تالار گفتمان مانشت
it83 بن بست - نسخه‌ی قابل چاپ

it83 بن بست - maryam.raz - 06 دى ۱۳۹۲ ۱۱:۳۷ ب.ظ

دوستان رهنمایی میکنید
دو پردازنده p1,p2 و ۴وضعیت u,v,t,s داریم کدام گزینه صحیح نیست؟
۱)در حالت t فرایند p1 متوقف است
۲)در حالتهای u,vفرایند p2 در حالت بن بست است
۳) در حالت tفرایند p1در حالت بن بست است
۴) ۱,۲ درست هست

من شکل رو متوجه نمیشم. اگر حالتها رو مث منبع در نظر بگیریم چرا از حالت S دو تا فلش p1 خارج شده؟ کلا متوجه این فلش ها نمیشم

RE: it83 بن بست - hoomanab - 07 دى ۱۳۹۲ ۰۸:۳۶ ق.ظ

فکر میکنم منظورش از پیکان بیرونی از یه حالت به حالت دیگه این باشه که حالت اول نیاز به منابع حالت دوم داره. اگه اینطوری در نظر بگیریم، در حالت u و v چون هر دو به هم نیاز دارند و از هر منبع یکی میخوان بن بست به وجود میاد. Circular wait.
این استدلال من بود ولی مطمین نیستم

Sent from my SM-T210R using Tapatalk

RE: it83 بن بست - maryam.raz - 07 دى ۱۳۹۲ ۰۸:۱۰ ب.ظ

(۰۷ دى ۱۳۹۲ ۰۴:۳۸ ب.ظ)farham_heidari نوشته شده توسط:  با سلام
به نظرم منظور از حالت ها منابع نیستند بلکه مراحل انجام فرایند میابشند مثلا اگر فرایند اول به s رسید انگاه میتونه به حالت u یا t برود البته
احتمالا سوال نگفته که دو پردازنده p1 و p2 منظورش دو پردازه بود در واقع فارسی را میخواسته پاس بداره که دوتا پروسس p1 و p2

اما جواب
احتمالا s را start در نظر گرفته و t را Terminate حتما سوال را بزار تا بدونیم با این فرض

گزینه ۴ درست است .
سلام دوست عزیز
حق باشماست ،حالتها اولویتها رو مشخص میکنن، پس میتونیم بگیم فرایند دوم در حالت u,v در بن بست هست چون نمیتونه به جای دیگه ای بره!فرایند یک هم در t همین وضعیت رو داره ولی حقیقت گفته گزینه ۳ جوابه(یعنی سه غله)

الان یادم افتاد که کتاب پوران هم دارم (خسته نباشمBig Grin) و اونجا جای گزینه ۱و۳ را جابجا کرده و گفته گزینه ۳ جواب هست.
وهمین استدلال رو کرده و گفته فرایند p1 به حالت تی وارد میشه ولی نمیتونه خارج شه پس در بن بست هست واسه p2 در وضعیت u,v هم همین وضعیت رو داریم!
چه سوال بی معنی Confused
ممنون از دوستان

RE: it83 بن بست - tayebe68 - 29 دى ۱۳۹۲ ۰۱:۵۱ ب.ظ

تو یه تاپیک دیگه هم این سوال رو پرسیده بودن، نتیجه نهایی بحث این بود

(۱۳ دى ۱۳۹۰ ۰۲:۴۳ ب.ظ)si.mozhgan نوشته شده توسط:  این رو دکتر حقیقت سر کلاس گفتن که سوال ناقصه. برای همین راه حل نداره و منم تو کتاب راه حلشو ننوشتم. گفتن اینو بی خیال شین طراح خوابش می اومده Big Grin

!

RE: it83 بن بست - maryam.raz - 29 دى ۱۳۹۲ ۰۳:۲۸ ب.ظ

ظاهرا تاپیکهای این پست پاک شده توسط آقای مدیر البته سهوا!
چون من جواب این سوال رو در کتاب پوران دیدم وخب فهمیدم خیلی سوال بی معنی بوده!

RE: it83 بن بست - Andrew S.Tanenbaum - 29 دى ۱۳۹۲ ۰۶:۱۹ ب.ظ

من پاک نکردم.جواب این سوال رو در یه جای دیگه دادم.

RE: it83 بن بست - maryam.raz - 30 دى ۱۳۹۲ ۰۸:۱۷ ب.ظ

(۲۹ دى ۱۳۹۲ ۰۶:۱۹ ب.ظ)Andrew S.Tanenbaum نوشته شده توسط:  من پاک نکردم.جواب این سوال رو در یه جای دیگه دادم.
نمیدونم چه جوری پاک شدن
آخه با چندتا از بچه ها رو این سوال بحث کردیم همینجا آخرین جواب رو هم خودم نوشتم ولی غیب شدن.
البته مهم نیست سواله بی معنی بودSmile