|
|
کلاس کنکور ارشد در قائمشهر,ساری,بابل - نسخهی قابل چاپ |
|
کلاس کنکور ارشد در قائمشهر,ساری,بابل - singleboy0123 - 17 آذر ۱۳۹۲ ۰۳:۵۲ ب.ظ
کلاس کنکور ارشد مهندسی نرم افزار تو قائمشهر ساری یا بابل برگزار میشه؟ استادی که خوب و کنکوری درس بده کسی هست بشناسه؟ ۲ماهیه دنبال استاد میگردم اما کسی پیدا نشد که خوب درس بده دوستان اگه کلاس یا استادی رو میشناسن لطفا معرفی کنید طراحی الگوریتم,معماری و نظریه میخوام کلاس برم |
RE: کلاس کنکور ارشد در قائمشهر,ساری,بابل - f2000 - 17 آذر ۱۳۹۲ ۰۹:۴۶ ب.ظ
(۱۷ آذر ۱۳۹۲ ۰۳:۵۲ ب.ظ)singleboy0123 نوشته شده توسط: کلاس کنکور ارشد مهندسی نرم افزار تو قائمشهر ساری یا بابل برگزار میشه؟ سلام قائمشهر پیگیر بودم تشکیل نشد خودم هم قصد ندارم برم اما در ساری اساتیدی که از سالهای قبل هستند استاد آقایی(الگوریتم و داده ) و بحرالعلومی(نظریه و..) میدونم هستند که پیام نور ساری هم درس داشتند موسسه ماهان فکر میکنم استاد آقایی هم دقیقا اطلاع ندارم |
|
RE: کلاس کنکور ارشد در قائمشهر,ساری,بابل - yaser.b - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۳۳ ب.ظ
یک موسسه در استان مازندران کلاس کنکور ارشد برگزار می کنه و خیلی هم موفق بوده(بچه ها راضی بودن) ولی به علت بحث تبلیغات و شرایط خاص مانشت اسم و ادرس موسسه رو نمی تونم اینجا بزارم در صورت لزوم پیام خصوصی بدید تا بهتون بگم یا با این شماره تماس بگیرید.۰۹۱۲۸۴۵۴۰۹۶ با تشکر |
RE: کلاس کنکور ارشد در قائمشهر,ساری,بابل - singleboy0123 - 28 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۱۰ ق.ظ
(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۳۳ ب.ظ)yaser.b نوشته شده توسط: یک موسسه در استان مازندران کلاس کنکور ارشد برگزار می کنه و خیلی هم موفق بوده(بچه ها راضی بودن) ولی به علت بحث تبلیغات و شرایط خاص مانشت اسم و ادرس موسسه رو نمی تونم اینجا بزارم در صورت لزوم پیام خصوصی بدید تا بهتون بگم یا با این شماره تماس بگیرید.۰۹۱۲۸۴۵۴۰۹۶ کجای مازندران برگزار میشه؟ |
|
RE: کلاس کنکور ارشد در قائمشهر,ساری,بابل - yaser.b - 15 خرداد ۱۳۹۳ ۰۶:۲۵ ب.ظ
آمل موفق باشید |