تالار گفتمان مانشت
بحث و بررسی آزمون ۲۵ درصد چهارم رشته it مدرسان شریف - نسخه‌ی قابل چاپ

بحث و بررسی آزمون ۲۵ درصد چهارم رشته it مدرسان شریف - *afsoon* - 29 آذر ۱۳۹۲ ۰۴:۵۶ ب.ظ

سلام
این آزمونم گذشت ...
سوالات دروس مشترک (گسسته و ساختمان و طراحی)هم سخت بود هم سوال تکراری داشت
ولی سوالات تکراری سال پیش یه جواب داشتن امسال یه جواب دیگه !!!!!

فکر میکردم مشترکم خوب شه ولیSad
چرا اشتباهات سوالا زیاده ....
یعنی کنکورم از این اتفاقا تا این حد میافته؟؟؟؟؟؟؟؟؟

راستی معماری خیلی آسون بود ..

نظرتون چیه؟

RE: بحث و بررسی آزمون ۲۵ درصد چهارم رشته it مدرسان شریف - explorer - 29 آذر ۱۳۹۲ ۰۵:۱۵ ب.ظ

(۲۹ آذر ۱۳۹۲ ۰۴:۵۶ ب.ظ)*afsoon* نوشته شده توسط:  سلام
این آزمونم گذشت ...
سوالات دروس مشترک (گسسته و ساختمان و طراحی)هم سخت بود هم سوال تکراری داشت
ولی سوالات تکراری سال پیش یه جواب داشتن امسال یه جواب دیگه !!!!!

فکر میکردم مشترکم خوب شه ولیSad
چرا اشتباهات سوالا زیاده ....
یعنی کنکورم از این اتفاقا تا این حد میافته؟؟؟؟؟؟؟؟؟

راستی معماری خیلی آسون بود ..

نظرتون چیه؟

از ساختمان و طراحی کدومش تکراری بود و توی کدوم آزمون بوده؟؟

بحث و بررسی آزمون ۲۵ درصد چهارم رشته it مدرسان شریف - Mehrdad7soft - 29 آذر ۱۳۹۲ ۰۷:۲۳ ب.ظ

سوال ۴۹ نرم افزار غلط جوابش میشه ۴

هوش مصنوعی هم که از همه جا سوال امده بود

Re: RE: بحث و بررسی آزمون ۲۵ درصد چهارم رشته it مدرسان شریف - hoomanab - 29 آذر ۱۳۹۲ ۱۰:۲۱ ب.ظ

(۲۹ آذر ۱۳۹۲ ۰۷:۲۳ ب.ظ)Mehrdad7soft نوشته شده توسط:  سوال ۴۹ نرم افزار غلط جوابش میشه ۴

هوش مصنوعی هم که از همه جا سوال امده بود

منم ۴ زدم ولی مطمینی؟! من چک نکردم.
دوستان من با چک کردن پاسخ نامه ۳۰ درصد مشترک زدم، تو کارنامه زده ۲۲ درصد Big GrinBig Grin

Sent from my SM-T210R using Tapatalk

RE: بحث و بررسی آزمون ۲۵ درصد چهارم رشته it مدرسان شریف - *afsoon* - 30 آذر ۱۳۹۲ ۱۲:۱۱ ق.ظ

(۲۹ آذر ۱۳۹۲ ۰۵:۱۵ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط:  از ساختمان و طراحی کدومش تکراری بود و توی کدوم آزمون بوده؟؟

سوال ۳۳و۳۵و۳۹و۴۴و...
تو آزمونای سال پیش مدرسان تکرار شدن...

من از این آزمون ناراضیمSad

بحث و بررسی آزمون ۲۵ درصد چهارم رشته it مدرسان شریف - narjesk - 30 آذر ۱۳۹۲ ۱۲:۳۵ ق.ظ

بچه ها میشه یکی لینک دانلود دفترچه سوالات رو بذاره من ایندفه نرفتم ازمون ..سوالاشارو هم ندارم ..ممنون میشم بذارینش

بحث و بررسی آزمون ۲۵ درصد چهارم رشته it مدرسان شریف - mgshervin - 30 آذر ۱۳۹۲ ۰۳:۰۳ ب.ظ

جامعه اماریتون چند تا بود این بار ؟

RE: بحث و بررسی آزمون ۲۵ درصد چهارم رشته it مدرسان شریف - *afsoon* - 30 آذر ۱۳۹۲ ۰۴:۰۴ ب.ظ

(۳۰ آذر ۱۳۹۲ ۰۳:۰۳ ب.ظ)mgshervin نوشته شده توسط:  جامعه اماریتون چند تا بود این بار ؟

۱۰۹۴ نفر....
فکر کنم خیلیا این آزمون خواب موندن Smile

بحث و بررسی آزمون ۲۵ درصد چهارم رشته it مدرسان شریف - eh3@n - 30 آذر ۱۳۹۲ ۰۶:۳۰ ب.ظ

(۳۰ آذر ۱۳۹۲ ۱۲:۱۱ ق.ظ)*afsoon* نوشته شده توسط:  
(29 آذر ۱۳۹۲ ۰۵:۱۵ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط:  از ساختمان و طراحی کدومش تکراری بود و توی کدوم آزمون بوده؟؟

سوال ۳۳و۳۵و۳۹و۴۴و...
تو آزمونای سال پیش مدرسان تکرار شدن...

من از این آزمون ناراضیمSad

اولأ سلام به همه دوستای گلم یلداتون مبارکAngel
دومأ دوسته من اینکه یه آزمون کنکور هم ایرادای خودشو داره پس خودتو اینقدر اذیت نکن من از آزمونه ساله پیش اطلاعی ندارم ولی اگه بعضی سوالا دو ساله تکرار شده پس قطعأ سواله خوبیه و نباید سخت گرفت فقط دنباله ضعفا نباشیم انصافأ پاسخنامه مدرسان رو هیچ موسسه ای نداره سومأ مهم تلاشه خودمونه و هیچ موسسه ای هم واسمون معجزه نمیکنه . Smile موفق باشی

RE: بحث و بررسی آزمون ۲۵ درصد چهارم رشته it مدرسان شریف - mgshervin - 30 آذر ۱۳۹۲ ۰۶:۳۲ ب.ظ

(۳۰ آذر ۱۳۹۲ ۰۴:۰۴ ب.ظ)*afsoon* نوشته شده توسط:  
(30 آذر ۱۳۹۲ ۰۳:۰۳ ب.ظ)mgshervin نوشته شده توسط:  جامعه اماریتون چند تا بود این بار ؟

۱۰۹۴ نفر....
فکر کنم خیلیا این آزمون خواب موندن Smile
این آزمون و آزمون بعد که تو امتحانات ترم دوستانه کسی زیاد نمیاد میشینن درس میخونن واسه ترمشون Wink
ایشالا امتحانات همه مراحل زندگیتون خوب باشهHeart

بحث و بررسی آزمون ۲۵ درصد چهارم رشته it مدرسان شریف - narjesk - 01 دى ۱۳۹۲ ۰۵:۱۲ ق.ظ

بچه ها کسی نمیذاره سوالارو؟؟

بحث و بررسی آزمون ۲۵ درصد چهارم رشته it مدرسان شریف - navid_itboy - 02 دى ۱۳۹۲ ۱۰:۴۷ ب.ظ

من نیدونم چراسوال ۹۳ سیتم عامل حرفی از روشی نزده ولی تو جواب به صورت الگوریتم scan رو به پایین گرفته. Big Grin جالبه.....