|
|
نوزدهمین کنفرانس ملی سالانه انجمن کامپیوتر ایران - نسخهی قابل چاپ |
|
نوزدهمین کنفرانس ملی سالانه انجمن کامپیوتر ایران - MEHDI_M - 08 مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۴۳ ب.ظ
انجمن کامپیوتر ایران با همکاری دانشگاه شهید بهشتی نوزدهمین کنفرانس ملی انجمن کامپیوتر را با هدف رشد و توسعه دانش و فناوری کامپیوتر در دو بخش مقالات عادی و پوستری برگزار میکنند. کنفرانس ملی کامپیوتر در پنج محور اصلی زیر مقالات را بررسی و برای ارائه (شفاهی و پوستری) و چاپ در مجموعه مقالات انتخاب خواهد کرد. مهندسی نرمافزار: تکنیکهای مهندسی نرمافزار متدولوژیهای چابک آزمون و ارزیابی نرمافزار روشهای صوری بازمهندسی نرمافزار مهندسی وب طراحی پایگاه داده مهندسی نیازمندیها محاسبات سرویسگر مهندسی نرمافزار جنبهگرا سیستمهای تطبیقپذیر الگوهای تحلیل، معماری و طراحی نرمافزار معماری نرمافزار و شیوههای ارزیابی آن ویژگیهای کیفی نرمافزار مهندسی متدولوژی موارد مشابه الگوریتمها و نظریه محاسبات: نظریه محاسبات و پیچیدگی الگوریتمها الگوریتمهای موازی هندسه محاسباتی الگوریتمهای تقریبی اصول طراحی کامپایلرها نظریه زبان و ماشین موارد مشابه هوش مصنوعی و پردازشهای هوشمند: یادگیری ماشین برنامهریزی در هوش مصنوعی پردازش تصویر بینایی ماشین شناسایی الگو دادهکاوی پردازش زبان ماشینی ترجمه ماشینی پردازش متن تحلیل و استنتاج محتوایی تعامل انسان و ماشین موارد مشابه شبکههای کامپیوتری/ سیستمهای عامل و سیستمهای توزیع شده: شبکههای کامپیوتری شبکههای موردی و سنسوری شبکههای چندرسانهای شبکههای بیسیم و موبایل رایانش ابری پردازش موازی و سیستمهای توزیع شده مدلسازی و ارزیابی محاسبات اینترنتی، تدوین و خوشهای پایگاههای دادهای توزیع شده طراحی و بهبود سیستمهای عامل تکنیکهای زمانبندی فرآیندها موارد مشابه امنیت سامانههای کامپیوتری: رمزنگاری امنیت شبکه امنیت نرمافزار امنیت سیستم عامل معماری سیستمهای امن امنیت اطلاعات امنیت پایگاه داده موارد مشابه سیستمهای دیجیتال و معماری کامپیوتر: معماری کامپیوتر معماری سیستمهای حافظه حساب کامپیوتری قابلیت اطمینان و آزمونپذیری معماریهای موازی و چندهستهای مدلسازی و ارزیابی کارآیی سیستمهای دیجیتال مدارهای مجتمع دیجیتال در مقیاس بسیار بزرگ سیستمهای نهفته و بیدرنگ سیستمهای بازپیکربند معماری سیستمهای دیجیتال با مصرف توان پایین معماری پردازنده شبکه، مسیریاب و سوئیچ طراحی خودکار مدارهای دیجیتال فناوریهای نوین در طراحی دیجیتال موارد مشابه فناوری اطلاعات: مدیریت و برنامهریزی فناوری اطلاعات یادگیری الکترونیکی دولت الکترونیک تجارت و بانکداری الکترونیک شبکههای اجتماعی رایانش مجازی معماری سازمانی سیستمهای اطلاعاتی مقیاس وسیع یکپارچهسازی سیستمهای سازمانی تعاملپذیری خودتطبیقی سیستمهای تصمیمیار مهندسی دانش مدیریت و مهندسی خدمات تاریخ های مهم: آخرین مهلت ارسال مقالات کامل: ۱۳۹۲/۰۹/۰۱ آخرین مهلت دریافت پیشنهاد ارائه کارگاه: ۱۳۹۲/۰۹/۰۱ زمان اعلام قبول یا رد مقالات: ۱۳۹۲/۱۱/۰۱ آخرین مهلت دریافت مقالات اصلاح شده آماده چاپ: ۱۳۹۲/۱۱/۲۰ زمان برگزاری کنفرانس: ۱۳۹۲/۱۲/۱۳ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۵ |
|
نوزدهمین کنفرانس ملی سالانه انجمن کامپیوتر ایران - f11691 - 09 مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۳۰ ق.ظ
این هم سایت کنفرانس: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
RE: نوزدهمین کنفرانس ملی سالانه انجمن کامپیوتر ایران - Eng_Sara - 10 مهر ۱۳۹۲ ۰۱:۰۵ ب.ظ
ممنون از اطلاع رسانی خوبتون. فکر کنم مقالاتمون باید در حد خیلی بالایی باشه نه؟ ![]() دوست دارم شرکت کنم.فکر میکنم تجربه خوبی باشه حتی اگه accept نشه
|
|
نوزدهمین کنفرانس ملی سالانه انجمن کامپیوتر ایران - wh_ghost - 14 آذر ۱۳۹۲ ۰۲:۵۸ ق.ظ
سلام دوستان از کسایی که تجربه و اطلاع بیشتری دارن میخوام لطف کنن درباره تاثیر چاپ مقاله توی کنفرانسای داخل بگن! اینکه تا چه حد از نظر اساتید داخل کشور کنفرانسایی مثل همین انجمن کامپیوتر ایران معتبر به حساب میاد؟ حالا چه برای پذیرش دکترا و چه برای پذیرش به عنوان هیئت علمی در داخل ... و اینکه تا چه حد در پذیرش مقالات این کنفرانس انجمن کامپیوتر سخت گیری و دقت میشه؟! |
نوزدهمین کنفرانس ملی سالانه انجمن کامپیوتر ایران - crevice - 14 آذر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۶ ق.ظ
(۱۴ آذر ۱۳۹۲ ۰۲:۵۸ ق.ظ)wh_ghost نوشته شده توسط: سلام دوستانارزش که داره و بررسی هم میشه کار شما، خدایی. اما ارزشش در اون حدا نیست! وا سه مصاحبه دکترا داخل خوبه اما نه عالی! واسه خارج تاثیر خاصی نداره. پول هم که میگین ماشالا ،اگه ارزش مقالتون خوبه و تجربه ادیت مقالتم خوبه مستقیم بفرست یه ژورنال درخورش که پولیم نباشه! وگرنه این کنفرانسه واسه رزومه پر و کردن و بر طرف کردن ایرادای نوشتاری و ساختاری پیپرتون میتونه خوب باشه و بعد اکسپت شدنش تعمیم بدی کارو بفرستی یه جای درستو درمون |
نوزدهمین کنفرانس ملی سالانه انجمن کامپیوتر ایران - ppositiveenergy - 14 آذر ۱۳۹۲ ۰۱:۳۷ ب.ظ
(۱۴ آذر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۶ ق.ظ)crevice نوشته شده توسط:(14 آذر ۱۳۹۲ ۰۲:۵۸ ق.ظ)wh_ghost نوشته شده توسط: سلام دوستانارزش که داره و بررسی هم میشه کار شما، خدایی. منم با نظر ایشون موافقم.اون پولی که میخای بریزی واسه کنفرانس بده مقالتو یه جای خوب ترجمه ادیت کنه بفرست ؤورنال.کنفرانسا هم سرکاری شده. |
|
نوزدهمین کنفرانس ملی سالانه انجمن کامپیوتر ایران - wh_ghost - 15 آذر ۱۳۹۲ ۱۲:۵۱ ق.ظ
ممنون از نظراتتون دوستان، واقعیتش قصد فرستادن واسه ژورنال رو هم دارم چون این کاری که واسه کنفرانس فرستادم بخشی از کار اصلی بود، اما خوب چون تاحالا واسه مقاله ژورنالی تلاشی نداشتم یکم نگرانی و ترس از رفتن طرفش وجود داره که امیدوارم در نهایت بی دلیل باشه، به هرحال به گفته خودتون از هیچی که بهتره، بازم ممنون از شما |
|
نوزدهمین کنفرانس ملی سالانه انجمن کامپیوتر ایران - wh_ghost - 18 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۲۹ ق.ظ
سلام دوستان یه سوال برای من پیش اومده! من مقالم واسه این کنفرانس قبول شد ولی یه سری اصلاحاتی رو داورا گفتن که بعضیاشون درست و قابل اعمالن اما بعضیاشونم یا اصلا اشتباهن و داور یه بخشایی رو کامل متوجه نشده یا اعمالشون واسه نسخه نهایی واقعا فضابره! (۶ صفحه منم تکمیله!) حالا میخواستم بدونم حتما واسه نسخه نهایی مقالات باید همه ایرادات اصلاح بشن؟ چقدر اهمیت داره تصحیح ایرادایی که داورا به مقاله گرفتن؟! ممکنه بعد از ارسال نسخه نهایی بررسی کنن و ایراد بگیرن از اینکه نظر داورا اعمال نشده؟! ممنون میشم راهنمایی کنید. |
RE: نوزدهمین کنفرانس ملی سالانه انجمن کامپیوتر ایران - The BesT - 18 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۳۸ ب.ظ
(۱۸ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۲۹ ق.ظ)wh_ghost نوشته شده توسط: سلام دوستان سلامبه سلامتی خیلی خوبه که پذیرش گرفتید.چون مقاله من پذیرفته نشده ![]() و ایرادهایی که گرفتند نشون میده که اصلا موضوع کار من را متوجه نشدند و گفتند گنگ و مبهم توضیح دادید ! همین سوال را دوستم که مقاله اش پذیرفته شده هم داشت که اصلاح ایرادها را کجا بفرسته و آیا یک ایمیل جدا بفرستند یا نه؟ و به این نتیجه رسیدند که یک ایمیل به کنفرانس بفرستند و مستقیما ازشون بپرسند.شما هم همین کار را کنید
|
RE: نوزدهمین کنفرانس ملی سالانه انجمن کامپیوتر ایران - wh_ghost - 18 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۳۳ ب.ظ
(۱۸ بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۳۸ ب.ظ)The BesT نوشته شده توسط:(18 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۲۹ ق.ظ)wh_ghost نوشته شده توسط: سلام دوستان ممنون ، بله شما درست میگید کاملا، ایرادهایی هم که یکی از داورا گرفته بود کاملا نشون میداد حتی یک دور هم مقاله رو نخوندن و سوالاتی براش پیش اومده بود که در متن بهشون پاسخ داده بودم! یکی دیگه از داورا هم که قسمت نظرش تقریبا کپی چکیده و نتیجه گیری من بود اما به زبان انگلیسی! هیچ انتقاد یا پیشنهادی نداشت که باز اونم نشون میده کاملا سرسری مقاله رو داوری کرده بود! فقط یکی از این سه تا داور بود که نظراتش بعضا جالب و مفید بودن. من فکر نمیکنم نیاز به ایمیل جدا باشه واسه تصحیحات، فک کنم در قالب همون نسخه نهایی باید تصحیحات انجام بشه، اما اهمیتشو نمیدونم! مثلا اینکه امکان داره لغو کنن پذیرششو بخاطر اینکه به نظرات زیاد توجه نکردم!
|
|
RE: نوزدهمین کنفرانس ملی سالانه انجمن کامپیوتر ایران - _۱۳۶۸صبا - ۲۲ بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۵۸ ب.ظ
سلام راستش منم یه مقاله واسه اینجا فرستاده بودم، اما رد شد!!!!!!! ![]() دقیقا، اکثر نظر داورا هم همین بود که موضوع مبهمه!(معلومه که اصلا نفهمیدن من چکار کردم) در صورتی که من چند ماه پیش تقریبا همین کار رو(کامل تر البته) واسه یه ژرنال با IF بالا فرستادم و پذیرش گرفت و چاپ شد! تازه اونا کلی هم از کار و جدید بودنش تعریف کرده بودن! وقتی نظرات داورا رو واسه اینجا دیدم کلی تعجب کردم!!!!! فکر می کردم راحت پذیرش میشه! اما..... هییییییی..... واقعا موافقم که فرستادن برای کنفرانس های داخلی ارزش نداره!!! با دیدن نتایج تا ۱ روز دپرس شدم ![]() اما حالا با خوندن نظرات کمی آروم شدم!
|