![]() |
راهنمایی در مورد انتخاب استاد راهنما!!دکتر ایزدی یا دکتر حیدرنوری؟؟ - نسخهی قابل چاپ |
راهنمایی در مورد انتخاب استاد راهنما!!دکتر ایزدی یا دکتر حیدرنوری؟؟ - arta.66 - 21 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۳۵ ق.ظ
سلام دوستان من تازه وارد مقطع ارشد شدم و یه سری سوال دارم از باتجربه ها من دانشگاهم شریف نیست ولی ۲تا استادی که نام بردم هیئت علمی شریف هستن و توو دانشگاه ما هم تدریس می کنن حالا سوالام به نظرتون کدوم یکی از اساتیدی که نام بردم واسه استاد راهنما شدن بهترن؟؟(منظورم جمع حسناشون هست) گرایشم نرم افزار هست فیلد علاقم هم بیشتر توو طراحی پیاده سازی نرم افزار هست... درضمن همین ترم اولی با هر جفت این اساتید کلاس دارم.مهندسی نرم با دکتر حیدرنوری ... مدل سازی و ارزیابی هم با دکتر ایزدی... راستی نمره دادن و درس دادنشون چطوریه؟؟ پیشاپیش ممنون از همه دوستان |
راهنمایی در مورد انتخاب استاد راهنما!!دکتر ایزدی یا دکتر حیدرنوری؟؟ - arta.66 - 21 شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۳۹ ب.ظ
یکی مارو راهنمایی کنه.... دوستای شریفی کمک |
راهنمایی در مورد انتخاب استاد راهنما!!دکتر ایزدی یا دکتر حیدرنوری؟؟ - admin - 22 شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۲۴ ق.ظ
هر دو نفر از اساتید خوب دانشگاه شریف هستند. نمیشه مقایسه کرد با هم. فیلد کاری هر کدوم متفاوت هست. دکتر حیدرنوری بیشتر روی مهندسی نرمافزار و نگهداشت نرمافزار کار میکنند و دکتر ایزدی بیشتر فرمال کار هستند. به شخصه اگه خود من بودم فیلد دکتر ایزدی رو بیشتر میپسندیدم. هر دو تا استاد خیلی خوش نمره هستند و اهل اذیت کردن الکی دانشجو نیستند. البته دکتر ایزدی اندکی سختگیرتر با دانشجو رفتار میکنند. |
RE: راهنمایی در مورد انتخاب استاد راهنما!!دکتر ایزدی یا دکتر حیدرنوری؟؟ - arta.66 - 22 شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۱۶ ب.ظ
(۲۲ شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۲۴ ق.ظ)admin نوشته شده توسط: هر دو نفر از اساتید خوب دانشگاه شریف هستند. نمیشه مقایسه کرد با هم. فیلد کاری هر کدوم متفاوت هست. دکتر حیدرنوری بیشتر روی مهندسی نرمافزار و نگهداشت نرمافزار کار میکنند و دکتر ایزدی بیشتر فرمال کار هستند. به شخصه اگه خود من بودم فیلد دکتر ایزدی رو بیشتر میپسندیدم. یک دنیا تشکر آقای دکتر هم آرامش گرفتم هم مقداری آشنایی برام به وجود اومد. بازم تشکر |
راهنمایی در مورد انتخاب استاد راهنما!!دکتر ایزدی یا دکتر حیدرنوری؟؟ - kavehn - 22 شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۵۳ ب.ظ
دکتر ایزدی بسیار مهربان هستند و کلا با دانشجو کنار میان . پیشنهاد می کنم به صفحه شخصی هر دو استاد محترم مراجعه کنید و به بررسی علاقمندی های آنها بپردازید. کلا خوبه در زمینه علاقمندی خود کار کنید. بهترین آرزوها |