تالار گفتمان مانشت
ژورنالی برای مقاله ای که در مورد داده کاویه - نسخه‌ی قابل چاپ

ژورنالی برای مقاله ای که در مورد داده کاویه - maryam... - 20 آبان ۱۳۹۲ ۱۱:۲۹ ق.ظ

سلام.
میشه نشریه های علمی پژوهشی و علمی ترویجی که میشناشید و برای یک مقاله کار شده با داده کاوی معرفی کنید؟؟؟
ممنون پیشاپیش

ژورنالی برای مقاله ای که در مورد داده کاویه - maryam... - 20 آبان ۱۳۹۲ ۰۲:۳۷ ب.ظ

کسی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//

ژورنالی برای مقاله ای که در مورد داده کاویه - maryam... - 20 آبان ۱۳۹۲ ۱۰:۱۵ ب.ظ

راهنمایی کنید

RE: ژورنالی برای مقاله ای که در مورد داده کاویه - Lonely Palm - 21 آبان ۱۳۹۲ ۰۲:۱۲ ق.ظ

سلام
این ژورنال ها بهترین ها هستند تو این حیطه:
Data Mining and Knowledge Discovery (DAMI or DMKD) - Springer
(IEEE Trans. On Knowledge and Data Eng. (TKDE
(KDD Explorations (ACM
ACM Trans. on KDD

بجای اینکه مقاله رو توی یه ژورنال علمی ترویجی چاپ کنید می تونید به یه کنفرانس معتبر بفرستیدش

ژورنالی برای مقاله ای که در مورد داده کاویه - maryam... - 24 آبان ۱۳۹۲ ۱۲:۴۷ ب.ظ

مرسی از راهنمایی تون
ولی من مجله های فارسی علمی پژوهشی و علمی ترویجی مدنظرم هست....
راهنمایی کنید یه مجله ای پیدا کنم که زود هم جواب بدهد.

ژورنالی برای مقاله ای که در مورد داده کاویه - maryam... - 24 آبان ۱۳۹۲ ۰۴:۵۰ ب.ظ

سلام
بچه ها مجله های علمی و ترویجی سایت اختصاصی ندارن؟؟؟؟ یا من نمی تونم پیدا کنم؟؟؟ پس از کجا بفهمیم فراخوانی شون جدیده یا نه؟؟؟
مثلا یه نشریه هست من اسمشو میدونم : راهور- دفتر تحقیقات کاربردی پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا
سایتش اینه؟؟؟؟؟:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

یا این نشریه : مطالعات پژوهشی راهور-دفتر تحقیقات کاربردی پلیس راهور ناجا البته این علمی پژوهشیه... اما سایتشو نیافتم؟؟؟؟
منتظرتون هستم......................................

ژورنالی برای مقاله ای که در مورد داده کاویه - maryam... - 24 آبان ۱۳۹۲ ۰۶:۵۳ ب.ظ

چرا هیچ کس هیچی نمیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ژورنالی برای مقاله ای که در مورد داده کاویه - maryam... - 25 آبان ۱۳۹۲ ۱۱:۳۰ ق.ظ

help,.............help
دوستان نشریه ای در مورد ترافیک و کنترل ترافیک و یا تصادفات که علمی پژوهشی یا علمی ترویجی باشه نمی شناسین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ژورنالی برای مقاله ای که در مورد داده کاویه - maryam... - 25 آبان ۱۳۹۲ ۰۸:۵۶ ب.ظ

۱۰۸ بازدید پس نتیجه چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ژورنالی برای مقاله ای که در مورد داده کاویه - equilibrium - 25 آبان ۱۳۹۲ ۰۹:۴۸ ب.ظ

چندتا از ژورنالهای علمی-پژوهشی که احتمالا به موضوع شما میخوره توی لینک زیر هست:

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

مثل این:

و این دو تا:

اون نشریه راهور علمی-ترویجیه، علمی-پژوهشی نیست؛ یکم اطلاعات بیشتر توی لینک زیر هست:

میتونید با شماره ای که داده تماس بگیرید و درباره اخرین تاریخ ارسال مقاله و زمان اعلام نتایج داوری ازشون سوال کنید؛

ژورنالی برای مقاله ای که در مورد داده کاویه - maryam... - 25 آبان ۱۳۹۲ ۱۱:۵۵ ب.ظ

واقعا از لطفتون ممنونم