|
|
دانلود آزمون ۵۰ درصد اول مهندسی آی تی نصیر - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
|
دانلود آزمون ۵۰ درصد اول مهندسی آی تی نصیر - f2000 - 01 آذر ۱۳۹۲ ۰۴:۱۲ ب.ظ
دانلود آزمون ۵۰ درصد اول مهندسی آی تی نصیر مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. ----- من فقط به پاسخنامه رشته کامپیوتر دسترسی دارم لطفا اگه کسی هست کامپیوتر باشه فایلشو آپلود کنه دوستانشون استفاده کنن ممنون مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
دانلود آزمون ۵۰ درصد اول مهندسی آی تی نصیر - hamid88 - 01 آذر ۱۳۹۲ ۰۵:۲۸ ب.ظ
مرسی بابت آزمون واقعا لطف کردین |
|
دانلود آزمون ۵۰ درصد اول مهندسی آی تی نصیر - alagh - 01 آذر ۱۳۹۲ ۰۶:۲۵ ب.ظ
دستتون درد نکنه |
|
دانلود آزمون ۵۰ درصد اول مهندسی آی تی نصیر - stahad1 - 01 آذر ۱۳۹۲ ۰۸:۴۹ ب.ظ
نرم افزار کسی نداره بزاره |
RE: دانلود آزمون ۵۰ درصد اول مهندسی آی تی نصیر - bahman2000 - 01 آذر ۱۳۹۲ ۰۸:۵۶ ب.ظ
(۰۱ آذر ۱۳۹۲ ۰۸:۴۹ ب.ظ)stahad1 نوشته شده توسط: نرم افزار کسی نداره بزارهاگه کسی آپلود کنه خیلی خوب میشه. |
RE: دانلود آزمون ۵۰ درصد اول مهندسی آی تی نصیر - f2000 - 01 آذر ۱۳۹۲ ۰۹:۱۵ ب.ظ
(۰۱ آذر ۱۳۹۲ ۰۹:۰۵ ب.ظ)نارین نوشته شده توسط: سپاسگذارم سلام انشالله نصیر شرکت کردین؟ ارشد به طور کل مسیر زندگی منو عوض میکنه و از خدا میخوام همه اونایی که زحمت میکشن به نتیجه زحماتشون برسن انشالله |
RE: دانلود آزمون ۵۰ درصد اول مهندسی آی تی نصیر - نارین - ۰۱ آذر ۱۳۹۲ ۰۹:۳۵ ب.ظ
(۰۱ آذر ۱۳۹۲ ۰۹:۱۵ ب.ظ)f2000 نوشته شده توسط:(01 آذر ۱۳۹۲ ۰۹:۰۵ ب.ظ)نارین نوشته شده توسط: سپاسگذارم انشاالله نه من پارسه شرکت کردم خیلی استرس دارم سره آزمونام با اینکه این هفته نهایت تلاشمو کرده بودم این استرسو بیدقتیام کارو خراب کرد ارشد واسم فوق العاده مهمه منم مثل شما تعیین کننده مسیرزندگیمه. راستی امضاتونم خیلی آموزندست حظ کردم ازش |
|
دانلود آزمون ۵۰ درصد اول مهندسی آی تی نصیر - f2000 - 01 آذر ۱۳۹۲ ۰۹:۴۵ ب.ظ
رتبه اتون اومده ؟ |
RE: دانلود آزمون ۵۰ درصد اول مهندسی آی تی نصیر - tarannom - 02 آذر ۱۳۹۲ ۰۱:۰۱ ق.ظ
(۰۱ آذر ۱۳۹۲ ۰۴:۱۲ ب.ظ)f2000 نوشته شده توسط: دانلود آزمون ۵۰ درصد اول مهندسی آی تی نصیر سلام چرا من میخوام دانلود کنم واسه سوالا خطا میده پس؟ پاسخنامشو دانلود کردم اما خود سوال نمیشه!چرا؟؟ یه لطفی میکنید دوباره آپلود کنید؟واسه نرم افزارو هم زحمتشو مکشید؟ واقعا ممنون |
RE: دانلود آزمون ۵۰ درصد اول مهندسی آی تی نصیر - f2000 - 02 آذر ۱۳۹۲ ۰۱:۰۰ ب.ظ
(۰۲ آذر ۱۳۹۲ ۰۱:۰۱ ق.ظ)tarannom نوشته شده توسط:(01 آذر ۱۳۹۲ ۰۴:۱۲ ب.ظ)f2000 نوشته شده توسط: دانلود آزمون ۵۰ درصد اول مهندسی آی تی نصیر سلام نمیدونم مشکلی نداشت؛ بچه ها هم دانلود کردن جای دیگه آپلود کردم : مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. من فقط به پاسخنامه رشته کامپیوتر دسترسی دارم اگه دوستانی کامپیوتر هستند زحمت بکشند بذارن دوستاشون هم استفاده کنن |
|
RE: دانلود آزمون ۵۰ درصد اول مهندسی آی تی نصیر - rouhan - 05 آذر ۱۳۹۲ ۰۹:۲۶ ب.ظ
دستتون درد نکنه. (۰۱ آذر ۱۳۹۲ ۰۴:۱۲ ب.ظ)f2000 نوشته شده توسط: دانلود آزمون ۵۰ درصد اول مهندسی آی تی نصیر |
|
دانلود آزمون ۵۰ درصد اول مهندسی آی تی نصیر - ka arman - 16 آذر ۱۳۹۲ ۱۰:۵۵ ب.ظ
f2000 لطف می کنید پاسخنامه ۵۰% اول رو دوباره آپ کنید؟؟؟ اینی که الان هست مشکل داره... |
RE: دانلود آزمون ۵۰ درصد اول مهندسی آی تی نصیر - f2000 - 17 آذر ۱۳۹۲ ۰۶:۵۳ ب.ظ
(۱۶ آذر ۱۳۹۲ ۱۰:۵۵ ب.ظ)ka arman نوشته شده توسط: f2000 لطف می کنید پاسخنامه ۵۰% اول رو دوباره آپ کنید؟؟؟ سالمه از لینک دیگر مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
دانلود آزمون ۵۰ درصد اول مهندسی آی تی نصیر - ka arman - 18 آذر ۱۳۹۲ ۰۲:۳۰ ق.ظ
مرسی که دوباره آپ کردید... من می تونم دانلودش کن ولی مشکل اینه که اکسترکت نمیشه... |
RE: دانلود آزمون ۵۰ درصد اول مهندسی آی تی نصیر - f2000 - 18 آذر ۱۳۹۲ ۱۲:۳۰ ب.ظ
(۱۸ آذر ۱۳۹۲ ۰۲:۳۰ ق.ظ)ka arman نوشته شده توسط: مرسی که دوباره آپ کردید... خب نرم افزار winrar نصب کنید مشکل داره پاکش کنید دوباره نصب کنید |