|
|
بهبود کیفیت تصویر مقالات علمی؟ - نسخهی قابل چاپ |
|
بهبود کیفیت تصویر مقالات علمی؟ - دریایه آبی پر تلاطم - ۲۵ آبان ۱۳۹۲ ۱۲:۰۴ ب.ظ
سلام.من برای مقاله ام خوذم باید چند تا تصویر بکشم و بعد بذارم تو مقالم.از اونجایی که میخوام برای /ژورنال خارجی بفرستم باید عکس ها با کیفیت باشه.تو پینت تصاویر رو میکشم و بعد ذخیره می کنم و بعد میارم تو ورد اما خیلی کیفیتش میاد پایین چون باید تو ورد تصویر ررو کوچیک کنم.مقاله دو ستونیه.چکار کنم؟ |
RE: بهبود کیفیت تصویر مقالات علمی؟ - salkhordeh - 25 آبان ۱۳۹۲ ۰۴:۴۳ ب.ظ
(۲۵ آبان ۱۳۹۲ ۱۲:۰۴ ب.ظ)دریایه آبی پر تلاطم نوشته شده توسط: سلام.من برای مقاله ام خوذم باید چند تا تصویر بکشم و بعد بذارم تو مقالم.از اونجایی که میخوام برای /ژورنال خارجی بفرستم باید عکس ها با کیفیت باشه.تو پینت تصاویر رو میکشم و بعد ذخیره می کنم و بعد میارم تو ورد اما خیلی کیفیتش میاد پایین چون باید تو ورد تصویر ررو کوچیک کنم.مقاله دو ستونیه.چکار کنم؟ چرا توی پینت؟ از برنامههای دیگه مثل visio استفاده کنین که تصاویر رو با کیفیت بالا میتونن بدن بهتون. |
|
بهبود کیفیت تصویر مقالات علمی؟ - دریایه آبی پر تلاطم - ۲۵ آبان ۱۳۹۲ ۰۶:۰۹ ب.ظ
این visio را چطور از تو آفیس فعال کنم.آفیس ۲۰۱۳ رو سیستمم هست اما این برنامه ویزیو را نداره؟ |
RE: بهبود کیفیت تصویر مقالات علمی؟ - salkhordeh - 25 آبان ۱۳۹۲ ۱۰:۳۷ ب.ظ
(۲۵ آبان ۱۳۹۲ ۰۶:۰۹ ب.ظ)دریایه آبی پر تلاطم نوشته شده توسط: این visio را چطور از تو آفیس فعال کنم.آفیس ۲۰۱۳ رو سیستمم هست اما این برنامه ویزیو را نداره؟ باید جداگانه دانلود و نصب کنین. |