![]() |
حل سوال محاسبات عددی مهندسی ۹۲ - نسخهی قابل چاپ |
حل سوال محاسبات عددی مهندسی ۹۲ - SnowBlind - 01 مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۵۶ ق.ظ
سلام کسی میدونه این سوال رو باید چطور حل کرد؟ ![]() درضمن اینم حلش ولی من اصلا نمیفهمم ! ![]() در واقع اون کسی هم که سوال رو حل کرده، در واقع یه جور پیچونده، کدام یک از شما از مخرج کسر این نتیجه گیری رو میکنید؟ |
RE: سوال محاسبات مهندسی ۹۲ - pooyaa - 02 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۱۵ ب.ظ
این سوال منم هست! کسی میتونه توضیح بده؟ |
RE: حل سوال محاسبات عددی مهندسی ۹۲ - e.shrm - 04 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۱۲ ب.ظ
(۰۲ بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۱۵ ب.ظ)pooyaa نوشته شده توسط: این سوال منم هست! عکس پاسخ نصیر که خواسته بودید رو گذاشتم. باز پاسخ شما خوبه! این رسما پیچونده ![]() عکسش رو گذاشتم که خودتون ببینید. ![]() |
حل سوال محاسبات عددی مهندسی ۹۲ - alagh - 04 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۴۱ ب.ظ
من اصلا گوشیم عکس باز نمیکنه ![]() Sent from my iPhone using مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: حل سوال محاسبات عددی مهندسی ۹۲ - Riemann - 05 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۰۱ ق.ظ
سلام به دوستان بنده در همین موقع کشف کردم که اون u چی هست! اون روند عدد یک هست! روند چیه؟ تا امشب بهتون میگم. روند عدد یک در واقع اختلاف بین یک و کوچکترین عدد قابل نمایش بزرگتر از یک ولی متمایز، در سیستم است. و همچنین یه رابطه داریم که میگه اگه بخواهیم توی سیستممون داشته باشیم مثلا [tex]fl(x y) = x[/tex] (در واقع مقدار اعشاری) باید این برقرار باشه:[tex]\frac{fl(x y)}{x} = 1 \rightarrow fl(1 \frac{y}{x}) = 1[/tex] که شرط این که این برقرار باشه اینه که داشته باشیم [tex]|\frac{y}{x}| < u[/tex] حالا پیدا کنید پرتغال فروش را! (درضمن SnowBlind هم اکانت قدیمی خودم بود که حذف شد) |
RE: حل سوال محاسبات عددی مهندسی ۹۲ - سودابه م - ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۱۷ ب.ظ
(۰۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۰۱ ق.ظ)Riemann نوشته شده توسط: سلام به دوستان بنده در همین موقع کشف کردم که اون u چی هست! اون روند عدد یک هست! روند چیه؟ تا امشب بهتون میگم. مااااااادر جان اینا چیه دیگه؟میشه بیشتر توضیح بدین؟ |
RE: حل سوال محاسبات عددی مهندسی ۹۲ - gogooli - 22 دى ۱۳۹۳ ۰۷:۴۷ ب.ظ
کسی نمی تونه توضیح بده جیکار کرده؟ |