخصه هیچ فرقی نمیکنه کدوم موسسه باشه چون قرار نیست سوالات کنکور را این موسسات طراحی کنن ولی برام مهمه که پول کمتری بدم ![]() قیمتا این موسسات داره کم کم نجومی میشه نمیدونم چرا درامدا هیچ تکونی نمیخوره چند وقت دیگه باید برای کنکور کارشناسی ارشد ماشین و خونمون را هم بفروشیم بدیم موسسات تا بزارن چند تا آزمون بدیم ![]() |